(nech to máš trochu reálne
)
(trošku to prehodím)
Pokiaľ to dobre prekladám... ale sneh to bol len ťažko. A skutočne po tom nie ste vôbec mimo. +uškrnie sa, mysliac si presný opak.+ Hmm... boty... +zamyslí sa.+ No tie som tuším vyhodil. +pokrčí ramená, že nie je o čo stáť.+ Na čo, že si to človek nemôže zvyknúť? +hrá radšej nechápavého, aby to nemusel komentovať.... ešteže je silná povaha, inač by sa asi začal červenať
.+
+Nechá sa za to putko pritiahnuť, ale dosť nedobrovolne teda.... obzvlášť keď je tam tak prakticky naostro, ehm... ale drží sa statočne chlapec. Jeho sebavedomí výraz len tak niečo nezlomí.+ Tým "sie" myslíte mňa, či mňa a Kristiána? +podpichne ju.+ Ja? +zatvári sa ako svätúšik.+ Máte snáď nejaké dôkazy, že som vám niečo zmazal, Beatrix? +cukne mu kútik úst.+ To by som si nikdy nepomyslel. +že zamestnáva blbečkov, vehementne vrtí hlavou, ale je jasné, že si myslí presne to.+ Ach, Bärbel. +vydýchne poraženecky.+ Proti tomuto záložnému systému sa dá len ťažko bojovať. +pokrúti hlavou, no potom na Beu pozrie o niečo vážnejšie.+ Kristián je pako. Viditeľne je do vás zamilovaný tak, že zabúda na nebezpečenstvo, preto Bea... +dotkne sa jej ruky, akoby ju za ňu chcel chytiť, no jako si to uvedomí, zas sa stiahne.+ Buďte opatrná aj zaňho. +teraz to hovorí tak vážne a pozerá na Beu tak naliehavo... nie je pochýb, že mu na tom naozaj záleží.+ Ak na to prídu, dostane sa tentokrát do takých sračiek, z ktorých ho nevytiahnem ani ja. (že si v tomto prípade bude kryť vlasnú prdel radšej nezmieni)+ Dávajte naňho pozor. +opäť sa dotkne jej ruky, tentokrát úmyselne a už tak ruku nechá.