Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Obsluha » stř bře 28, 2012 2:50 pm

Eddie: +Bärbel se zvonivě zasměje+ No tak nějak...+že těžko říct, jak dlouho spal+ Na vidličku? +stuhne jí úsměv na rtech+ ale..nebude toho málo? +zírá na něho, že chce jedno soustíčko+ Mmm..něco vás trápí? +zkoumavě, když vidí jak jí tam doslova těká myšlenkama před očima+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv bře 29, 2012 8:41 am

( :) nechce jen jedno soustíčko, ale "snídani na vidličku", to je něco jako míchaná vejce, slanina, pečená plněná rajčata, párečky a tak dál. prostě jako veeelká anglická snídaně.)

Bárbí: Možná si dám dvakrát, aby toho nebylo málo. Pohladí si břicho kručící. Podívá se na ni celkem důvěřivě. Myslím, že bude trochu průser - zdržel jsem se dýl, než jsem čekal. Měl jsem tu domluvenou práci, ale sklaplo mi. Možná, že nebudu mít prachy na zaplacení. Nejspíš si to budu muset odmejt v nádobí, teda pokud tady majitel nebude chtít moji ledvinu, libru masa, nebo něco takového.
Že to na mě neřeknate - nebo aspoň né, než se najím? Loudí a dělá psí oči.
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Obsluha » čtv bře 29, 2012 2:48 pm

(To vysvětlete Bárbí, kolego :pii )

Eddie: No jak myslíte...+furt tak nechápavě kouká+ já to nahlásím v kuchyni.
+a zvědavě sleduje co z něho vypadne a lehce jí cukají koutky+ A vy umýte mýt nádobí líp než myčka? No s tou ledvinou bych tu moc nevykřikovala, být váma..+upozorní ho lehce, ale prohlídne si ho a uculí se+ Něco vymyslíme. Co vůbec děláte jako profesi?
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv bře 29, 2012 4:48 pm

(Barbí: Prosím, posaďte se. A teď, drahá, vám vysvětlím, co to je snídaně na vidličku. Vytáhne z peněženky fotku a ukáže ji Bárbí. Asi nějaká památeční, dokumentující sílu lásky k jídlu, že ji nosí stále při sobě. :).
Obrázek)

Barbí: Jistě. Já bych ho myl s citem - s odporem konkrétně. Mytí hrnců byl jen takový první nástřel, mohl bych třeba taky dělat barmana. Přikývne, že s ledvinou stichne. Profesí jsem doktor. Traumatolog. Teda chvíli po škole jsem jezdil k zraněným z přestřelek, zemětřesení a tak. Pak jsem dost dlouho byl v horách s řídkým osídlením, kde je doktor, když už se najde, všechno od obvoďáka až po patologa. Občas vám to dá sežrat nějaká místní babka, která - a to musím přiznat - umí dělat zázraky s listem lopuchu, litrem slivovice a nesoleným sádlem. Ale když je nekrmíte syrovým masem, ty starušky, nakonec vás nezakousnou. Stejně už skoro nemají zuby. Taky třeba umím řídit náklaďák, kánoi a ultralajty. Zavzpomíná a rozkecá se. I se tak maličko vytahuje. ;)
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Obsluha » čtv bře 29, 2012 5:45 pm

(Lááách! Tak na TAKOVOU snídani se fakt nedá zapomenout!)

+No bärb to houkla do kuchyně a Tobi zachviličku vážně donese megasnídani, že Bárbí zírá, jak to Eddie na tu vidlu narve+

Obrázek

+Nalije mu k tomu kafe a džus - každé zvlášť a přinese i konvu čaja s dvouma hrnkama, nalije sobě a jeho nechá, ať si nalije, jestli chce a se zájmem si sedne naproti něho+ Barmana? +cuknou jí koutky+ No to nevím, z toho by vojáci asi moc paf nebyli, kdyby tam místo náš ženských nastoupil chlap!
Traumatolog? To jako psychiatr? +sezájmem, že něco takovýho by se tam teda šiklo+ A vy ste tu měl dělat někde v nemocnici? Mmmh..tady moc babek kořenářek není...+zavrtí hlavou+ Ale zase alpský bylinky využívají všichni..no kulku z ruky vám nějakej lopuch nevytáhne...
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv bře 29, 2012 9:28 pm

Bárbí: Nádhera! Okomentuje, co vidí, cítí a už má skoro v puse. Chytí se příboru a rychtuje si na talíři pokrmy tak, jak je má nejraději. Vy jste zlatá osoba a zachránkyně hladových, ba hlady umírajících! Nabízí jí, ať si zobne nějaký toust či sušenku z jeho tácu, aby nebyla jen asketicky o čaji. Do svého čaje nalije mléko a džusík si položí poruce a šťastně se pustí do hodování. Skutečně si na vidličku vrší pyramidky a megasousta celkem bez potíží polyká.
Noo, třeba by některj z nich... hmm, to snad radši ani ne. Zavrhne nedotažený nápad kolem vojáků. A co nějakej dámskej salónek? Ženský literární klub, kde by švarný a literárně zběhlý...ummm já... servíroval kafíčko a dortíky? A uatejené panáky nebo šampaňský? Zkouší to jinak. Ví, že to neutáhne na svaly - ne proti vojákům - ani na krásu adonise, ale na sečtělost a roztomilost ;) by mohl třeba. Jo, bylinky... o tom jsem četl něco v menu. Souhlasí a myslí likéry a taky něco pod maso :) . No jo, u Munga jsem měl... Moc nemá chuť to rozmazávat. Ale nedá mu si nerejpnout. Celý to byla asi habaďůra. Měl jsem slíbenej plat - no, řeknu to tak, že tolik tam asi nemají všichni doktoři dohromady. Ten chlap le prostě notorickej lhář. Ušklíbne se. Hm, to jako psychiatr zrovna né, ačkoli i to by se dalo nějak... Myslíte, že zdejší armáda je pod psychickým tlakem? Asi by to bylo jednodušší léčení přes bar, ale i jako psychoterapeut bych to mohl zkusit... Představa vojáků vykecávajících se na kanapi mu moc nesedí, ale zase furt lepší takhle, než s tím kanapem jinak :P . Na kulky byla právě ta slivovice...
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod yohannka » pát bře 30, 2012 10:24 am

Engel píše:To si jako myslíte, že tu budu čekat až odtud dojdete do obchodu? S vaším stylem jízdy bych se taky nemusel dočkat do vánoc! +zatváří se, že by se vysekala a než se to všechno zahojí...+ To ale neznamená, že bych je nemohl chtít! Co vy víte, takhle si s ním trubičky a zachce se mi oplatku a co pak, no? +sugestivně pokýve hlavou, a pak si povzdychne+ Máte aspoň takový ty...s třásněma? +špélky do pohárů+

stylem jízdy? +vykulí očka a přemýšlí co všechno a hlavně jak to, že to všechno ví+ ale.. trubičky jsou lepší! +kníkne+ samozřejmě! +a vytáhne krabičku, kde jich je moc, nejrůznějších barev a tvarů a zatváří se spokojeně, že aspoň něco má+ můžete si vybrat! +usměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » pát bře 30, 2012 2:34 pm

Eddie: Co já, to náš kuchař...+usměje se a uzobne si tam párečku - a je toho na tom talíři víc, než na obrázku, ale hezčí sem prostě nenašla a ty nakydaný fazole tam všude nevypadaly moc esteticky...+ a docela se mu to povedlo..+souhlasne a ukradne si ještě slaniny+ Vy jste z anglie? +když ho vidí tak po anglicku hodovat+
+začne se smát+ Noo obávám se, že zrovna tady máme až moc mužný vojáky! Eee..to teda nevím, jestli tady někoho uženete naliteraturu. U Munga? +přemýšlivě se zatváří+ To je taková ta..+tišším hlasem+ kouzelnická nemocnice? Vy ste taky kouzelník? +docela překvapeně+
To mě mrzí, že vám to nevyšlo. +soustrastně+ S prací je to nahouby. Teda né, že bych měla problém si nějakou najít, ale aby z toho člověk nezblbl...kolikrát mám chuť se na to tady vykašlat...ale..+usměje se+ takhle práce je v podstatě styl života a vlastně je to docela fajn.
Pod psychickým tlakem jsou tu hlavně šéfky! +uxichtí se+ Jestli chcete, domluvím vám schůzku se šéfovou, třeba by se tu pro vás nějakej job našel. Jestli teda práci pořád hledáte...a s tím účtem..+rozhlídne se nevinně a mávne rukou+ s tím si nedělejte starosti. +mrkne na něho+ Ale pssst!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Engel » pát bře 30, 2012 2:36 pm

Mhmm, +podívá se na ni+ nebo vám i v téhle oblasti chybí sebekritický náhled? Lepší sou, +přitaká+ ale oplatky...z těch se člověk víc nají. +zkoumavě sleduje s čím se vytasí a spokojeně se usměje+ Ták..chci tamten modrej deštník, oranžový třásně, fialový a stříbrný a ještě ten červenej deštník. +diktuje si naprosto vážně a nastaví jí pohár, aby to tam nabodala+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod Edward R. Vertuex » sob bře 31, 2012 10:33 am

Bárbí: Usmívá se, že je slečna na maso, né na sušenčičku :). Fazole byly fakt zozplizlé, hehe. Ne, otec Francouz, matka napůl Britka a napůl z nějakého slovanského národa. Vyrostl jsem většinou ve Francii. Na ostrovy (britské) by v létě z Provance jezdil jen blázen. A to naši tak trochu byli. Občas jsem i byl někde v babiččině rodišti, ale jenom občas. Moc si to už ani nepamatuju. Rozvypráví se, ale nezapomíná jíst, už má přes půlku v sobě.
Já... no tak trochu. Ošívá se při dotazu na kouzla. Mě to nijak nevyhovovalo. Do těch jejich škol jsem nechtěl. Babička si mě vzala trochu do parády, ale - kouzelnictví mě moc nebere. Jsou i jiné způsoby a jiné věci na světě. Ušklíbne se. Díky. To nic. Bylyi jsme i bez Munga, budeme i dál. Vděčně ji za to nabídne kousek extraslaninky :). To je dobře, že se vám líbí, co děláte. Člověk je v práci velkou část života - když to má být totální opruz, je lepší se snad oběsit. Tak šéfky? A myslíte, že to je na psychoanalýzu, nebo spíš na exorcismus? Zachechtá se vlastnímu vtipu. Ale až za chvilku. Nejdřív na Bárbí kouká upřeně, co ona na to :). Jo, to bych moc rád. Kdyby to bylo něco v teple a abych nezvedal nic těžkýho... Mlčím jako hromadný hrob morové epidemie! Mrkne na ni a zase se vesele ušklíbne. Když to klapne a seženu prachy, tak vás pozvu na večeři někam ke konkurenci. Nebo na kolotoč. Nebo plavat. Co budete chtít. Culí se a okukuje ji, jaký asi by měla plavky :). A když ne, tak aspoň na procházku. Teda jsetli mě ti vaši vojáci dřív nerozdupou.
Obrázek
Edward R. Vertuex

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince