Vstupní hala

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv bře 29, 2012 12:49 pm

Ve Švédsku už mě nic nedrží. Chci aby můj syn vyrůstal v tomhle nádherném kraji. =Stoupne si a nalije si panáka. A Viktorovi taky.= Chybí mi to tu. =podotkne měkkčeji a podá mu skleničku, hned na to ale má zase ten svůj neprostupný výraz=

=Nad podivuhodným entrés své sestry jen povytáhne obočí a protočí oči v sloup= taky tě ráda vidím, sestro =a protože se Wenai dívá úplně jiným směrem, je jí to docela směšné, ale nedá na sobě nic znát=
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv bře 29, 2012 12:56 pm

Já chci taky panáka. +řekne, aniž by věděla, kdo nalejvá+ Ty chceš toho svýho kluka tady? +zašklebí se+ Jak že se jmenuje? Michal? Bože... Chceš aby tu vyrůstal s... jak žes to tehdy řekla.. s děvkou, co dá každýmu štolbovy a někým, kdo je pořád zahrabanej v knížkách a chlastu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:03 pm

+vtiskne svoji skleničku Wenai do dlaně a zůstane stát+ Jak to, že tě tam nic nedrží? +opře se o římsu krbu+ Mikael, ano. Myslím, že by se mu víc líbilo u jeho prarodičů a u tvého muže, než tady. +kvývne k Wenai+ S námi a se sluhy.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:09 pm

Jmenuje se Mikael +řekne tiše, ale kdyby mohl probodávat, taky by Wenai byla na cucky+ Pokud je mi známo, tak pro chlapi už nohy neroztahuješ a Viktor je ženatý, tak nejspíš už neleží jen v knížkách a chlastu +odpálkuje ji+ Mýlíš se Briane. Můj manžel... +řekne s ohrnutým retem+ bohužel nedávno skonal a pro mě a Mikaela by bylo lepší, kdybysme byli tu. Máš snad děti, nebo ne? Mohli by vyrůstat spolu
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:22 pm

+položí prázdnou skleničku na stolek a zkříží ruce na prsou a vyšpulí dolní ret+ Já ji tady nechci! Zas to bude jako dřív, furt se budem hádat, furt mě bude kritizovat a tebe taky, Viktore. Vzpomeň si na to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:26 pm

+podívá se na wenai, pak na Phillipu+ To je mi líto, Phillipo. Ale... +zaváhá+ Taky si nejsem jistý, že je to nejlepší nápad. Ale pokud jsi bez prostředků, tak tě samozřejmě zabezpečím, třeba ti někde koupím domek, jestli chceš.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:35 pm

+Sjede je oba dva pohledem+ Jistě, to jsem si mohla myslet, samozřejmě jako vždy budeš stát na její straně! Nikdy tě nenapadlo, že i já toužím po tom mít bratra? +Obviní ho+ Nikdy jsi mi bratrem nebyl, byl jsi jenom bratrem Wenai. V tomhle domě jsem vyrostla a v tomhle domě zemřu. Tak jako všichni naši předci. +Stoupne si a musí se otočit zády k nim. Ruce má zatlé v pěst, až jí klouby zběleli, jak přemáhá vztek a další ponížení+ Dva lidé nemohou obývat všechna křídla tak velkého sídla... +podotkne, jakože by se starala sama o sebe na druhé straně baráku+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:39 pm

+pomalu vstane z křesla+ A chceš tu umřít hned, nebo ještě sepíšeš poslední vůli? +zasyčí+ Maltezie! +zavolá na něj a sluha se objeví, ale ještě se otočí k Phillipě+ Můžeš si za to sama, nemělas bejt taková svině. +natáhne ruku+ Maltezie, odveď mě do věže. +což udělá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:45 pm

Ne, Phillipo, nenapadlo, protože ty jsi měla matku. Milovala tě a pro ni nikdy neměla vlídné slovo. Mě měla ráda jenom proto, že jsem měl zdědit tvrz. Ale ona zabila Theresu a to jí nikdy, nikdy neodpustím. +povzdechne si a přejede dlaní tvář+ Jestli tu chceš zůstat, tak tu zůstaň, nemůžu tě vyhodit. Můžeš si sem přivést vlastní služebnictvo, nebo využívat to naše, ale bylo by lepší, kdyby sis našla vlastní. A Wenai... jen se snaž jí jít z cesty, ona udělá to samé. Vítej doma. +řekne škrobeně+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillipa Lafayette » čtv bře 29, 2012 1:58 pm

+Wenainu pubescentní otázku plnou vzteku ani nekomentuje. Roky strávené v pokrytecké šlechtě a pletichaření ji naučili takové věci přecházet a hlavně na sobě nikdy nic nedat znát, i kdyby člověku srdce pukalo+ Raději až někdy jindy

Nemysli si, že to byla nějaká výhra. +otočí se zpátky k němu+ nikdy jsem nesouhlasila s tím, aby ji zabila, ale to už je teď celkem jedno. Nežádám po tobě, abys jí odpustil, já jí taky nikdy neodpustím. +Má se k odchodu do protilehlého křídla sídla, ale ještě se otočí v kroku+ děkuji ti +a pak zmizne na schodech a chodbách+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz