(trošku to asi popoženieme, čo poviete?)
Bea: Chvíľu sa tvári, akoby o tej návšteve uvažovala, na chvíľku jej pohľad zaletí aj ku Krisovi, ale potom pokrúti hlavou. "Keby o nás stála ona, ozvala by sa sama." a nie je jasné, či tým myslí matku, alebo sestru.
Keď Bea rozpráva o Chrisovi, len stisne pery a nič nehovorí, nakoniec pokrčí ramená. "Je to stále tvoj zamestnanec. A ja s ním už nechodím... nemám právo mu zasahovať do života a navyše.... "dodá napokon. "...je fakt, že Chris je spoľahlivý. Keď ho tu potrebuješ, je dobré, že je tu." usmeje sa na Beu. Domaľuje svoj lampión a váhavo sa postaví, jak už toho toľko vypila. "Tak... pôjdeme ich pustiť, nie?" pozrie aj na ostatných.
yohi: Jak yohannka odpije, tak jej tam ešte doleje trochu džúsu, priščom sa nie celkom trafí a rozlieva to po stole. Snáď nemá Bea biele koberce
. "Jasne!" smeje sa. "To ti totiž dodá ešte jeden pár očí." vysvetľuje dôležito a sama sa musí chytiť stola, jak sa jej začína všetko točiť pred očami. "Tuším som to dnes zas prehnala." zasmeje sa a pozrie na yohannku. "A ja ťa vidím trikrát!" vyhlási.