Beatrix Stein

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Kristián » ned dub 22, 2012 7:37 pm

Bea: (velká šílená láska.. ještě se psávalo právě VŠSL)

mmmm. Ne, to nemůžete +uculí se+ ochutnávat můžu jenom já +uhryzne si tyčinky+ výborný +zahuhlá s plnou pusou+ néé, toti nemůžu říct, jinak by se to nesplnilo! +uculuje se+ aleee.. můžu ti říct +zašeptá jí+ že to souvisí s tebou +pusinka na ouško+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » ned dub 22, 2012 8:01 pm

Bea: "No to je fakt. Nikdy ma vlastne nenapadlo opýtať sa, či máš nejakých súrodencov. Automaticky som predpokladala, že nie." pokrčí ramená. "Vážne?" nadvihne trochu obočie. "Myslela som, že vám to klape.
Nooo... ono vlastne ani neni, čo rozprávať. Hrozne dlho som ju nevidela, vlastne ani neviem ako sa má a tak. Ona tiež evidentne o nás s Krisom nemá záujem." pokrčí ramená. "Tak prečo sa namáhať. To hej." prikývne. "Poznám."
(už akože má, nech to nekomplikujeme) "Iná než bojová kočka by u nás asi aj tak neprežila." uškrnie sa. "Ale áno." prikyvuje. "Je to mazlík." usmeje sa. A zrovna jak si odpíja, tak jej zabehne a rozkašle sa. "Jak potkám... počkaj... ako to myslíš?" keď sa jej podarí chytiť dych a pozrie trochu vydesene na Beu.

yohi: "Alebo na zadku medvedíka." zasmeje sa. "Tak bodajby ho nezmlátil. Načo mám bráchu zabijaka, keď ho ani nemôžem použiť." smeje sa... už je dosť opitá, inač by o tom nežartovala. "Ty chceš najskôr zistiť, či sa tým neotrávim, že?!" usvedčujúco na yohannku pozrie, no opatrne zoberie plný pohár a napije sa. Chvíľu to omieľa na jazyku a potom prehltne. "Urobí pokrčený xichtík, ale potom sa usmeje. "Je to dobré, len trochu silné... chcelo by to ešte jahodový džús!" hneď jeden vezme a doleje sebe aj yohannke, takže to cez okraj pohára začne pretekať, no ona si to nevšíma.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned dub 22, 2012 8:24 pm

Bea: Mňa skôr znepokojuje, že o ňom neviem nič ja. +precedí pomedzi zuby, lebo ho to fakt štve. Na jej otázku, či to bol on, neodpovie.+ Ako to myslíte? +s tým padaním k nohám.+ Čo tam v tej zložke, prosím vás, máte?
+Usmeje sa.+ To by asi nebolo najlepšie riešenie... tuším vám tie prsty budem musieť nechať. +uškrne sa.
Na to ženenie nereaguje, len si radšej rýchlo odpije, lebo tie spomienky ho aj po toľkom čase bolia a pozrie na Krisa, ktorý sa tam zrazu objaví.+

Kris: Samozrejme, že rozprávame. Čo iné by sme robili? +a zas si odpije.
Chvíľku sleduje, ako Kris čmára po lampióne a tak sám pre seba, nad ním krúti hlavou... že láske je hold proste láska.+
Hlavne som mal dlhšiu prax, než ty. +podpichne ho.+ No... teraz by si ma asi prepil. +dodá po chvíľke.+ Buď rád, že ťa nevyfotil niekto iný. +musí sa usmiať a nad tým taxíkom sa len uškŕňa.+ No iste, ale tí smaradi mi nechceli dať províziu.... možno keby si nestrieľal po autách za nami, neušli by na prvej križovatke. +cuká mu kútikom a viditeľne sa na tom v duchu baví rovnako, ako vtedy... i ke´d vtedy im asi šlo o krk, tak to asi taká zábava nebola.+
Kde ste nechali tie dve? +opýta sa odrazu, ke´d si spomenie na Mem a yohi a rozhliada sa, kde sú, že by nechal Bei a Krisovi súkromie.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned dub 22, 2012 8:31 pm

Kristián píše:Bea: (velká šílená láska.. ještě se psávalo právě VŠSL)

mmmm. Ne, to nemůžete +uculí se+ ochutnávat můžu jenom já +uhryzne si tyčinky+ výborný +zahuhlá s plnou pusou+ néé, toti nemůžu říct, jinak by se to nesplnilo! +uculuje se+ aleee.. můžu ti říct +zašeptá jí+ že to souvisí s tebou +pusinka na ouško+

(Fakt jo? Já si právě říkala, že leda šílená - to už za nás asi nebylo, ačkoliv tady to docela sedí...)

Ty seš na mě ale přísnej! +zaxichtí se naoko ublíženě a okousne mu bradu+ Achjoo! Já vždycky ostrouhám! +usmívá se spokojeně+ Tak doufám, že to nebylo "ať bea shoří co nejdřív na hranici!"! +drbne do něho loktem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned dub 22, 2012 8:42 pm

Eric: Ale Eric! +trošku káravě a určitě vážně+ Víte o něm všechno co já. Proč bych před váma měla něco z databáze skrývat, když pro vás představuje potencionální nebezpečí? Jediný o čem nevíte je proč a jak, ale to na tom nic nezmění.
To by chtěl vědět každýýý! Ale být váma, dostala bych se k tomu první...možná to stihnete smazat dřív, než se k tomu dostanou ostatní. +culí se+
Nááhodou...já bych se asi docela pobavila!
+nakrčí čelo, protože moc dobře vidí, že to Erica bere a soucitně- povzbudivě se na něho pousměje a pohladí ho (opatrně! jak je ještě raněnej..) po ruce - paži, opře se víc ke Kristiánovi a jednou rukou se ho chytne kolem pasu a poslouchá co ti dva vyváděli+
+přitom Ericovi podstrčí taky lampion+ Notááák, netrhejte partu! +vnutí mu fixku do levé ruky+ Trééénujte! +mrkne na něho+
Támhle se nalívají a jestli nebudete rychle malovat, tak už ven ani po svejch nevyjdeme! +směje se, páč si uzmula tu skleničku od mem+

Memory: +mávne rukou+ Naše rodina není nijak extra zajímavá... No je fakt, že spousta lidí tu sourozence nemá...+ani netuším, jestli oficko yohannka má, asi ne??+
+jenom se uculí+ Klape, dokonce někdy až bouchá! +směje se+ Znáš mě...ale Kristián je miláček. +usměje se, že ho stejně miluje+
Třeba..si ona myslí, že nemáte zájem vy. Ste dva, starší...možná byste ji mohli někdy navštívit? Nebo..pozvat někam... Nebo třeba..navštívit vaši matku? +zkoumavě, jestli by třeba Mem chtěla+
To je fakt! Už jako kotě měla hezky ostrý drápky, pár dní jsem ji hlídala a řeknu ti - full time job! +pokýve hlavou a napije se+ Nooo...totiž...já..já ho nutit nechtěla, ale Ares a Paul si mysleli, že by bylo dobrý, kdyby se tu na nějakou dobu ukázal. +koukne na ni opatrně+ Máme tu nějaký problémy a potřebuju spolehlivý lidi...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon dub 23, 2012 3:43 pm

Eric: to někdy vyzkoušíme, kdo víc vydrží +směje se+ joo jako taxikář bys byl dobrej, všude včas, žádný zbytečný objížďky. Můžeš to mít jako zaměstnání na důchod! ty dvě, +ohlídne se+ vymýšlí co se dá vypít a co už ne.. jak to tak vidím

Bea: na hranici? +směje se+ to nééé to bych tam nenapsal, jedinej kdo shoří je lampion +obejme ji zezadu a pohladí ji po bříšku+ n ebojíš se že oslepneš? +uculí se jak si bea vzala pití od holek a nakukuje jak je to barevný+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon dub 23, 2012 3:49 pm

Kristián: Ježiš to doufám, že ne! Nerada bych hasila alpy! +opře se o něho spokojeně a položí svoje ruky na jeho+ momentálně...ne! +směje se už poměrně podťatě+ a je to dobrýýý! chceš ochutnat? +pootočí se a dává mu napít+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte dub 24, 2012 8:16 pm

Memory píše:yohi: "Alebo na zadku medvedíka." zasmeje sa. "Tak bodajby ho nezmlátil. Načo mám bráchu zabijaka, keď ho ani nemôžem použiť." smeje sa... už je dosť opitá, inač by o tom nežartovala. "Ty chceš najskôr zistiť, či sa tým neotrávim, že?!" usvedčujúco na yohannku pozrie, no opatrne zoberie plný pohár a napije sa. Chvíľu to omieľa na jazyku a potom prehltne. "Urobí pokrčený xichtík, ale potom sa usmeje. "Je to dobré, len trochu silné... chcelo by to ešte jahodový džús!" hneď jeden vezme a doleje sebe aj yohannke, takže to cez okraj pohára začne pretekať, no ona si to nevšíma.

no to by bylo až děsivý! +směje se+ mm to je fakt, to je docela výhoda! já chcu taky takovýho bráchu! jenom bumbej +uculuje se a fakt ji sleduje jestli to s ní nesekne+ no vidíííš, šikovná! +napije se taky+ mhmmm a ono je to i dobrý! alkoholický! +taky jí je docela jedno, že jim to tam teče všude+ teď je to úplná bomba! jahodováá! +ochutná druhej pokus+ mmmmhm! +mlaskne spokojeně+ začínám vidět dvojitě, je to dobrý!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte dub 24, 2012 8:17 pm

Bea: alpy jen tak nechytnou! +směje se a dá jí pusinku na krček+ no.. ale tak trochu jo +ochutná a překvapeně zamrká+ tak to je síla. to si dám taky!
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » úte dub 24, 2012 8:54 pm

(trošku to asi popoženieme, čo poviete?)

Bea: Chvíľu sa tvári, akoby o tej návšteve uvažovala, na chvíľku jej pohľad zaletí aj ku Krisovi, ale potom pokrúti hlavou. "Keby o nás stála ona, ozvala by sa sama." a nie je jasné, či tým myslí matku, alebo sestru.
Keď Bea rozpráva o Chrisovi, len stisne pery a nič nehovorí, nakoniec pokrčí ramená. "Je to stále tvoj zamestnanec. A ja s ním už nechodím... nemám právo mu zasahovať do života a navyše.... "dodá napokon. "...je fakt, že Chris je spoľahlivý. Keď ho tu potrebuješ, je dobré, že je tu." usmeje sa na Beu. Domaľuje svoj lampión a váhavo sa postaví, jak už toho toľko vypila. "Tak... pôjdeme ich pustiť, nie?" pozrie aj na ostatných.

yohi: Jak yohannka odpije, tak jej tam ešte doleje trochu džúsu, priščom sa nie celkom trafí a rozlieva to po stole. Snáď nemá Bea biele koberce :D . "Jasne!" smeje sa. "To ti totiž dodá ešte jeden pár očí." vysvetľuje dôležito a sama sa musí chytiť stola, jak sa jej začína všetko točiť pred očami. "Tuším som to dnes zas prehnala." zasmeje sa a pozrie na yohannku. "A ja ťa vidím trikrát!" vyhlási.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek