od Charlie Weasley » stř dub 04, 2012 8:04 am
Objeví se i s nahatou Beccy v kuchyni, protože má v plánu donýst si do ložnice nějaké to pití a jídlo, přece svítá a je čas snídaně. Jenom chvilku vydrž kotě Pleskne ji po zadečku a už rabuje ledničku. Vůbec si nevšiml, že za stolem sedí Bill a snídá
Bill: áá vidím, že omladina se nám vrátila z výletu Pronese nad talířem s hemenexem, rozvalí se v židli a naprosto nepokrytě očumuje ten sexy zadek a tělíčko k nakousnutí. Tedy Beccy ne Charlieho Nenechte se rušit, já si tu jen v klidu posnídám
Charlie: Kurva! vylítne a málem mu to všechno popadá z ruk, tak tam chvilku žongluje a přitom se mu podaří i lednici zavřít Co tu kurva děláš tak brzo!
Bill: Bráško, to že s tebe se stává noční sůva, neznamená že i ze mě. A jak jsi možná postřehl, máme tu rodiče. Protože z tebe je matka uplně s nervama v... no pryč, tak jsem ji slíbil, že ji vezmu na nákupu Povzdechne si a tváří se jako že je to obrovská oběť a taky někam na oběd než se vy dva vyspíte a ne, očima se dívá pořád na Beccy, i když mluví s Charliem
Charlie: Postupně rudne, od naoranžovělé, po červenou až po temně fialovou Mohl by ses dívat na mě! zařve na něj a stáhne Beccy za sebe, pustí přitom i to jídlo na zem. Svlíkne si tu rasta košili a dá jí ju ať se obleče. Krapet žárlivec no.
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON