od Gabriel » 01 bře 2016 23:23
Jo. Byt ti ukážu příště. +přikývne nevzrušeně+ Vlastně je přímo pod námi, ale prohlídka počká. I kolaudace. +blýskne po ní významným pohledem+ Řekl jsem si, že by mohlo být fajn, mít tady nějaký doupátko, mimo ruch hotelu. +vysvětlí jí své pohnutky, ale přece jen na ni trochu nejistě koukne, jestli třeba nebude naštvaná+ Chtěl jsem tě překvapit, proto jsem ti neřekl... +dodá jakoby na obhajobu+ Lásko, víš jak dlouho bys jela autem do Bucureště? +domlouvá jí něžně, zatímco jí utahuje pásy+ Slibuju, že to bude v pohodě. A nespadneme, Dave je profík, býval armádní pilot. Speciální jednotky. +snaží se ji uklidnit, jak jen to jde. Zabouchne dveře a sám se připoutá a pak ukáže Davidovi zdvižený palec. Nasadí si sluchátka a stejná nasadí i Syr, aby spolu mohli v tom hluku komunikovat.+ Neboj se, jsem tady s tebou. +usměje se na ni a stiskne jí něžně ruku+
+pak se už hladce a plynule zvednou do vzduchu, udělají otočku a zamíří na východ. Přes intercom může Syr slyšet Davidův vyrovnaný a klidný hlas, jak komunikuje s jednotlivými věžemi, které kontrolují vzdušné prostory, kterými prolétají a až sebere dost odvahy, podívat se ven, může obdivovat města a posléze i přírodu z velmi neobvyklého pohledu+