Dublin - město

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Dublin - město

Příspěvekod Gabriel » 01 bře 2016 17:13

To rozhodně. +souhlasí tlumeně a když tak nespokojeně zavrčí, vědoucně se usměje+ Víš jak je to s tou oddalovanou touhou... +přivře oči a sjede ji významným pohledem; pustí se do jídla pak se na ni zadívá a koutek se mu zvedne v křivém úsměvu, jakoby přesně věděl, na co myslí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 17:19

+Naprosto frustrovaně začne baštit ale normálně ji ta skvělá sýrová pizza nečiní žádné uspokojení, jako obvykle.+ Hm? hromadí se v tobě až nakonec vybouchneš? nebo shoříš zaživa? +pak se ale posuměje a nemůže si pomoct.+ Už jsem ti řekla, jak jsem ráda že jsi tu? bys mohl srovnat toho prevíta, co mám ve sklepě +zazubí se, vědoma si že odpálila atomovku. To má za to jídlo muhaha.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 bře 2016 18:46

To zrovna ne. Jen si to pak mnohem víc užiješ. +ďábelsky se na ni usměje a v poklidu zlikviduje poslední kousky steaku i zeleninky:D+ Zmínila, ale klidně to můžeš opakovat, rozhodně se to neomrzí. +uculí se na ni, ale vzápětí mu úsměv zamrzne a opadne+ Jakýho prevíta?! Někdo tě obtěžuje? +zeptá se nebezpečně tichým hlasem a někde hluboko v hrudi mu zatím tlumeně zarezonuje hluboké zavrčení+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 18:55

Tak to už se nemůžu dočkat, což očividně tím svým ultra citlivým čumáčkem cítíš +ještě zbývá půlka pizzy a ona už prostě nemůže a tak se na něj poněkud zoufale podívá.+ Ráda ti to budu říkat každých pět minut, abys na to nezapomněl.. +aj waj je to tady.+ ehm.. +jak to na něj vybalit aniž by měl infarkt?+ Ukázalo se, že na mě vlastně neleze chřipka +začne obšírně, a ten jeho pohled...+ lásko zhasni ty svoje halogeny +řekne mu tiše, protože chudák číšník si málem kákl do gatí.+ no, tak máme hosta který mi vlezl do hlavy, zdemoloval pokoj a poslouchá myšlenky. +Možná že čím rychlejc to řekne, tím menší peklo vypukne.+ Ale Beccy už ho zpracovala +dodá rychle.+ Takže můžeš být... +no říct v klidu se asi neodváží.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 bře 2016 19:52

+zvedá obočí stále výš a čelist mu poněkud tuhne+ Takže ti jen tak, ze sportu, lezl do hlavy nějakej cizí týpek, jo?! +zavrčí a je vidět, že fakt celkem zuří+ To je od ní hezký, že ho zpracovala, ale možná bych s ním měl hodit řeč sám. +nadhodí pořád tím znepokojivě tichým hlasem; pak ji přišpendlí očima do židle a rty mu zvlní opravdu vlčí úsměv+ A nebo mám ještě lepší nápad. +nakloní se k ní a zadívá se jí do očí+ Posadím tě do auta a odvezu s sebou domů. Co ty na to? +zlehka se otře svými rty o její a když se zase odtáhne vypadá, že by to docela klidně udělal. Teď hned:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 20:30

Ne že bych se ho chtěla zastávat, ale on to ne uplně dokáže ovládat.. +kouká všude možně jen ne na něj+ a abys věděl tak ode mě dostal pěkný dělo. +Aby si jako nemyslel, ale je fakt vzteklý.+ Fajn, běž, dělej co potřebuješ aby ti bylo líp +rezignuje a nakonec si řekne, že by to možná nebylo na škodu, i když pak si vybaví tu Vishousovu pracku... a podívá se Gabrielovi zas do očí a ztuhne pod tím jeho vlčím úculem. Chvilku to prodýchává, ale nemá nad čím přemýšlet.+ fajn, jedem domů. +povytáhne jen obočí, jestli to myslí jako vážně.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 bře 2016 22:49

No to mi teda srdce puká soucitem...+ušklíbne se sarkasticky+ To je dobře, škoda, že jsem to neviděl. +blýskne mu v očích a když se tak na něj podívá, trochu vychladne+ Vážně? +zvedne vyzývavě obočí+ Tvé přání budiž splněno. +zazubí se na ni; mávne na číšníka, zaplatí a dojdou zpátky k autu. Zase jí pomůže nastoupit a chvilku se proplétají městem, až dojedou do centra města. Nejede ale k hotelu, aby si třeba vzala nějaké věci - nakonec všechno potřebný má i u něj:D - ale zamíří k jedné z moderních budov a zajede do hlídaných, podzemních garáží. Zaparkuje a pomůže jí vystoupit, očividně si užívajíc její překvapení+ Koupil jsem tady byt. +dodá na vysvětlenou, jakoby o nic nešlo+ Ale dnes jedeme opravdu domů. Nebo spíš letíme. +zablýskne mu v očích a odvede ji k výtahu, který je vyveze na střechu. Tam čeká vrtulník, v kabině sedí chlápek a čte si nějaký časák. Když uvidí Gabriela, odloží ho a zazubí se na ně+ Syr, to je David, Třetí ve smečce. +představí je+ Má spoustu užitečných dovedností a mimojiné umí řídit tuhle bestii. +uculí se a až se z toho šoku vzpamatuje, pomůže jí nastoupit:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 23:05

To že si přitom zlomila ruku mu už fakt dodávat nebude, protože i tak bylo řečeno až až.+ Vážně. +Usměje se na něj mile a v duchu si dělá poznámky, jak tak jedou autem co všechno musí zařídit přes mobil když bude pryč. Hlavně zavolat Beccy a Bjornovi... A pak je naprosto zmatená, v této části města se moc neorientuje. Otočí hlavu ke Gabrielovi.+ Zlato asi jedeš špatně.. +řekne opatrně pak regulérně vykulí oči, když vystoupí.+ Ty si ze mě děláš srandu +nevěřícně na něj kouká, a čeká kdy se začne smát, že je to fakt sranda a ono to nepřichází a nepřichází.+ Tys tu koupil byt. A auto. +začíná toho na ni být trochu moc.+ Och ježiši to nemůžeš myslet vážně +ano, daří se mu ji šokovat zas a znovu.+ Jak jako... +Pak s čirým zoufalstvím v očích uvidí vrtulník a naprosto vyzubeného pilota. Začne vrtět hlavou a kdyby ji nedržela Gabrielova ruka na zádech tak by utekla.+ Do tohohle mě nedostaneš, to je železo... gravitace... +A je vidět jak se oba dva na sebe podívají a očividně se baví.+ Já přijedu autem... +vypadá docela zoufale, když ji tam přece jen dostrkají. A když ji připoutají pětibodovým pásem jak ve sporťáku sevře je rukama až má uplně zbělané klouby.+ ty prevíte
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 bře 2016 23:23

Jo. Byt ti ukážu příště. +přikývne nevzrušeně+ Vlastně je přímo pod námi, ale prohlídka počká. I kolaudace. +blýskne po ní významným pohledem+ Řekl jsem si, že by mohlo být fajn, mít tady nějaký doupátko, mimo ruch hotelu. +vysvětlí jí své pohnutky, ale přece jen na ni trochu nejistě koukne, jestli třeba nebude naštvaná+ Chtěl jsem tě překvapit, proto jsem ti neřekl... +dodá jakoby na obhajobu+ Lásko, víš jak dlouho bys jela autem do Bucureště? +domlouvá jí něžně, zatímco jí utahuje pásy+ Slibuju, že to bude v pohodě. A nespadneme, Dave je profík, býval armádní pilot. Speciální jednotky. +snaží se ji uklidnit, jak jen to jde. Zabouchne dveře a sám se připoutá a pak ukáže Davidovi zdvižený palec. Nasadí si sluchátka a stejná nasadí i Syr, aby spolu mohli v tom hluku komunikovat.+ Neboj se, jsem tady s tebou. +usměje se na ni a stiskne jí něžně ruku+

+pak se už hladce a plynule zvednou do vzduchu, udělají otočku a zamíří na východ. Přes intercom může Syr slyšet Davidův vyrovnaný a klidný hlas, jak komunikuje s jednotlivými věžemi, které kontrolují vzdušné prostory, kterými prolétají a až sebere dost odvahy, podívat se ven, může obdivovat města a posléze i přírodu z velmi neobvyklého pohledu+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 bře 2016 23:35

+Není naštvaná, jen je tak trochen v šoku.+ Tys pro nás koupil byt, kterej je přímo pod náma. +Zopakuje si to, jesti to správně pochopila, ale oči pořád upírá na tu bestii před sebou.+ můžu ti prosím odpovědět až zas budeme na zemi? nějak teď nejsem schopná... +snaží se vnímat jen jeho hlas, intonaci, barvu. Ale nemůže se prostě přinutit na něj pohlédnout i kdyby chtěla. Jakmile se vrtulník vznese do vzduchu všechno se v ní sevře. Zavře oči a představuje si, že není desítky metrů nad zemí, ale jede autem. Ne, nepomáhá to, protože přímo nad hlavou jí vrčí vrtule.+ Zlato, já mám hrozný strach. +Na škále od jedné do deseti by to očíslovala dvaceti. Otočí se na něj konečně a celou dobu letu už ty oči neodvrátí. Protože jen díky nim to přežije se zdravým rozumem. A ne, ven se rozhodně ani nemíní podívat.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette