Lektvaristický přístěnek

Moderátor: Victoria

Re: Lektvaristický přístěnek

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 23:34

Myslim, že ty by sis nějaký způsob našel. +zasměje se tiše+ Neboj se, aspoň dva tři roky nic takovýho nehrozí. +zazubí se na něj způsobem jako by věděla mnohem víc než on, což zřejmě asi i ví, takže může dělat chytrou :D a jemně ho konejšivě pohladí po tváři+ No to tedy doufám, protože jinak bych byla příšerně smutná. +protáhne vesele a olíbne mu bradu+ Hmn... asi bych si dala pizzu... se šunkou, sýrem, cibulí a slaninou. +zasní se a nesouhlasně zamručí, když se od ní odlepí a trošku překvapeně koukne na pracovní desku+ To mě ani nenapadlo. +zatváří se zamyšleně a pak jí v očích rošťácky zasvítí, než si připomene, že má pravdu, tak trošku posmutní, jako jaký skvělý nápad to je a nemůžou ho realizovat+ Tak to abys vymyslel jiné místo. +zatváří se jako nevinnost sama a škádlivě mu vyjede prsty po páteři ke krku a zpět na kříž+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 kvě 2013 01:19

To jo, to se zase neboj. Bývaly doby, kdy jsme se trumfovali v kanadských vtípkách. +uculí se+ Jasně. +kouká na ni s přimhouřenýma očima podezíravě+ Nejsem si jistý, že se mi tohle vaše spojenectví líbí. +polechtá ji na žebrech+ No to bychom neradi. +zazubí se+ Tak já nějakou objednám. +souhlasí+ Máš ráda olivy? +zajímá se, protože on jo, tak jestli je má dát jen na půlku pizzy+ Tak to kecáš. +uculí se, jeho to rozhodně napadlo sotva tam vešel+ Musím si pořídit ten kulečníkovej stůl. +zavrtí nešťastně hlavou, jak ji pořád vidí s vlasama rozhozenýma na zeleným sukně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 kvě 2013 01:33

To já se nebojim. Já mam jen strach, abychom si tu školku nakonec nemuseli otevřít. +zasměje se tiše a zavrtí nad tím hlavou+ Až tak? Co byl tvůj nejlepší vtípek? +zajímá se vesele a zvědavě+ Copak? Bojíš se, že bychom se proti tobě mohli spiknout? +zajímá se vesele a pak tiše vypískne, když jí polechtá a ošije se, protože jí to skutečně lechtá+ Ale neboj se. O spojenectví zatím nebyla ani řeč, jen jsme si povídali. +pousměje se a výmluvně pokrčí rameny a pak jen vážně s jiskřením v očích pokyvuje hlavou, jako že to by rozhodně nechtěli+ Skvělý nápad. +zazubí se vesele+ Sním je, ale nepochutnám si na nich. +zavrtí trošku hlavou, olivy není její zrovna oblíbená pochutina+ Hmn... +semkne rty a zatváří se stylem "jasně, že ne!" ale pak její pohled pomalu roztává a v očích se jí objevují veselé jiskřičky, tak se nevydrží přetvařovat příliš dlouho+ Tak jo! Máš pravdu, napadlo mě to hned co jsi sem přišel. +vzdá to nakonec a s naprosto nevinným úsměvem se přizná k hříšným myšlenkám+ To je skvělý nápad. Vždycky jsem se chtěl naučit hrát kulečník. +zazubí se vesele a prsty mu plete na krku do vlasů a přitáhne si ho k hlubokému polibku+ Ale ten zatím nemáme, takže by to chtělo náhradní plán. +zašeptá mu do úst a bezděky sklouzne dlaní na jeho pěknej zadek a upře na něj naprosto nevinný kukuč, jakože ona rozhodně nic nedělá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 kvě 2013 16:30

Žádná školka. +zavrtí hlavou pobaveně+ Máme toho nad hlavu s jedním děckem. +zazubí se+ Neřeknu, co kdybych je chtěl ještě někdy použít? +uculí se+ Nemůžu říct, že by ta myšlenka neproběhla mojí myslí. +připustí+ Stejně nechápu, o čem si vy dvě můžete povídat. +zavrtí hlavou+ Tak já je dám jen na půlku pizzy. +přikývne, ale tak nějak podezřele se culí+ Co? jo, kulečník, jistě. +přikyvuje, ale očividně to nebyla ta věc, na kterou chtěl ten stůl použít :D , opětuje jí polibky a hladí ji po zádech+ Tak víš co? Běž si na sebe vzít svoje nejlepší šaty, a já je z tebe pak pomalu svlíknu. +navrhne, plácne ji po zadku a vyrazí s ní nahoru+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 kvě 2013 17:04

S tím naprosto souhlasím. +zasměje se vesele a souhlasně pokyvuje hlavou+ Použít? +vykulí na něj na oko vylekaně očka+ To jako na mě? +ukáže na sebe prstem jako by nechtěla uvěřit tomu, že by je chtěl použít na ní, ale v očích jí vesele jiskří až se zdá, že by mu je byla snad i schopná oplatit+ No, ráda bych ti slíbila, že to není vůbec možné, ale... +protáhne a tváří se přitom jako neviňátko, jako kdyby měla v plánu se proti němu spiknout+ Ale neboj se, určitě by to nebylo ve zlém. +zazubí se vesele a líbne ho na tvář+ Obě jsme ženský jestli sis nevšiml, a ty vždycky najdou společný téma k hovoru. +zatváří se tajemně, přeci mu nebude vyprávět, že se bavili zrovna o něm+ Dobře, proti tomu nic nemám. +souhlasně s úsměvem pokývá hlavou+ Nebo tě snad napadlo něco jiného? +zajímá se nevinně jako by jí vůbec nebylo jasné, na co by jinak ten stůl mohl mít :D + Hmn... to je skvělý nápad. +rozzáří se, zdá se že se pro něj s radostí načančá jen aby jí měl čeho svlékat a vyběhne před ním ven, počká na něj u schodů a vezme ho za ruce, aby se k němu vytáhla pro polibek a pak vyběhne nahoru po schodech+ Víš co? Zůstaň tady, já jsem za chvíli zpět. +zazubí se na něj u něj v obýváku a ukáže na gauč, než zmizí v ložici+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 kvě 2013 23:03

Nikdy nevíš. +zazubí se+ Stvořil jsem monstrum. +zavrtí hlavou a mumlá si něco o Skylle a Charybdě+ Jistěže ne ve zlém. Nejhorší věci se stávají, když ti chce někdo pomoct. +zasměje se, a je mu to jasný, že ho určitě pomlouvaly :D + Jistěže ne. +tváří se naprosto nevinně, jakože ji rozhodně chce jenom naučit kulečník, dojde za ní ke schodům a nahoře se usadí na gauč, vyřídí si tělefonát, svoje oblečení přemění na slušnej oblek, aby s ní trochu ladil, a zatím si tam prohlíží nějaký časopisy, než se nachystá+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 21:04

+na podzim zajedou na pár dní na Winter house, navštívit Chrise a užít si podzim na venkově, když už Sophie trochu běhá a může chodit na zahradu, a když se ráno vzbudí děsně brzo, vyleze z postele, aby nevzbudila Sophii a Byrona, a sleze dolů, vytáhne s z hlavy ten sen, co se jí pořád vrací, na stůl postaví myslánku, a šoupne ho dovnitř, aby ho mohla pořádně prozkoumat. šťouchá do něj špičkou hůlky, pozoruje, jak bílá kapalina víří v misce, a trochu se mračí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 21:08

+spí ještě se Sophií notnou chvíli v posteli a trošku si slintá, ona ostatně taky, až se vzbudáí a protáhne+ Čau prďolo. +mrkne na malou+ Kde je mamka, co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 21:12

+Sophie už si sedí na posteli a hraje si s jeho mobilem, naštěstí do něj neumí vlízt, tak jen mačká tlačítko a rozsvěcuje ho a zhasíná, a dělá že telefonuje+ no, v letadle. +oznámí mu svou dětskou hatmatilkou vážně+ letí do zoo.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 21:14

Jo, Ty si hraješ s mobilem jo? no to to brzo začíná. +pousměje se a nechá jí ho a otočí se na břicho+ A do který zoo ona letí? Půjdeme taky za ní?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house