Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 22 kvě 2013 17:30

Nosila bys ho zmenšený v kapse, a vždycky by sis ho akorát zvětšila? +navrhne kreativně+ Jo? +zvedne zvědavě obočí, a mozek mu viditelně pracuje, jak přemýšlí, co by to mohlo být+ No, to říkáš, protože ho neznáš. Určitě bude trousit nemravný vtipy a snažit se zapůsobit, jak je chytrý a movitý. +uculí se+ Ale je to dobrej chlap. +pousměje se+ (no a kdo ne,že jo. :D RDJ mrkne, a kinu se svlíkaj kalhoty. :D) No, od prváku na vysoké. Byli jsme spolubydlící, a jednou večer chtěli dát komiksový maraton, a pohádali jsme se tak strašně, že si sbalil a na tři dny se odstěhoval. +zazubí se+ Jeho žena se o komiksy nezajímá, nebo to aspoň tvrdí, ale já si myslím, že je tajně na mojí straně a radši mu to nechce říct. +uculí se+ Tak jo. +přikývne, zezadu ji obejme, a přemístí je zpátky do domu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 kvě 2013 18:01

+vesele se rozesměje a vrtí nad tím hlavou+ Že já tušila, že ty to vymyslíš. +zubí se na něj od ucha k uchu a není jisté, jestli ho skutečně vezme za slovo a polštářek nosit bude nebo jestli si jen dělá srandu+ Jo. +přisvědčí naprosto vážně a i mu to dokonce odkývá+ Ale záleží na tom, jak moc jsi unavený. +opět si zamyšleně poklepe na bradu a zkoumavě se na něj podívá, jako by uvažovala o tom, jestli je schopen druhého kola, když tvrdí že už je postarší muž :D + Neboj se, já to zvládnu. +vypne hruď a div se neuhodí do prsou, aby ukázala že je fakt silná a fakt dobrá v odolávání+ Navíc nemá šanci. Já už jednoho chytrýho a movitýho chlapa mám. +zazubí se na něj vesele a jemně ho líbne na tvář, aby jako bylo naprosto jasný koho, že to vlastně má+ To je podstatný. +pokývá souhlasně hlavou ( :D jo tak nějak :D ) + Tak to musí být opravdu vážné. +zasměje se tiše a vrtí nad tím hlavou, jako ti chlapi a jejich hračky, ale kdo ví jak na tom bude ona sama, až se podívá na nějaký ten film+ Že by nechtěla riskovat manželství kvůli neshodám v rámci komixových hrdinů? +zazubí se vesele, stulí se mu v náručí a sleduje jak jí Benátky mizí před očima, chvíli vnímá jen tmu, než se jí před očima objeví obývák+ Hmn... sladký domove, ale do Benátek se někdy ráda vrátím. +zamručí a opře se mu o záda a ruce mu obtočí kolem jeho, kterými jí drží+ Že mě nepustíš? +zabrouká a otočí hlavou pro polibek+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 črc 2013 21:43

Příspěvekod Christian » 03 črc 2013 21:52

+objeví se na místě za dvě minuty sedm, a zatímco čeká, ještě napáše na mobilu email, a když se tam objeví přesně načas, usměje se a dojde k ní+ Ahoj. +přitáhne si ji za pas k polibku+ Sluší ti to. +ohodnotí její obleček, a odvede ji do restaurace, kde už na ně čeká rezervovaný stolek pro dva+ Jak ses celý den měla? +zajímá se, když jí přisunuje židli, načež se objeví číšník s jídelníčkem, tak se do něj začte a rovnou jim objedná dvě skleničky prosecca na úvod+ Budeš chtít víno? Červený, bílý? +zeptá se, a když se vrátí číšník, objedná si sashimi z tuňáka a pak dušená telecí líčka a to, co si vybrala ona+ Co jsi celý den dělala? +usměje se, když číšník odejde+

Spoiler: show
http://www.praguewelcome.cz/img/edee/photogallery/objects/463611/alcron2.jpg
http://www.alcron.cz/alcron/menu/jidelni-listek-alcron/
kruci, mám chutě. :D
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 črc 2013 22:26

+otočí se pohlase a tvář se jí rozzáří, když jí padne pohled na Christiana+ Ahoj. +zabrouká a s nadšením mu vrátí polibek+ Děkuju. +trošku se zauzardí, když jí pochválí výběr šatů a se zaujetím vejde do restaruace. Snaží se nevypadat moc okatě, když se nenápadně rozhlíží kolem a musí uznat, že to místo se jí moc líbí+ Já? No docela dobře... +usměje se na něj měkce, než je vyruší číšník s jídelníčkem, který si od něj vezme a na chvíli se do něj začte, než si vybere carpacio z telecí svíčkové a steik z argentýnského býčka, po celým dni zařizování má docela hlad+ Tak... třeba červené. +rozhodne se nakonec+ No... uvažuju nad tím jestli se přiznat, že jsem zařizovala takové malé překvapení a nebo předstírat, že jsem strávila den na zahradě poklidným odpočinkem po tom včerejšku. +zatváří se na nejvíš tajemně, než se na něj vesele usměje+ A co ty? Co v práci? +zajímá se vzápětí skutečně zvědavá, jelikož jí opravdu zajímá jak jeho případy pokročily+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 črc 2013 19:52

To je moje oblíbena londýnska restaurace. +dodá, když vidi, jak se tam rozhlíží+ Koukám,ze jsi hladová. +uculi se, ale mysli to samozřejmě v dobrém, je mu to mnohem sympatictejsi než slečny, co celou večeři bojuji s polovičním salátem+ cervene se k tem masum hodi nejlíp. +prikyvne, vybere jedno francouzské a dá ji ho ke schválení, než ho objedná+ tak překvapeni? +pozvedne pobavene obočí+ mám se ptat? +uculi se+ v práci dobry, uzavřeli jsme další velký pripad, jsem vázány klientskou doložku o mlčenlivosti, tak nesmím nic moc říkat, ale dopadlo to dobře. + usmeje se a vypada vázne spokojeně, a to už jim nesou předkrm+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 črc 2013 22:14

Jsme v Londýně? +vykulí trošku očka, ale bylo jí divné že jídelníčku rozumněla, což znamená, že nejsou ve Francii+ Je to tady moc hezký. +usměje se na něj vesele, když si to tam nenápadně doprohlíží+ Jo neskutečně. +zatváří se naprosto nevinně, než se vesele zazubí a myslí to naprosto vážně, moc toho přes den nesnědla, takže se diví, že už jí dávno nekručí v žaludku a víno mu odkývá, jelikož se v tom moc nevyzná a věří, že vybere to nejlepší a nejvhodnější+ Ptát se můžeš. Otázka je kolik se toho dozvíš. +zazubí se na něj vesele+ Jen mi řekni... co děláš o víkendu? +zajímá se jako by vůbec o nic nešlo a že se rozhodně neptá z nějakého určitého důvodu+ Jistě to chápu. +pokývá souhlasně hlavou, že nesmí nic říct+ Hlavní je, že to dopadlo moc dobře. +usměje se vesele+ Kolik velkých případů k uzavření vás ještě čeká? +zajímá se zaujatě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 črc 2013 23:24

Ano, balet tu mají na slušné úrovni. +přikývne+ A taky jsem myslel, že by ses chtěla podívat do města. +pokrčí rameny, zatímco se pustí do svého předkrmu+ Chceš ochutnat? +zeptá se pro jistotu, sice to není moc podle bontonu, ale koho to zajímá, že :D + Je to aspoň překvapení pro mě? +uculí se, aby si nedělal zbytečné naděje :D + O víkendu? No... ještě nevím, Van dostanu zase v pondělí, tak ještě žádné konkrétní plány nemám. Myslel jsem, že se nějak domluvíme. +pokrčí rameny+ Chtěla bys někam jet? +zajímá se, očividně se snaží, aby neměla pocit, že pořád sedí doma+ Ještě dva, ale jeden je víceméně Danův, takže se mu do toho nebudu moc montovat. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 črc 2013 23:44

+rozzáří se jako sluníčko, když jí řekne, že by se mohli jít podívat do města+ Tak to by bylo naprosto skvělé. Rozhodně bych Londýn chtěla vidět a noční musí být naprosto neuvěřitelný. +přikyvuje nadšeně hlavou a ani jí nevadí že se bude trmácet Londýnem ve večerních šatech a kramflecích+ A co to máš? Toho tuňáka? +nakukuje mu nenápadně do talíře jak uvažuje jestli chce nebo ne+ Ale tak jo... kousíček. +zazubí se nakonec a natáhne se mírně přes stůl, aby se nezvedla ze židle ale vyšla naproti jeho vydličce+ No dovol... jistě, že je pro tebe. +zatváří se na oko uraženě, že by si myslel, že by chystala překvapení někomu cizímu, než se na něj vesele zazubí a pak jen zamyšleně přikyvuje, jak jí v hlavě dojíždí podrobnosti malého soukromého plánu+ Tak v tom případě ti oznamuji, že na víkend už máš naplánovanou akci. +zazubí se vesele a naprosto nevinně+ A počítej s tím, že v sobotu budeme vstávat o něco dřív, než máme ve zvyku. +upozorní ho vesele předem, aby neřekl, že ho nevarovala+ Tak to vám budu držet palce, aby dopadli taky moc dobře. +usměje se měkce a pustí se pomalu do svého předkrmu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 črc 2013 01:16

No, moc toho asi neuvidíš, divadlo je dvě ulice odtud, přece se nebudeš tahat městem v šatech. +usměje se+ Spíš jen tak nadechnout se vzduchu, podívat se na světla. +pokrčí ramena+ Jo jo, toho tuńáka. +přikývne, a kousek jí nabere+ Tak to jsem rád. +uculí se+ A dostanu nějakou nápovědu? +zajímá se+ Tak dobře. Nějaký vyžadovaný dress code? +mrkne na ni+ Vstávat? +protáhne trochu obličej, jakože to teda bude muset bejt pecka, jestli kvůli tomu vstane+ Vypadá to pozitivně, čeká nás poslední stání, a pak už by to mělo být uzavřeno. ten můj případ je poměrně delikátní, žena se po patnácti letech manželství soudí o děti, takže vážně doufám, že vyhrajeme. +svraští obočí+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner