+vesele se rozesměje a vrtí nad tím hlavou+ Že já tušila, že ty to vymyslíš. +zubí se na něj od ucha k uchu a není jisté, jestli ho skutečně vezme za slovo a polštářek nosit bude nebo jestli si jen dělá srandu+ Jo. +přisvědčí naprosto vážně a i mu to dokonce odkývá+ Ale záleží na tom, jak moc jsi unavený. +opět si zamyšleně poklepe na bradu a zkoumavě se na něj podívá, jako by uvažovala o tom, jestli je schopen druhého kola, když tvrdí že už je postarší muž
+ Neboj se, já to zvládnu. +vypne hruď a div se neuhodí do prsou, aby ukázala že je fakt silná a fakt dobrá v odolávání+ Navíc nemá šanci. Já už jednoho chytrýho a movitýho chlapa mám. +zazubí se na něj vesele a jemně ho líbne na tvář, aby jako bylo naprosto jasný koho, že to vlastně má+ To je podstatný. +pokývá souhlasně hlavou (
jo tak nějak
) + Tak to musí být opravdu vážné. +zasměje se tiše a vrtí nad tím hlavou, jako ti chlapi a jejich hračky, ale kdo ví jak na tom bude ona sama, až se podívá na nějaký ten film+ Že by nechtěla riskovat manželství kvůli neshodám v rámci komixových hrdinů? +zazubí se vesele, stulí se mu v náručí a sleduje jak jí Benátky mizí před očima, chvíli vnímá jen tmu, než se jí před očima objeví obývák+ Hmn... sladký domove, ale do Benátek se někdy ráda vrátím. +zamručí a opře se mu o záda a ruce mu obtočí kolem jeho, kterými jí drží+ Že mě nepustíš? +zabrouká a otočí hlavou pro polibek+