(To je dobrá otázka, je to v Anglii, ale kde přesně to úplně nevím.
)
Děkuji, no spíš je to takový chaotický, na pohodlnost, a celkově mi ty místnosti k sobě moc neladí, ale připadám si tu doma, a to mi přijde důležitý. +usměje se+ No to nikdy nevíš. +zazubí se na to těhotenství, ale vnímá to jako vtip, tak se v tom nepitvá+ Ale na večírcích jsou opilí i všichni ostatní, a ne jen já. +zasměje se, a trochu si tedy nalije, a vytáhne si k tomu cigaretu+ Nevadí ti to? +zeptá se radši, než si zapálí+ Páni, dvakrát. +přikývne uznale+ Máš ten kontinent ráda, což? +uculí se+ Tak to ti závidím, do Maroka bych jela už jen kvůli kuchyni. Mám hrozně ráda kuskus na všechny způsoby. +usměje se+ Ochutnalas tam něco zajímavýho? +zajímá se hned a rpak se rozesměje+ Promiň, já jsem do jídla cvok. +zavrtí nad sebou hlavou+ Ale nepovídej. +uculí se+ Na safari, jo? Těžká romantika? +culí se, když vidí, jak nad tím růžoví+ No jo, fakticky. Byli jsme na tom road tripu v Americe, stavili jsme se v New Yorku za mojí kamarádkou, a dojeli autem do Las Vegas, a tam jsme nějakou dobu pobyli, ale když se můžu přemisťovat, tak není třeba se omezovat, že jo. +uculí se+ Tak jsme byli i na menších výletech jinde, třeba v Acapulcu, a jednu noc mě Byron vzal do Paříže na Eiffelovku, protože ví, že to město miluju, a udělal to tam. Prostě si kleknul na jedno koleno, a požádal mě. +culí se jak retardovaná+ Bylo to hrozně hezký, nakonec jsme tam byli celou noc... a tak. +zazubí se tak, že je poněkud jasný, proč tak dlouho+ Jasně že mám prsten. +ukáže jí ho hnedka+ Je trochu velkej, ale už jsem si na to zvykla, je přesně tak ujetej jako my dva. +zazubí se poněkud zamilovaně; já nemám ten link tady, ale vypadá jako ten lízátkovej, akorát je to vážně diamant
+
+trochu se lekne, když Jasmine promluví, ale pak se na ni usměje+ Ty jsi tady? Já myslela, že jste pryč. +koukne na ni omluvně, že ji nepozvala taky, a už se je chystá představit, když se ukáže, že se znají+ Dáš si s námi večeři? +zajímá se+ Termín ještě nemáme, spíš jen zjišťujem, co všechno bude vůbec potřeba, jak to uděláme, a tak. +usměje se+