Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 13:55

No jistě, známe Byrona. +zasměje se a odklepne popel+ Hej jo, a podle všeho několikrát. Já bych osobně nikdy nevěřila, že se jim povede ji dostat mezi cejchy. +zaculí se mnohomluvně+ Ale musím říct, že to Phillipě asi prospělo, už není tak otravná a kyselá. Teda už ne tolik. Možná to z ní vyšukaj, jen doufám, že nepřestanou. +zasměje se a vezme do ruky panáka+ Jasně, na nás. +přikývne a přiťukne si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 14:11

+mírně zavrtí hlavou a pousměje se+ Do práce s ním raději nechodím a samotný se mi nikam nechtělo. +pokrčí výmluvně rameny, jelikož kdyby s ním šla do práce tak by toho moc neudělal, tedy udělala, ale ne v rámci práce :D + Jehněčí? tak to se mě rozhodně nezbavíte. +zazubí se vesele, jak jde o maso, tak spucuje všechno a jehněčí zřejmě ona ráda a jak jí poslouchá bezděky stočí pohled k oknu jako by si to představovala, všechna ta světla a svíčky+ Určitě to bude nádherný. +usměje se na ní a souhlasně pokývá hlavou+ Kdybyste potřebovali pomoct něco podpálit, tak stačí říct. +zazubí se na ní a chce říct, že ráda s něčím pomůže a pak se nestačí divit. trošku vyjukaně kouká na Wenai, nejen že jí nezná, ale chvíli jí trvá, než si v hlavě urovná o čem je řeč a pak má dojem, když sleduje jak si povídá Vicky, že zase ztratila nit, zřejmě hodně dlouho nebyla ve společnosti více jak jedný ženský a jelikož se v jejich pití moc nevyzná, tak jen podezřívavě přičichne ke sklence, co dostala+ Jasně na nás. +usměje se na Vicky a trochu upije. vzápětí se zašklebí a v krku jí zapálí tak až jí vyhrknou slzy do očí, jak na to není zvyklá a trošku si bafne+ Teda... to je... dobrý. +rozzáří se nakonec, když se jí chuť rozleží na jazyku+ Mimochodem... jsem Jasmine. +otočí se na Wenai a zářivě se na ní usměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2013 14:22

Viki: Herna v domě? Tak to se ten tvůj snoubenec opravdu má +uculí se+ Už tedy bydlíte spolu? A co vlastně dělá? +zajímá se (nemůžu si vybavit, jestli se znají)+ Jo, bylo to nezapomenutelné. První noc jsme přespali v koruně baobabu, to bylo úžasné, ale poslední noc jsme strávili v tom nejromantičtějším hotýlku na světě uprostřed divočiny. A byla tam postel s nebesy se záclonkami, takže nás v noci nic nesežralo +zasměje se+ Zvířat jsme viděli hodně a na můj vkus až moc zblízka +culí se, jak si vzpomene na ty divoké okamžiky+ Tygra zrovna ne , ten tam nežije, ale ocitli jsme se třeba uprostřed stáda slonů, honil nás rozzuřený nosorožec, dokonce jsem se porvala se lvicí. A mršky opice nám ukradly naše věci +postěžuje si taky, že ne všechno bylo in a pak poslouchá, jak se rozplývá nad tou svatbou+ A co vás to vůbec napadlo, vzít se tak znenadání po tak krátké známosti? +zrovna ona by se měla nejmíň co divit:D+ Ale vlastně vás úplně chápu, když se milujete, jinak to ani skončit nemohlo +mrkne na ni vesele+ Tak to je fajn, že to budete mít jen takové jednoduché, v jednoduchosti je krása. A nemusíš se stresovat a honit a bláznit a budeš mít dost času si ty předsvatební přípravy v klidu užívat. Hlavně, že vám to oběma takhle vyhovuje +napije se+ Já, kdybych se někdy vdávala, bych zase chtěla velkou, honosnou svatbu, to je zase můj sen +zahledí se na chvíli zasněně z okna, než se zase vrátí myšlenkami k ní+ Ty budeš mít máminy svatební šaty? No tak to je úplně skvělé! Ukážeš mi je? Ale jestli nechceš, tak ne... jen to zkouším +mrkne na ni šibalsky+ Takže svatba bude tady na zahradě? Výborný nápad! Tak to si úplně umím představit... dlouhé stoly na trávě, plné jídla a pití, oblouk z růží, všude všechno rozkvetlé, vůně květin... to bude úžasné +přikyvuje nadšeně, jakoby plánovala svoji vlastní svatbu:D+ Obřad v noci bude mít taky určitě své kouzlo. Kdybych se někdy vdávala jí, chtěla bych mít obřad při západu slunce. To je mé velké přání +pousměje se, pravda, trochu smutně a pak se radši napije+ Máš číslo na Wenai, abychom ji daly vědět, že se tady bude zapíjet svoboda? +zaculí se+

Jasmine: No, díky, mám se pořád moc fajn, nestěžuji si. A jak se máš ty? +uculí se na ni+ Vůbec by mě nenapadlo, že tě tady potkám. Jsi tady na návštěvě? +vyzvídá, jak není v obraze+

Wenai: +jak se tam objeví, hned na ni mávne+ A hele... my o vlku... Nazdar, jdeš právě včas. Zrovna povídám Viki, že bychom měly zapít tu vaši svobodu, co už moc dlouho mít nebudete +zachechtá se+A propo, gratuluji ke svatbě +pozvedne k ní svoji skleničku s minerálkou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2013 14:23

(uf, nějak jsem se s Viki rozkecala :roll: )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 15:04

(Já myslím, že na nějaký párty jsem je určitě představovala, ale konkrétně fakt nevím. :))
Vždyť se budem brát, jasně, že spolu bydlíme. +usměje se+ Já si vůbec neumím představit, že bych se vede něj každý ráno neprobudila. +pokrčí rameny+ Jak, co dělá, dělá mě šťastnou. +zasměje se a nalije si ještě+ Jako na stromě? +vykulí oči+ To jste nespadli? +diví se+ Tak to zní vážně romanticky. +přikývne s úsměvem+ No ty jo. +nestačí kulit oči+ Stádo slonů, brr. +zazubí se+ To je na mě trochu moc adrenalinu, já radši civilizaci. +uculí se+ Ale vypadá to, že jste si to vážně užili, to máš štěstí, že máš přítele, co tuhle tvoji zálibu sdílí. +usměje se+ No, máme se rádi, a víme, že spolu chcem být napořád, mít spolu rodinu, takže by k tomu stejně dřív nebo později došlo. Prostě to tak oba cítíme, že to tak má bejt. +pokrčí rameny a usmívá se+ Jo, my nejsme moc velký tradicionalisti, takže to nehrotíme. +přikývne+ Neukážu! +zasměje se+ Ne, jenom nechci, aby se s nimi něco stalo, už jim taky je pár desítek let. A chci, aby byl Byron první, kdo mě v nich uvidí. +usměje se+ Jo, nebudeme nikam muset nic stěhovat, a když to bude v noci, nebudem ani muset moc brzo vstávat. +uculí se+ O západu slunce jsem taky přemýšlela, ale někomu by vždycky strašně svítilo do očí, buď nám, nebo oddávajícímu. +zasměje se+ A my jsme vůbec oba takový noční tvorové, tak to bude ideální. +vysvětlí+

Jo, no jo. +dojde jí, že se ty dvě asi neznaj+ Wenai, Jasmine, Jasmine, Wenai. +představí je bleskově, a doleje jim prázdnou skleničku+ Dík, zatím to zvládáme Dobrý, viď? +uculuje se, když na ni tak kouká, jak ochutnává tequilu+ Pilas to někdy? +zajímá se+ Jestli máš radši něco jinýho, tak támhle je bar. +ukáže jí skříňku v rohu+ No nekecej! +vykulí oči na Wenai+ Fakticky? My jsme tipovali, že ji vezmou až tak kolem svatby. +zazubí se+ To jsou teda fakt borci. +uculí se uznale+ To musím říct Byronovi, ten bude chtít hned na Tvrz očekovat situaci. +zasměje se+ Takže na Sanzy? +zvedne znova panáka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 15:12

+zasměje se+ Svatba při západu slunce, jo? Větší slaďárnu si snad ani představit neumím, to bych se Byronovi smála do konce života. +zaculí se drobet tak, že by jí to vůbec nevadilo se mu posmívat+ Wenai. +přikývne s úsměvem a přiťukne si s Jasmine a pak se zase zaculí na Styx+ Já žádnou svobodu ztrácet nebudu. Když se vezmem s Lamorou, nic se nezmění, akorát budu mít ve šperkovnici víc prstenů. +zasměje se+ Rozhodně nepřestanu chlastat, kouřit a pařit až do rána a nezačnu se chovat jak nóbl ženská po deseti letech manželství. +ušklíbne se+ Styx, pokud si tak moc chceš vzít Remuse, tak ho jednoduše požádej a ušetři nás tvých povzdechů a dlouhých pohledů z okna. +mrkne na ni, zvedne skleničku a najednou ji vypije+ Na Sanzy. +vydechne+ No taky mě překvapilo, že to zvládli tak rychle, ale až ji nechaj, tak na Tvrzi nebude k vydržení, to se pak musíme spakovat všichni. Nebo jí aspoň najít milence.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 15:35

Styx: Já se mám čím dál tím líp. +zazubí se na vesele Styx+ No taky by se to tak dalo říct. Christian si mě k sobě tak nějak nastěhoval. Ale vážně jen trochu, pořád mám věci v tašce, takže kdykoliv bude chtít může mě během pár vteřin vypakovat. +zazubí se vesele a jemně pokrčí rameny, jak zahání vlastní obavy z případného pakování z hlavy+ Velkou? Honosnou? +vykulí na ní očka jak si to snaží představit+ To máš tak velkou rodinu nebo bys kolem sebe chtěla jen spoustu lidí? +zajímá se, protože vidí zástupy stovek hostů zaplňující několik fotbalových hřišť+ Každopádně
západ slunce nebo ne důležitý je aby si to nevěsta se ženichem užili. Takže na budoucí novomanžele ať už přítomné nebo budoucí. +zazubí se na ně vesele a mrkne na Styx, aby nesmutnila na znamení, že život může být nevyzpytatelný a pozvedne sklenku+ Jo dobrý. +zazubí se na Vicky a souhlasně pokývá hlavou+ Ne, myslím, že něco takovýho jsem ještě nepila. Zatím jsem pila víno a šampaňské a něco co ani nevím jak se jmenuje. +pokrčí mírně ale vesele rameny a udělá si v křesle pohodlí, protože to vypadá na delší připíjení a popíjení+ To je dobrý zůstanu u tohohle, ale děkuju. +zavrtí mírně hlavou, že jí to vážně chutná+ Jen bych toho neměla vypít moc. +zazubí si vesele, její bratr by asi byl hodně překvapený až by se doplížila zpět do pokoje úplně na mol a ťukne si s Wenai aby dál poněkud zmateně sledovala konverzaci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2013 16:46

Viki: Tak to jsi řekla opravdu moc hezky... že tě dělá šťastnou. Nic dalšího není potřeba +mrkne na ni+ Proč bychom padali +zasměje se+ Víš, jakou má baobab rozvětvenou korunu? A Remus udělal nahoře takové hezké hnízdečko, zabezpečené, abychom z toho nevypadli +uculuje se+ Jo, zvířata jsou naše společná záliba. Jsem zvědavá, kam mě vezme příště. Jen doufám, že ne za tučňáky +protočí oči se smíchem+ No tak si je nech +vyplázne na ni v legraci jazyk, když jí nechce ukázat ty šaty+ Ale máš pravdu, ženich by měl být první, kdo je má vidět +zamrká na ni vesele+ To máš jedno... pokud by byl obřad přes den a bylo by slunečno, tak by slunce svítilo do očí úplně všem +cukne koutky+

Jasmine: Jo tak ty už tady regulérně bydlíš? No podívejme se... taky jste to vzali hopem. To je dnes nějaká móda? +rozesměje se, jak jsou ti mladí dnes hrr+ Ne nemám velkou rodinu. Nemám žádnou rodinu. Ale chtěla bych tam všechny své přátele, a jeho přátele. Ale nebavme se o mně, já se tady nevdávám. Máme tady na to jiné adeptky +zasměje se+

Wenai: Co máš proti západu slunce? Já jsem na to náhodou dost velký romantik, tos o mně nevěděla? +culí se nevinně+ No jo, ale už nebudeš moct říkat, že jsi svobodná. A taky už nebudeš moct koukat po pěkných chlapech jako za svobodna. Nechceš si to ještě rozmyslet? Je to na celý život +popichuje ji trošku v legraci, jak se to při zapíjení svobody dělává+ Rozkaz, už koukat z okna nebudu +to ostatní radši nekomentuje+ Chtělo by to nějakou hudbu, ať tady jen tak nesedíme nahlucho, co vy na to dámy? Já mám dnes chuť se pořádně bavit.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 17:13

Já jsem tak nějak tušila, že by mě s tím Byron poslal do háje. +zazubí se+ My se vezmem o půlnoci. Jsme spíš typy na satanistický rituály než na plážovou romantiku. +zazubí se+ Já to tak taky vnímám. +přikývne, a koukne na ně na obě+ Samotná ta svatba je spíš pro ostatní než pro nás, aby všichni věděli, že k sobě patříme. Mezi náma se v tomhle ohledu nic moc nezmění. +usměje se+ Akorát Byron si asi bude vytahovat triko ještě víc. +zazubí se, a pak se poněkud zakucká na tequile+ Hudba. +zakecá to radši, aby se jí tam ještě nepopraly :D + A co chcete? +zvedne se k hifi věži, strčí tam nějaký ACDC pro začátek+ Kdyžtak to klidně přehoďte.
Jo, to je jediný důležitý. +přikývne rozhodně+ Akorát některejm lidem trvá dýl, než jim to dojde. +zamračí se+ Já nevím, ty se ve spaní nepřevaluješ? Já bych se musela přivázat k větvi, nebo bych byla hned na zemi. +zazubí se+ Tučňáci jsou náhodou roztomilý, a mohli byste si postavit iglú! A postavit si sněhový pevnosti a udělat koulovací válku. +uculí se+ Já je radši nechci vytahovat, mám je pověšený na skříni a chodím kolem nich po špičkách. +usměje se omluvně+
No tak to ani neumíš pít správně! +vykulí oči na Jasmine+ Jeefesi, citróny. Naučíme Jasmine pít správně tequilu. +rozhodne se+ Motorkářskou. +zazubí se, a začne krájet řezy+ Hele jo, hele. Tady si to olízni. +poklepe na tu prohlubeń mezi palcem a ukazováčkem+ A nasyp si tam trochu soli. Tady máš citrón a tady panáka. A takhle to piješ. +olízne si sůl, oklopí do sebe panáka, a zakousne citrónem+ Teď ty. +uculí se a pozoruje ji u toho, jestli to dělá správně+ Prosím tě, na Chrise kašli, nemá tě tu nechávat samotnou. +zazubí se a doleje jí ještě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 17:30

+zasměje se+ Když budu kouokat po jinejch, tak po nich budu koukat, no co? +pokrčí se smíchem rameny+ Já myslím, že na pěknýho chlapa nebo ženskou se s radostí koukne kdokoliv, ať už svobodnej nebo pod čepcem. +usměje se, když to tam Vici pustí+ Tohle je super. +přikývne+ Pak bysme si mohli pustit Metallicu a trochu si zatrsat. +hodí do sebe ještě jednu tequillu+ Já jsem tuhle slyšela, že v mexiku to pijou jenom tak. +ona si citron nedává, ale po čtvrtým panáku radši přejde na pivo, aby nebyla hnedka líznutá, už takhle se jí to všechno trošku houpá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house