(Já myslím, že na nějaký párty jsem je určitě představovala, ale konkrétně fakt nevím.
)
Vždyť se budem brát, jasně, že spolu bydlíme. +usměje se+ Já si vůbec neumím představit, že bych se vede něj každý ráno neprobudila. +pokrčí rameny+ Jak, co dělá, dělá mě šťastnou. +zasměje se a nalije si ještě+ Jako na stromě? +vykulí oči+ To jste nespadli? +diví se+ Tak to zní vážně romanticky. +přikývne s úsměvem+ No ty jo. +nestačí kulit oči+ Stádo slonů, brr. +zazubí se+ To je na mě trochu moc adrenalinu, já radši civilizaci. +uculí se+ Ale vypadá to, že jste si to vážně užili, to máš štěstí, že máš přítele, co tuhle tvoji zálibu sdílí. +usměje se+ No, máme se rádi, a víme, že spolu chcem být napořád, mít spolu rodinu, takže by k tomu stejně dřív nebo později došlo. Prostě to tak oba cítíme, že to tak má bejt. +pokrčí rameny a usmívá se+ Jo, my nejsme moc velký tradicionalisti, takže to nehrotíme. +přikývne+ Neukážu! +zasměje se+ Ne, jenom nechci, aby se s nimi něco stalo, už jim taky je pár desítek let. A chci, aby byl Byron první, kdo mě v nich uvidí. +usměje se+ Jo, nebudeme nikam muset nic stěhovat, a když to bude v noci, nebudem ani muset moc brzo vstávat. +uculí se+ O západu slunce jsem taky přemýšlela, ale někomu by vždycky strašně svítilo do očí, buď nám, nebo oddávajícímu. +zasměje se+ A my jsme vůbec oba takový noční tvorové, tak to bude ideální. +vysvětlí+
Jo, no jo. +dojde jí, že se ty dvě asi neznaj+ Wenai, Jasmine, Jasmine, Wenai. +představí je bleskově, a doleje jim prázdnou skleničku+ Dík, zatím to zvládáme Dobrý, viď? +uculuje se, když na ni tak kouká, jak ochutnává tequilu+ Pilas to někdy? +zajímá se+ Jestli máš radši něco jinýho, tak támhle je bar. +ukáže jí skříňku v rohu+ No nekecej! +vykulí oči na Wenai+ Fakticky? My jsme tipovali, že ji vezmou až tak kolem svatby. +zazubí se+ To jsou teda fakt borci. +uculí se uznale+ To musím říct Byronovi, ten bude chtít hned na Tvrz očekovat situaci. +zasměje se+ Takže na Sanzy? +zvedne znova panáka+