od Victoria » 26 kvě 2013 01:11
To si teda piš. +zazubí se a zahýbe významně obočím+ Přesně, třeba se to potřebuje nějak vyvážit. +pokrčí rameny s úsměvem+ Nikdo nemůže bejt stoprocentně to nebo to, někde se to tvoje vychýlení jedním směrem musí projevit. +uculí se+ Já si z toho nic nedělám, ono se ukázalo, že Byron je taky pěkně žárlivej, takže si nemáme co vyčítat. +zasměje se+ To víš že jo, když si nějaká začne dovolovat, je potřeba dát najevo, jak to s náma je. +zazubí se+ Ale on má děsnou spoustu kamarádů, jeho nejlepší kamarádka je holka. +uculí se na Wenai+ Kdybych měla žárlit na ně, musela bych se zbláznit. +pokrčí rameny+ Dík. +usměje se na ně na všechny, když jí to chválej+ Termín ještě nemáme. Uděláme potom někdy oslavu, pro všechny přátele, ale obřad bude soukromý a maličký, ani ne dvacet lidí. Jenom my, brácha, Angie, Wenai, a tak. +vysvětluje+ No, já bráchu znám celkem dobře, a můžu ti říct, že na náznaky fakt není. +uculí se+ Je děsnej pařez, musíš s ním úplně na rovinu. Já mám teda nejmíň co říkat. +pousměje se, že taky nejdřív svý drahý polovičce spoustu věcí neřekla+ Ale je fakt, že když jsme k sobě upřímný, a o všem mluvíme, všechno je jednodušší. Řeknu mu, co chci, co mám ráda, a co se mi nelíbí, a on si to pak už pamatuje. +usměje se+
Ne, nemluvil. Myslím, že se bojí jít zeptat. +zazubí se+ Čeká, až udělám něco, za co bude mít pocit, že mu dlužím, a pak přijde něco vyžadovat. +uculí se+ Neboj, budeš. +zasměje se vědoucně+ Já tomu rozumím, že to nechceš proto. Ale věř mi, že zrovna Chris je ten typ chlapa, co by ti na rovinu řekl, že tě tam nechce, kdyby fakt nechtěl. Mám pocit, že sis už všimla, že nemá problém vokalizovat svoji nechut vůči čemukoliv. +uculí se na ni+ Když mu neřekneš, že je problém, tak si myslí, že žádnej není. Je to úplný emocionální poleno. +zasměje se+ Ale jestli tě má rád, tak když mu řekneš co chceš, přerazí se, aby ti to dal. +usměje se a kouká na ně, jak tam trsaj a tleská do rytmu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.