Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 kvě 2013 17:05

+do debaty o žárlení se raději nezapojuje, jednak si nepřiznává že by snad mohla někdy žárlit a jednak netuší jak se k takovému žárlení vlastně vůbec postavit+ Ale to ano, já s ním mluvíme. Mluvíme celkem dost s ohledem... no prostě dost. +pokrčí rameny a trošku nepřítomně se zazubí, jak vzpomíná na Christiana, vždycky má tak přiblble nepřítomný úsměv+ Ale jsou věci, o kterých nechci začínat Alespoň ne, ještě nějakou dobu. +zavrtí mírně hlavou, ale podstatou bude, že se bojí odmítnutí+ Tak to bych se měla asi zeptat za něj. +zasměje se vesele a vrtí nad tím hlavou+ Takže... Vicky, nevadilo by ti kdybych se na nějakou dobu nastěhovala k tobě do domu? +zeptá se naprosto vážně a pak se vesele zazubí a spiklenecky zamrká+ Tak v tom případě doufám, že tady máš pevný stoly. +rozesměje se vesele+ Jo to se nedalo přehlédnout. +pokývá vážně hlavou+ Ale jo asi máš pravdu. +pokývá nakonec zamyšleně hlavou+ Ale na druhou stranu všechno má svůj čas a myslím, že je na něco takového ještě brzo. +pousměje se mírně+ Tedy alespoň ne přímo. +zasměje se tiše, jak opravdu uvažuje díky alkoholu nad tím že by tašku strčila doprostřed pokoje a vesele se směje jak tam se Styx trsá, chytne jí za ruku a vede jí do otočky, aby jí zrcadlově napodobila+ Styx má pravdu. Vstávat a tančit. +kývá souhlasně hlavou a chytne každou z nich za ruku, aby je vytáhla k nim na nohy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 26 kvě 2013 18:12

Jo? To asi dělám něco špatně, bych mu asi měla dávat víc záminek k žárlení. +zazubí se+ On je u toho totiž děsně roztomilej. +uculí se+ Ne, já to vnímám tak, že když na mě žárlí, znamená to, že jsem udělala něco, co mu ublížilo, a to nechci, takže si připadám vždycky provinile. +pokrčí rameny a usměje se+ Teda mluvím o vážným žárlení samozřejmě, ne když po mně někdo kouká a on má potřebu se vytahovat, že jsem jeho, nebo podobný srandy +zasměje se+ Pro mě je hezčí, když nežárlí, protože to je pro mě důkaz důvěry. Ale to má každej jinak, hlavně že se shodnete. +usměje se+ No jo, to byla fakt klika. +souhlasí+ Taky se neshodnem stoprocentně ve všem, ale v těch důležitejch věcech většinou jo. +usměje se+ Právě, chceme to bez stresu, a oba máme dost známých, takže by se to rozrostlo do obřích rozměrů. Takže obřad necháme maličký, a uděláme slušnou párty, na kterou samozřejmě pozveme všechny. +uculí se+
Ale to mi nemůžeš udělat, sebrat mi tu radost vidět ho škemrat! +zatváří se úplně tragicky+ No, to se budem muset nejdřív dohodnout na výši nájemnýho, a tak, že jo. +koukne na ni úplně kamenně, ale pak se zazubí, že si dělá srandu+ No, tak nějak tu už bydlíš, ne? Takže kdyby mi to vadilo, už bych tě vykopla. +pokrčí rameny s úsměvem+ Ale je ho nech hezky přilézt, já se na to těším. +uculí se+ No, my jsme s Byronem taky řešili něco podobnýho, měla jsem v životě pár věcí, o kterých jsem mu měla říct dřív, než jsem to udělala, a zpětně bych mu asi fakt řekla všechno na začátku. +zapřemýšlí o tom+ Fakt se ti uleví, když to uděláš, a budeš vědět, na čem jseš. Brácha není žádný máslo. +uculí se+ Ale je to samozřejmě úplně tvoje věc. +usměje se, a nalije si ještě tequilu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 26 kvě 2013 19:41

Úplně nejlepší je nezadávat žádný důvod k žárlení, pak je všechno v naprostém pořádku +uzavře s úsměvem toto téma+ Plánujete i nějakou svatební cestu? +napadne ji najednou, že na tohle se ještě nezeptala+ Jestli to není tajné, kam? +poslouchá, jak jí vypravuje podrobnosti o obřadu a jen zírá, co je to starostí kolem+ Kdo ti vůbec půjde za svědka... a kdo Byronovi? I když u Byrona bych si tipla, že Wenai +uculí se na jmenovanou+
+trošku se zamotá, jak ji tam Jasmine nečekaně a docela zkušeně otočí, ale ustojí to+ No páni, koukám, že ses naše tance naučila docela rychle +směje se+ Jak se vůbec tančí u vás?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 kvě 2013 21:06

+vesele se rozesměje+ Neboj se, nic mu neřeknu. To já spíš jen pro klid vlastní duše. +vesele se na ní culí a už jí chce odkývat, že bude platit nájem, přeci jen jí není dvakrát příjemný, když si to uvědomí, že vlastně vůbec na nic nepřispívá. už přemýšlela nad tím, že by Christianovi navrhla, že to změní, ale ještě se k tomu nedostala+ Jo to je pravda. +zatváří se zamyšleně a pak se jí vrhne kolem krku, jak jí srdečně obejme. kdyby v sobě neměla alkohol tak by asi nebyla tak bezprostřední+ Děkuju. +zazubí se na ní vesele a pak jí pustí a vrhne se zase na chvíli na salát+ Já vím, že není žádný máslo. Většina chlapů, kdyby o mě věděli to co on, by už dávno zdrhla. +uculí se, ale pak její výraz znatelně zněžní+ Jen si myslím, že všechny věci mají svůj čas. Až ten čas přijde, tak mu řeknu i zmuchlanym oblečení. +zazubí se na konec vesele a vesele se rozesměje a Styx chytá kdyby padala, jak vidí že se jí motají nohy trošku+ Většinou? Dost upjatě. +zazubí se+ Ale já miluju tanec všeobecně, takže mi stačí ukázat jak na to nebo mi pustit hudbu a cestu si najdu tak nějak sama. +vysvětlí proč to vypadá, že se jejich tance naučila rychle+ Ale ráda bych se naučila vaše tango a čaču a všechny ty jak jim říkáte? Latinskoamerický tance? +trošku se nadšeně rozpovídá+ Viděla jsem je jednou v televizi a bylo to naprosto úžasný. Jen jsem se nedostala k tomu si je někdy vyzkoušet. +trošku pousmutní a zavrtí nad tím hlavou, než se vesele zasměje a udělá další otočku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 kvě 2013 21:14

+zavrti hlavou+ Nemám ještě šaty. Asi si vezmu nějaký co už mám. Mě ta svatba zas tak nebere. +zavrti hlavou jako že ona by tam šla klidně v teplakach a taky se zvedne z gauče když už jdou teda všichni tančit+ Dovolte a nechte mě ukázat vám jak to dělá mistr. +cpe se dopředu+ Protože tanec mistrů je - a to ví přece každej - pogo. Takže pozor dámy kroky jsou takhle. +ukáže jim ty poskoky nejdřív pomalu a pak rychle+ Dá se to tančit i ve dvou. +kývne na Vici trochu do ni vrazi a ta se k ni určitě přidá :-D +
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2013 22:23

Tak pod to bych se klidně podepsala. +přikývne s úsměvem+ Já ti ani nevím, ještě jsme se o tom nebavili. Asi ani ne, když budeme někam chtít, můžeme vyrazit hned, nemusí to mít žádnou spešl příležitost. +pokrčí rameny+ Angie, moje nejlepší kámoška. Zabila by mě, kdybych řekla někomu jinýmu. +uculí se+ A Byronovi samozřejmě Wenai. +přikývne, kouká jak holky tancujou a pokyvuje do rytmu+ Uh. +hekne jenom, když má najednou Jasmine pověšenou na krku+ No prosím tě tak moc se kvůli tomu zas nedojímej. +poplácá ji po zádech pobaveně+ Jsou to jeho pokoje, ať si tam dělá co chce. +pokrčí rameny+ Já nejsem tak posedlá kontrolou nad ostatníma, jako on. +uculí se+ Latinskoamerický tance? +vykulí oči, když je tak poslouchá, a chytne záchvat smíchu+ To bráchu teda trefí. +zazubí se, Chris očividně moc tancovat neumí, a už se fakt těší, jak ho kvůli tomu bude popichovat :D + No počkej, jak se ti bude Byron smát, až tě uvidí v šatech. +zazubí se na Wenai+ Ty poguješ jo? +zasměje se+ No tak to se pochopitelně nedá odmítnout. +uculí se, a pustí jim k tomu něco víc pogovacího, rozpustí si vlasy, aby mohla pěkně máchat hárem, a začne tam skákat do rytmu a vrážet do ní tělem a ramenem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 28 kvě 2013 18:05

(jé, pogo, staré zlaté časy Sex Pistols! :Love )

Jistě, to by ani jinak nešlo, aby vám to nedosvědčili vaši nejlepší přátelé. A řekla bych, že Wenai půjde za svědka zase na oplátku Byron, nepletu se? +tipuje s úsměvem a nabere si plnou lžíci toho vynikajícího salátku, dnes má fakt nějakou žravou+ Latinskoamerické tance chceš umět, Jasmine? Tak to tě můžu klidně naučit, umím docela dobře čaču +chvilku zvědavě sleduje Wenai, jak tam poguje a když to trochu okouká, taky se přidá k holkám+ Tak čača musí počkat, teď chci vyzkoušet tenhle úžasný tanec +volá nadšeně, skáče jak Sid Vicious a strká přitom do holek, ale dává pozor, aby je v zápalu tance náhodou neposlala k zemi+ Pusť tam Anarchy in the U.K. prosím, tu písničku úplně zbožňuji! +překřikuje ten kravál+

(pro pobavení bahenní pogo :D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 kvě 2013 19:41

Tak to by bylo skvělý. +zazubí se vesele na Styx, když jí nabídne, že by jí naučila čaču, když se Vicky rozesměje, tak na ní trošku překvapeně koukne+ Jo, přesně. +pokývá vesele hlavou+ Proč myslíš? +zamrká trošku překvapeně, proč by ho jako mělo trefit, ale pak jí to pomalu přeci jen dojde a vesele se rozesměje+ Neříkej mi, že je nemá rád? +zvedne zvědavě obočí a pak pozoruje Wenai jak tam poskakuje až zaujatě nakloní hlavu na stranu+ To je skvělý. +vyjekne nadšeně a pokusí se zopakovat kroky, ale trošku se jí přitom pletou nohy, jak je to pro ní něco nového, ale se smíchem to nevzdává a za chvilku už poskakuje jak divá, co na tom, že po chvíli vezmou předvedené kroky za své+

( :D hezký :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2013 21:45

Právě, to bylo tak nějak vždycky jasný. +usměje se+ No jo, vám budou svědčit Jean a Byron, že jo? +koukne na Wenai, dohopsá k přehrávači a strčí tam flashku s nějakým punk mixem, co tam mají, aby to nemuseli furt přehazovat a chodit pouštět, a vrátí se k holkám, položí se do toho a poguje jak kdyby pařila někde v kotli+ No můžu ti říct, že tančí fakt upřímně nerad. +zazubí se+ Musel dělat partnera mě i sestře, když jsme brali lekce, a nenáviděl to snad víc než lektvary. +směje se, a už z ní pěkně leje pot, Jeefes co jde okolo pro jistotu odstrčí konferenční stolek z cesty, a ještě že tak, protože akorát za chviličku se jí zapletou nohy, vrazí do Wenai, a dominovým efektem je všechny tři ukázkovým placákem srazí k zemi+ Uh. +hekne trochu, ale přistane na vršku hromady, takže je v klidu :D, a když vidí jejich výrazy, musí se začít tlemit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2013 22:00

+zasklebi se na Vici+ Jo nám budou svědčit Byron a Jean. +zapitvori se po ni ale nakonec na ni vesele vyplazne jazyk a pustí se s ni do pogovani. Vrazi do všech okolo a moc si ostatních nevšímá co dělají nebo co jim způsobí protože pogo je pogo a je to král všech tanců. Když ucítil jak do ni vrazi Vici tak se pokusí ji to oplatit ale moc dobře se ji to nepovede protože zachvilku jsou na zemí a Wenai dole+ Uh! +vyhekne jenom a snaží de vyhrabat na nohy+ Slezte nebo zhubnete. +konečně se postaví a svalil se na gauč a přijme z rukou Jeefesovych první pomoc v podobě panáka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house