od Victoria » 26 kvě 2013 18:12
Jo? To asi dělám něco špatně, bych mu asi měla dávat víc záminek k žárlení. +zazubí se+ On je u toho totiž děsně roztomilej. +uculí se+ Ne, já to vnímám tak, že když na mě žárlí, znamená to, že jsem udělala něco, co mu ublížilo, a to nechci, takže si připadám vždycky provinile. +pokrčí rameny a usměje se+ Teda mluvím o vážným žárlení samozřejmě, ne když po mně někdo kouká a on má potřebu se vytahovat, že jsem jeho, nebo podobný srandy +zasměje se+ Pro mě je hezčí, když nežárlí, protože to je pro mě důkaz důvěry. Ale to má každej jinak, hlavně že se shodnete. +usměje se+ No jo, to byla fakt klika. +souhlasí+ Taky se neshodnem stoprocentně ve všem, ale v těch důležitejch věcech většinou jo. +usměje se+ Právě, chceme to bez stresu, a oba máme dost známých, takže by se to rozrostlo do obřích rozměrů. Takže obřad necháme maličký, a uděláme slušnou párty, na kterou samozřejmě pozveme všechny. +uculí se+
Ale to mi nemůžeš udělat, sebrat mi tu radost vidět ho škemrat! +zatváří se úplně tragicky+ No, to se budem muset nejdřív dohodnout na výši nájemnýho, a tak, že jo. +koukne na ni úplně kamenně, ale pak se zazubí, že si dělá srandu+ No, tak nějak tu už bydlíš, ne? Takže kdyby mi to vadilo, už bych tě vykopla. +pokrčí rameny s úsměvem+ Ale je ho nech hezky přilézt, já se na to těším. +uculí se+ No, my jsme s Byronem taky řešili něco podobnýho, měla jsem v životě pár věcí, o kterých jsem mu měla říct dřív, než jsem to udělala, a zpětně bych mu asi fakt řekla všechno na začátku. +zapřemýšlí o tom+ Fakt se ti uleví, když to uděláš, a budeš vědět, na čem jseš. Brácha není žádný máslo. +uculí se+ Ale je to samozřejmě úplně tvoje věc. +usměje se, a nalije si ještě tequilu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.