+povzdechne si a otevře ústa aby odpověděla, ale pak si to rozmyslí a zase je zavře, než si ještě jednou povzdechne a zavrtí hlavou+ Ale... já jen... jsi si vědom toho, že bych si to všechno mohla dovolit sama? Neber to špatně, já jsem šťastná, že se tak o mě staráš... že mě tak rozmazluješ. Jen nechci abys někdy nabyl dojmu, že jsem s tebou jenom pro peníze, protože takhle to rozhodně není. +vychrlí ze sebe najednou a vypadá poměrně jak ztracené štěně, které chce pomazlit a obejmout, jak dostala strach, že by ho někdy něco takového mohlo napadnout+ Ne, to nemusíš, ale pak se nemůžeš divit, že si neobléknu vše co jsi předpokládal. +zazubí se na něj naprosto nevinně, než zmizí v ložnici. chvíli se přehrabuje v taškách, než najde to co hledala a to těsné tílko s potřebným výstřihem, a když už se o tom zmiňujete, tak ze sebe shodí sukni a oblékne si tílko (přeci si nenecháme kazit průběžné plány
) a odhodlaně vystrčí hlavu ze dveří+ Musím ovšem říct, že ty dámy v salonu mají opravdu dobrý vkus. +poznamená naprosto vážně, než se odhodlá vylézt z ložnice, přeci jen je to trošku něco jinýho se před ním producírovat pouze v sukni než pouze v tílku s absencí spodního prádla a zamíří před televizi aby měl dobrý výhled, pomalu se zatačí než se na oko zarazí a zamyšleně si skousne špičku ukazováčku+ Tys chtěl vidět asi obojí najednou co? +koukne na něj na oko zamyšleně+ Tak chvilku ještě si dojdu pro sukni. +v očích jí vesele zajiskří, než začne vyklízet nenápadně pole
+