od Victoria » 02 črc 2013 00:31
Mohla? No to by mě tedy zajímalo, co bys řekla. +zvedne na ni varovně obočí+
Třeba jestli ti nepřeskočilo, chodit s holkou mladší než Alex, a jak moc vážně to s ní vlastně myslíš, protože mám pocit, že bych se měla bát spíš o ni, než o tebe. +pokrčí Vicky rameny+ Ale nic z toho neřeknu, protože to je tvoje starost. +zaksichtí se na něj+
To je od tebe moc hezký. +zašklebí se na ni taky+
Viď, mohl by ses přiučit. +uculí se a típne cigaretu do trávy+ A taky si koupit vlastní cigarety. +pleskne ho po ruce, když se jí děsně nenápadně snaží šlohnout krabičku+
Ale já nekouřím! +brání se Chris a směje se u toho+ Ty mě vždycky zkazíš. +šťouchne ji do žeber+ Jsi aspoň šťastná? +dodá potom vážněji+
Jááá nic. +zazubí se a šťouchne ho zpátky+ Já akorát nejsem takovej srab, abych se styděla za svý neřesti a nedokonalosti. +uculí se na něj významně+ To víš že jsem. +usměje se+ Strašně moc. Až z toho mám někdy strach. Já ho fakt děsně miluju, a on mě taky. +koukne na něj skoro vzdorovitě, ať si jako zkusí něco říct+ Není to můj rozmar, je to vážně... v dobrým i ve zlým, víš? +pousměje se+ Už tu nemusíš bejt dvacet čtyři hodin denně a hlídat mě. Já vím, že na to Byron asi dvakrát nevypadá, ale můžu se o něj opřít. Je to kluk, s kterým chci zestárnout. +pokrčí rameny a poplácá ho po koleni+ Potřebuju, abys pochopil, že potřebuju ke štěstí jiný věci, než ty. A Byron je někdo, kdo tomu rozumí a dokáže mi je dát. +zamyšleně vytáhne ještě jednu cigraretu+ A ty seš šťastnej? +koukne na něj zkoumavě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.