Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 24 čer 2013 23:59

+strašně nenápadně a úplně náhodou za chvilku vyleze taky, v tričku zavázaným na uzel v pase a kraťasech, naboso, ve vlasech sluneční brýle, ucucává z kelímku domácí citronádu a jakože nic se posadí k němu a nakukuje mu přes rameno, co že to čte+ Čau. +zazubí se na něj, když už ho otravuje tak dlouho, že ho donutí přestat číst a podrážděně po ní kouknout+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 25 čer 2013 01:45

+loupne po ní okem a vrátí se zpátky ke svý knize+
Co čteš? +zajímá se Vicky+ Kde čteš? Ukaž. +začne mu chmatat do knihy po písmenkách, uculuje se u toho jak pětiletá, a když se na ni poněkud nasupeně podívá, jen se usměje ještě víc zeširoka+
Co chceš. +povzdychne si a zaklapne teda knihu+
Ále nic. Dneska je hezky. +zazubí se na něj, a zapálí si mentolku+
Tak poklidně. +odvětí na to významně, a s povzdychem si od ní taky jednu vezme+
Víš kdy taky bude hezky? +pokračuje jakoby nic Vicky a studuje svoje bosý palce+ Sedmadvacátýho července. +střelí po něm okem a tváří se strašně nenápadně+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 25 čer 2013 17:45

Fascinující. +pokýve hlavou Chris, ten jí to neusnadní, ani kdyby padaly trakaře+
Děláš něco významnýho, ten den? +naťukne to děsně nenápadně Vicky+
To bych se musel podívat do diáře, možná budu mít u sebe Van. +odtuší jako by vůůbec nevěděl, kam míří+
Já rozhodně jo. +pokračuje Vicky a škube přitom trávu po trsech+
Nepovídej. +pozvedne obočí s náznakem zaujetí+
No... vstupuju do stavu manželského. +zazubí se na něj+
Tak sis to pořád nerozmyslela, jo? +koukne konečně na ni trochu pobaveně+
Ne-e, nerozmyslela. +zavrtí hlavou divoce a pořád se tak uculuje+ Tak... přijdeš se kouknout? +zeptá se jen tak jakože nic, ale ostražitě ho sleduje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 25 čer 2013 23:16

+chvilku ji nechá vycukat a tváří se, že o tom přemejšlí+ Když já nevím, soeurette. Pořád se mi to moc nezdá. +koukne na ni vážně+
Protože mu ani nedáš šanci. +ohradí se Vicky+ Proč ti záleží na tom, jestli má práci, když máme oba dva tolik peněz, že nemusíme do konce života na nic šáhnout? Důležitý přece je, že mě má rád. A že za mnou stojí, ve všem a vždycky. A jestli nepřijdeš, tak s tebou do smrti smrťoucí nepromluvím. +koukne na něj vážně, a srandu si dělá jen napůl+ A krom toho víš, jaký jsem střevo, jestli mě necháš jít uličkou samotnou, hodím dršku a rozbiju si kolena. +našpulí spodní ret+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2013 16:23

Ale o ty peníze ani až tak nejde. +povzdechne si Chris+ Spíš o to, že pracovní morálka taky svědčí o tom, jak člověk přistupuje k závazkům obecně. +koukne na ni, jestli chápe, jak to myslí+ Uh... ty bys chtěla, abych... já? vážně? +zvedne zaskočeně obočí+
No tak to je v pohodě, my sme lemry oba. +zazubí se Vicky+ No a kdo jinej? Otec asi sotva. +ušklíbne se+ A tys mi to slíbil. +uculí se na něj+
Jo, to ti bylo devět. +zavrtí pobaveně hlavou+
No a co, sliby se maj plnit. +vyplázne na něj jazyk+ nemusíš, jestli nechceš. +dodá honem a po očku po něm pokukuje+ Ale jestli přijdeš, tak nechci žádný ksichty, narážky, otrávený protáčení očí a významný pohledy. Jestli se s tím fakt nedokážeš smířit, tak to radši nechoď. Já to nějak přežiju. +koukne po něm vážně+ Budou tam moji kamarádi a Byronovi kamarádi, tak ne že mi uděláš ostudu. +zaksichtí se na něj+ A kdyby mi Van chtěla dělat družičku, tak ta pozice je pořád otevřená. +uculí se+
Já si to rozmyslím. +přikývne a usměje se na ni, jakože to bere vážně+ Taky jsem s tebou chtěl o něčem mluvit. +začne opatrně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 30 čer 2013 17:53

Jo... no víc po tobě ani nemůžu chtít. +pokrčí Vicky rameny+ Jen mi to kdyžtak řekni včas. Ať se případně můžu zařídit jinak. +dodá rádoby lhostejně+ Mno? +koukne na něj s pozdviženým obočím+
Chtěl bych nechat udělat nějaké stavební úpravy na domě. +začne Chris nenápadně+
Myslíš jako přistavět balkón nebo vyměnit závěsy? +uculí se+
Myslíím spíš jako přistavit patro. +zazubí se na ni nevinně+ Dost se tam mačkáme. +přizná+
No, to bude asi tím, že to bylo myšlený pro tebe, a jste tam tři. +rýpne si maličko, ale uculuje se u toho+ Já to musím zkonzultovat s Byronem, máme ten dům spolu. +pokrčí rameny+
Jo, tos udělala naschvál, že jo? +zamračí se na ni+ Jseš pěkná potvora, abys věděla. +vyplázne na ni jazyk+
Věř tomu nebo ne, ale všechny rozhodnutí v mým životě se neotáčí kolem toho, jak to naštvat. +vyplázne na něj jazyk zpátky+ Ale jo, jasně že udělala. +připustí potom+ Ty bys ho děsně šikanoval, nějak mu musím upevnit pozici. +pokrčí rameny+ Už by ses s tím fakt měl smířit. Já ti taky nekecám do tvýho soukromýho života, a že bych mohla. +zamračí se a složí si ruce na prsou+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 02 črc 2013 00:31

Mohla? No to by mě tedy zajímalo, co bys řekla. +zvedne na ni varovně obočí+
Třeba jestli ti nepřeskočilo, chodit s holkou mladší než Alex, a jak moc vážně to s ní vlastně myslíš, protože mám pocit, že bych se měla bát spíš o ni, než o tebe. +pokrčí Vicky rameny+ Ale nic z toho neřeknu, protože to je tvoje starost. +zaksichtí se na něj+
To je od tebe moc hezký. +zašklebí se na ni taky+
Viď, mohl by ses přiučit. +uculí se a típne cigaretu do trávy+ A taky si koupit vlastní cigarety. +pleskne ho po ruce, když se jí děsně nenápadně snaží šlohnout krabičku+
Ale já nekouřím! +brání se Chris a směje se u toho+ Ty mě vždycky zkazíš. +šťouchne ji do žeber+ Jsi aspoň šťastná? +dodá potom vážněji+
Jááá nic. +zazubí se a šťouchne ho zpátky+ Já akorát nejsem takovej srab, abych se styděla za svý neřesti a nedokonalosti. +uculí se na něj významně+ To víš že jsem. +usměje se+ Strašně moc. Až z toho mám někdy strach. Já ho fakt děsně miluju, a on mě taky. +koukne na něj skoro vzdorovitě, ať si jako zkusí něco říct+ Není to můj rozmar, je to vážně... v dobrým i ve zlým, víš? +pousměje se+ Už tu nemusíš bejt dvacet čtyři hodin denně a hlídat mě. Já vím, že na to Byron asi dvakrát nevypadá, ale můžu se o něj opřít. Je to kluk, s kterým chci zestárnout. +pokrčí rameny a poplácá ho po koleni+ Potřebuju, abys pochopil, že potřebuju ke štěstí jiný věci, než ty. A Byron je někdo, kdo tomu rozumí a dokáže mi je dát. +zamyšleně vytáhne ještě jednu cigraretu+ A ty seš šťastnej? +koukne na něj zkoumavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 02 črc 2013 22:39

Ale já vím. +povzdychne si Chris+ Taky jsem ho ještě neproklel! +pochlubí se svým sebeovládáním+
No to je teda bezva, chceš sušenku? +pozvedne na něj Vicky ronicky obočí+ Ani by ses nestihl sbalit. +zamračí se+
No jen se moc nekasej. +zašklebí se na ni a chvilku si jen tak proplétá cigaretu mezi prsty+ Jsem šťastnej. +přikývne potom+ Překvapivě vážně jsem. +usměje se na ni+ Víš co? Já tě k tomu oltáři odvedu. +rozhodne se+ Ty tvoje ksichty mi za to nestojí. +dodá ještě, aby si zase nemyslela+
To je dobře. +přikývne Vicky s úsměvem+ Jo? +koukne na něj překvapeně+ Tak... díky. +usměje se ještě víc zeširoka a pohladí ho po koleni+ Počkej až uvidíš moje šaty. +zazubí se na něj, a pak najednou prudce vzhlídne, jako by slyšela něco, co on ne+ Byron je doma. +uculí se pro sebe+ Tak já běžím. +poplácá ho po rameni+
Nepřeraž se. +uculí se Chris, a ještě za ní kouká, když odběhne směrem k domu, pak zakroutí hlavou a vrátí se ke svý knize+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 črc 2013 15:12

No... +protáhne a zamyšleně zvedne zrak k nebi, jako by nad tím skutečně uvažovala+ ...popravdě to prozatím v plánu nemám. +zazubí se na něj vesele nakonec, ale důležité je to slůvko "prozatím" :D + Tak samozřejmě bych skočila do vody bez ní hned potom co bys mi jí svlékl. +protáhne jako že je to přeci naprosto jasný a v očích jí vesele jiskří+ S tím naprosto souhlasím. +zabrouká vesele a položí si mu na tu chvilku hlavu na rameno a zavře oči, než pod nohama opět ucítí pevnou zem+ Předpokládám, že si se mnou zaplaveš že? +broukne vesele a jemně mu olíbne krk, když už se její rty ocitli v jeho blízkosti a zatahá ho za sako, které se jme vzápětí rozepínat a odhazovat v dál+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 črc 2013 16:10

Tak to prosím tě ani neplánuj. +zasměje se+ to je od tebe velice zodpovědné. +uculí se a pomáhá jí sundat mu sako, a povolí si kravatu+ Musím tě ovšem upozornit, že i když jsem jinak vždy připraven, plavky pod oblekem nenosím. +zazubí se a v očích mu blýskne, sklouzne jí rukama po zádech a jme se hledat, kde se ty děsně komplikovaný šaty vlastně rzepínaj+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house