Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 15 kvě 2013 21:40

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 01 čer 2013 08:32

+ráno vstane brzy a pustí se do práce, ještě doladí poslední detaily, skoro v každém pokoji dá do vázy čerstvé květiny, na to si potrpí a když má všechno kompletně hotové, jde do kuchyně připravit oběd, Remusovo oblíbené jídlo, aby se tady cítil jako doma ve Walesu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 07 črc 2013 13:16

+přemístí se sem s Remusem přímo z asasínského vězení a docela ji to zmůže, jak se na ní podepsalo vypětí minulých dnů. Neochotně pustí Remuse, přinese mu šortky a tričko (co mu předtím koupila ve městě), aby tady neběhal nahý+ Obleč si to natáhni se na gauč a odpočívej, máš za sebou náročnou noc. Já si dám zatím sprchu a pak udělám něco rychlého k jídlu, mám hlad jako vlk... a ty určitě taky +usměje se+ Až ti bude líp, provedu tě po domě +něžně ho políbí a odběhne do koupelny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 črc 2013 14:03

*po přemístění se trochu kymácí, jak se tělu vůbec nelíbí tyhlety proměny a přenosy za sebou, ale ustojí to. Rozhlíží se kolem a připadá si trochu nepatřičně, nahatý, z lesa a kolem je všechno bílé, čisté a upravené* Díky...*usměje se, když mu donese něco na oblečení* Nerad bych ti plašil případné zaměstnance...asi bych se měl jít taky spláchnout, to válení se po zemi mi nepřidalo.*koukne na sebe, zatím se usadí na podlaze a když se Styx dosprchuje, tak ji v rychlosti vystřídá, pak si natáhne oblečení, vlasy vytřené ručníkem prohrábne, aby se neřeklo, a vrátí se do obývacího pokoje, kde se složí na jednu z pohovek. Na chvíli zavře oči a upadne do dřímoty*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 07 črc 2013 15:41

+přinese hromadu toastů a silnou kávu na vzpružení, usměje se, když vidí, jak Remus klidně spí. Položí tác na stůl, klekne si k pohovce a chvilku ho spícího pozoruje, po dlouhé době se zase cítí nádherně šťastna+ Lásko... +pošeptá mu do ucha a budí ho polibkem+ snídaně je připravena +s tváří u té jeho čeká, až otevře oči+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 črc 2013 18:00

*do nosu ho vzdáleně udeří vůně kávy, přesto mu chvíli trvá, než se vzpamatuje. Nakonec se přece probere, jak někde blízko zaslechne Styx. Trochu zmateně se rozhlídne, co kdo jak a kde...než mu mozek začne zas pracovat* Merline, já jsem na tom kanapi odpadnul..*promne si tvář, pak se zvedne na lokty a jak je ona blízko, tak ji políbí na nos* voní to krásně...nemusela ses s tím nějak namáhat, odpočívat bys měla spíš ty.*poklepe si pohovku vedle sebe* posaď se...*nalije do dvou hrnečků kávu z konvice a přitáhne jim talířek s tousty*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 07 črc 2013 18:55

+musí se usmát, jak je Remus rozkošný, jak je tak zmatený+ To nebyla žádná námaha... tohle jsou už jenom ty příjemné věci +posadí se vedle něj, vezme si toast a hladově se do něj zakousne, jakoby tři dny nejedla:D+ Neboj... odpočívat budu. Celý dnešní den. A ty se mnou +úsměvem se snaží zakrývat to, že není ještě zcela v pořádku+ Chtěla bych ti ukázat celý dům... nemohu se dočkat, co na něj řekneš +chová se, jakoby se zrovna sešli na té schůzce, kterou si před pár dny domluvili. Jakoby to "mezitím" vůbec nebylo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 črc 2013 20:46

No to si piš, dneska budeme oficiální lemry...*lach, prý tři dny nejedla :D:D ehm...taky si vezme jídlo, hlad má, ale stejně není při svém obvyklém apetitu. Možná je to doznívajícím úplňkem, nebo něčím jiným...ale nad tím nechce uvažovat. Chvíli jí mlčky, pak ticho přeruší, když se natáhne pro hrnek s kávou* Na to jsem zvědavý, opravdu. Jestli je i zbytek takhle pěkný...*kývne bradou okolo po pokoji* tak se mi to nemůže nelíbit. Líbí se mi, jak je tady všude světlo...*rozhlídne se a přistoupí na to, že prozatím se nebudou k událostem z noci a předešlých dní vracet. Ne hned.*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 07 črc 2013 21:38

+dojí třetí toast a napije se horké kávy, cítí, jak se jí do žil vlévá energie+ Tak to jsem ráda, že se ti tohle líbí, protože ostatní pokoje jsou v podobném stylu. Bílá, snoubící se s čistotou, prostorem a světlem. Většinu pokojů jsem nechala v původním stavu, pouze opravila, vymalovala, zmodernizovala a hlavně všude prosadila bílou barvu. Nábytek je povětšinou taky původní, akorát je kompletně zrestaurovaný, nechtěla jsem narušit atmosféru tohoto domu něčím novým. Jenom můj pokoj je zařízený moderně a sklepení jsem předělala na bazén a wellness, které tady původně vůbec nebyly. A myslím si, že zahrada se ti bude obzvlášť líbit +brebentí, že ji nelze zastavit, ale ve skutečnosti oddaluje to vážnější téma, které musí dřív nebo později stejně přijít. Konečně zmlkne, dopije kávu a odloží hrnek na stůl, pak se otočí na Remuse a chvíli se na něj jen dívá+ Chci ti toho tolik říct a nevím, kde začít... +chytne ho za ruku+ Jsem hrozně ráda, že jsi tady se mnou, Remusi. Jak... jak jsi mě našel?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 08 črc 2013 11:31

*Nechá ji povídat, doleje si zatím další hrnek kávy a upíjí* No, jsem zvědavý čím dál víc.*usměje se a pak zvážní* Nejlépe z nějakého konce...*taky odloží hrnek, aby jí ještě nepolil tu bílou pohovku a stiskne jí ruku* To můžeš poděkovat paradoxně tvé..sestře? Je to tak? Našel jsem tvůj vzkaz na rukávu na ulici před pevností..*vysvětlí* Ona, byla na Orlíku, vydávala se za tebe. Tam jsem ji potkal, když jsem tě hledal.*zarazí se, že to zní trochu zmateně i jemu samému* Víš, jak jsi mi posílala vzkaz, že přijdeš a půjdeme sem?*přejede očima pokoj* No, pak jsi nepřišla a já si začal dělat starost, když čas běžel. Šel jsem do Beastu, kde mé podezření stouplo, ale nikdo tam nebyl a tak jsem se vydal k tobě na Orlík. A tam čekala ona, v tvých šatech...Jste si hrozně podobné a opravdu dobře hrála...chvíli jsem si sám říkal, že mi asi hrabe a hledám duchy tam, kde nejsou...*skloní hlavu* Ale čím dýl jsme mluvili, tím se chovala podivněji, jinak. Nevěděla věci, které bys ty věděla. *chvíli váhá, jestli ji má ted povědět, jak se utvrdil v tom, že to není ona, ale pak si řekne, že když on po ní chce upřímnost, musí oplácet stejnou mincí* Voněla jinak, když mě políbila. Když byla tak blízko, nemohla se přede mnou před úplňkem nijak skrýt, tehdy se mi potvrdilo mé podezření. V první chvíli jsem měl chut ji zakroutit krkem, ale pak...hrál jsem s ní, abych nevzbudil podezření. Později jsem se vymluvil, že musím ještě něco udělat a počkal jsem si na ni, správně jsem odhadnul, že mě k tobě dovede. Ale nedokázal bych se za ní přemístit bez Kirina.*usměje se* objevil se v pravou chvíli a uvolil se mi pomoci, i když nejsem jeho pán. Pravda, musel jsem ho přesvědčit. Ale vidělas, že se nám později hodil. Tak jsem se dostal k pevnosti, nevěděl jsem, kde jsem, nemohl jsem přivolat pomoc. Musel jsem počkat na noc, abych se dostal přes stráže a...*zatřese hlavou, když mu myslí běží film s roztrhanými asassíni* zbytek už víš.*zadívá se na ni* Ve zkazu bylo zlé dvojče...ale..proč? Proč by ti vlastní sestra chtěla tak ublížit a spolčila se s ...nima?

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Další

Zpět na Résidence Clermont