(jj, ten rozhovor s Asherem si samozřejmě pamatuji, ale JC si nevybavuji, ani jsem to nikde nenašla. A jo, Remus byl jednou i na vystoupení, ale tam s JC nemluvil, tak jsem se divila, odkud ho zná )
Tak to bych chtěla vědět, podle čeho poznám tebe mezi ostatními +usměje se na něj pobaveně+ Nemusíš se o mně bát. Už jsem tam byla alespoň stokrát a nikdy se mi nic nestalo. Majitel Slastí si zakládá na dobrém jménu svého podniku a nedovolí, aby se tam stalo něco, co by mu zkazilo pověst. Neboj, všechno bude dobré +něžně ho políbí na čelo+ Dobře tedy, zajdeme nejdřív za Manori, ona nám určitě poradí, jak na Jeana-Claudea zapůsobit, aby nám pomohl +jemně se mu vnutí do náruče a uvelebí se mu v ní jako kotě+ Ale až zítra. Není kam spěchat, myslím, že Vanessa má v tuto chvíli co dělat sama se sebou. Už dlouho se mi neozvala v hlavě, asi má teď jiné starosti +uculí se škodolibě a pak si položí hlavu na jeho rameno a přimhouřenýma očima pozoruje výrazné linky jeho profilu+ Viděla jsem, jak tě Vanessa zabila +zašeptá najednou+ Teď už vím, že použila mnoholičný lektvar... ale tam jsem tomu věřila a chtěla jsem umřít +tiše vzlykne, když se jí to opět vybaví před očima+ Bylo to strašné... už nikdy bych to nechtěla zažít... nechci o tebe nikdy přijít...