(A nějaký pořádně bytelný
hele ale ty ikonky jsou rozkošný
)
Neboj se, zapíšu si tě do diáře. +zazubí se na něj vesele+ Určitě nebude mít o společnost nouzi. Bude určitě nejobletovanější dámou, tedy hned po nevěstě. A myslím, že než se to zvrhne tak Van nejspíš bude usínat ve stoje. +usměje se měkce+ Jo, taky možnost. +pokývá hlavou, ostatně je to na něm jak se rozhodne ona jen nadhazuje nápady+ Kostýmy? +zvedne trošku nechápavě obočí+ Ne, pokud mě v některém nechceš vidět, tak to vědět nechci. +rozhodne se nakonec se smíchem, že nemusí vědět všechno hned+ Určitě mají, ale něco takového se vždycky hodí, kdyby se ta stará rozbila. +zazubí se vesele+ Žádný problém, zkusím nad tím popřemýšlet. +pokývá hlavou, že se vynasnaží něco vymyslet+ A to je? +zajímá se, co je ona věc, kterou by po něm jeho sestra chtěla, ne že by jí nic nenapadalo, ale raději se nechá podat+ Budeme bydlet na staveništi? +usměje se vesele, ale pak zvážní, nahlédne do plánku a zamyšleně pokyvuje hlavou, když mluví o pokojíčku, kuchyni a obýváku, ale když se dostane k poslednímu pokoji zkamení. pokud něco čekala, tak něco takového to rozhodně nebylo. koukne na něj a pak zpět na plánek, opět na něj a na plánek a pro jistotu ještě na potřetí, jako by se chtěla ujistit, že dobře slyšela. netváří se jako by chtěla vzít do zaječích spíše jí něco takového zastihlo naprosto nepřipravenou a překvapilo jí to jako nikdy nic předtím a dle výrazu by se dalo říct, že příjemně překvapilo+ Myslíš... jako... můj pokoj? +koukne na něj a pro názornost si ukáže na hrudník a v hlase jí zní ujišťovací tón, podbarvený lehkým prvotním nadšením které si zprvu neuvědomuje, než si od něj plánek vezme+ To je... já... nevím co na to teď říct. +vypadne z ní nakonec po další chvíli civění na plánek kdy má dojem, že se jí poněkud roztřásla kolena a je ráda, že sedí a je na ní vidět, že nad tím naprosto vážně přemýšlí a zároveň se jí v očích objevili taková malá světýlka nadšení a radosti, které v ní takové oznámení přeci jen skutečně vyvolalo+ Jsi si tím jistý? +koukne na něj naprosto vážně, musí mít nejspíš jasno v jeho myšlenkových pochodech, než se zvládne orientovat ve svých+