Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 črc 2013 21:45

+zazubí se na něj vesele zpátky, ráda vidí, že je tak nadšený a veselý+ Jistě to chápu. A v tobě bude mít skvělou oporu. +pousměje se měkce a pokývá vážně hlavou+ To si umím dost živě představit, která malá princezna by nechtěla být středem pozornosti. +usměje se vesele a přitom souhlasně pokyvuje hlavou+ Ah, tak. +pokývá hlavou a už přemýšlí co ten den bude dělat, jestli bude na zahradu koukat zpoza okna přilepená na sklo jako rybička co jí před nosem zamávali žrádlem nebo vyrazí někam do světa, jelikož Chris má děravou hlavou a ona se ptát nebude :-D + Myslíš třeba v plavkách? +zasměje se tiše+ Ale oblečení se dá zvládnout rychle, ale sem zvědavá co jí vymyslíš jako svatební dar. +zazubí se vesele+ Jo to nemáš. +pokývá hlavou+ Ale zdá se mi opravdu šťastná a do je důležitější, ne? +usměje se na něj a sundá si z klína ubrousek, aby mohli pomalu vyrazit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 črc 2013 19:26

(tak dělám rychlou inspekci a koukám, že Neferet přijela zkontrolovat sestru. :D To aby si Christian pořídil suspenzor. :D)

No to se teprv uvidí, jestli jí nepodkopnu nohy. +uculí se lišácky, ale vážně to pochopitelně nemyslí+ To víš, jako jedináček je středem pozornosti neustále, jsem zvědav, jak se popasuje s tím, že všichni budou koukat na nevěstu a ne na ní. +usměje se+ Doufám, že nebude zlobit nebo brečet, prý to ctějí dělat hodně pozdě. +zamračí se trochu, jak už mu myšlenky utíkají kupředu. no jemu to připadá tak nějak samozřejmý, však on to dožene :D+ No, to by aspoň měla něco na sobě. Už jsem ji viděl i v horších oblecích. +zavrtí pobaveně hlavou+ Svatební dar. +polkne poněkud+ No na něco už přijdu. I když nemám ani tušení, co by tak mohl chtít někdo jako ten její... Byron. +opraví se potom, i když mu to pořád nejde přes jazyk+ No, jen aby jí to vydrželo. +pokrčí skepticky rameny, a pak si na něco vzpomene+ Vlastně jsem ti chtěl ukázat ještě něco. +vytáhne ze saka přeložený papír a chvilku ho tak zamyšleně otáčí v prstech+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 črc 2013 19:40

(zatím zaměstnává Tonyho, takže má Christian ještě chvíli čas :D ale můžou suspenzor zakoupit po cestě z opery, aby ho měl v zásobě :D )

No jestli zamýšlíš něco takového zkusit, tak ti seženu nějaké hezké místo na urnu. +zazubí se vesele, jelikož má pocit, že by Vicky pak pořádně řádila+ Určitě bude hodná, a když se jí takový družičkování podá jako velice důležitá věc, tak určitě zazáří jak bude pyšná na svojí úlohu. +usměje se na něj měkce+ Tak můžeme noc předtím udělat třeba táborák, když vydrží dlouho vzhůru, tak bude dlouho spát a večer bude tak akorát živá. +předloží mu, co se jí zrovna honí hlavou, jak nad tím aby Van vydržela o svatbu dlouho vzhůru a hodná, uvažuje+ V horších oblecích? Co může mít ještě míň látky? +vykulí překvapeně oči+ Vodní dýmku? +navrhne, ale spíš v žertu, než aby to myslela vážně+ Jestli chceš pomůžu ti něco vybrat. +nabídne se nenuceně a nevtíravě+ Uvidíš, že vydrží. +pohladí ho zlehka po paži a pak zvědavě stočí pohled k papíru+ Co je to? +nakloní hlavu zvědavě na stranu, zejména když vidí jak zamyšleně se tváří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 črc 2013 21:15

(už ho objednávám :D)

Hlavně mě nezapomeň pravidelně oprašovat. +zasměje se+ Uvidím, když je kolem moc lidí, kteří se jí dostatečně nevěnují, bývá pěkně protivná. Krom toho jak ty dva znám, jejich posvatební hostina se rychle zhoupne v něco dětem nepřístupné. +usměje se křivě+ Spíš ji dám spát odpoledne, aby večer dlouho vydržela. +zapřemýšlí nad tím+ Existují takový kostýmy. +nadhodí jenom a zatváří se poměrně traumatizovaně+ Myslíš, že tu ještě nemají? +zasměje se+ To bys asi byla hodná, protože já vážně nemám tušení. Vím jen o jedné věci, kterou by ode mě chtěla. +poklepe si na spodní ret zamyšleně+ To... +rozloží pomalu papír+ Je předběžný architektonický plán nového patra, které bych chtěl nechat přistavět k domu. Vics není proti, takže by to snad mělo klapnout. +předvede jí to+ Tady dole vlevo je pokojíček s hernou pro Van, nad ním moje pracovna s knihovnou, obývák s menším kuchyňským koutem, nemá cenu běhat pro každý čaj k Jeefesovi, úplně dole ložnice s koupelnou, společná šatna, a ten pokoj nad ní... by mohl být tvůj. +navrhne obezřetně a pozorně ji sleduje, připraven zařadit zpátečku, kdyby se cukala, očividně o jejich předchozí debatě hodně přemýšlel+

Spoiler: show
těm ikonkám se nesměj, jsou jen orientační. :D
http://imageshack.com/a/img826/6980/ttkt.jpg
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 črc 2013 21:48

(A nějaký pořádně bytelný :D hele ale ty ikonky jsou rozkošný :D :) )

Neboj se, zapíšu si tě do diáře. +zazubí se na něj vesele+ Určitě nebude mít o společnost nouzi. Bude určitě nejobletovanější dámou, tedy hned po nevěstě. A myslím, že než se to zvrhne tak Van nejspíš bude usínat ve stoje. +usměje se měkce+ Jo, taky možnost. +pokývá hlavou, ostatně je to na něm jak se rozhodne ona jen nadhazuje nápady+ Kostýmy? +zvedne trošku nechápavě obočí+ Ne, pokud mě v některém nechceš vidět, tak to vědět nechci. +rozhodne se nakonec se smíchem, že nemusí vědět všechno hned+ Určitě mají, ale něco takového se vždycky hodí, kdyby se ta stará rozbila. +zazubí se vesele+ Žádný problém, zkusím nad tím popřemýšlet. +pokývá hlavou, že se vynasnaží něco vymyslet+ A to je? +zajímá se, co je ona věc, kterou by po něm jeho sestra chtěla, ne že by jí nic nenapadalo, ale raději se nechá podat+ Budeme bydlet na staveništi? +usměje se vesele, ale pak zvážní, nahlédne do plánku a zamyšleně pokyvuje hlavou, když mluví o pokojíčku, kuchyni a obýváku, ale když se dostane k poslednímu pokoji zkamení. pokud něco čekala, tak něco takového to rozhodně nebylo. koukne na něj a pak zpět na plánek, opět na něj a na plánek a pro jistotu ještě na potřetí, jako by se chtěla ujistit, že dobře slyšela. netváří se jako by chtěla vzít do zaječích spíše jí něco takového zastihlo naprosto nepřipravenou a překvapilo jí to jako nikdy nic předtím a dle výrazu by se dalo říct, že příjemně překvapilo+ Myslíš... jako... můj pokoj? +koukne na něj a pro názornost si ukáže na hrudník a v hlase jí zní ujišťovací tón, podbarvený lehkým prvotním nadšením které si zprvu neuvědomuje, než si od něj plánek vezme+ To je... já... nevím co na to teď říct. +vypadne z ní nakonec po další chvíli civění na plánek kdy má dojem, že se jí poněkud roztřásla kolena a je ráda, že sedí a je na ní vidět, že nad tím naprosto vážně přemýšlí a zároveň se jí v očích objevili taková malá světýlka nadšení a radosti, které v ní takové oznámení přeci jen skutečně vyvolalo+ Jsi si tím jistý? +koukne na něj naprosto vážně, musí mít nejspíš jasno v jeho myšlenkových pochodech, než se zvládne orientovat ve svých+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 črc 2013 23:12

Doufám, že to dopadne dobře, Vicky je poslední dobou poněkud hysterická. +uculí se pro sebe, protože je mu jasný, že to je známka toho, jak moc jí na tom záleží+ Taky myslím, že ji dám spát hned po obřadu. +přikývne+ To ani nechceš vědět. +zavrtí hlavou pobaveně, to je poměrně ujetý i na něj :D + Nu, abych jí podepsal ty potřebné dokumenty, které z ní udělají vdanou paní i před našimi zákony. +pokrčí rameny+ To snad ne, kouzelnické firmy to už dnes umí zařídit poměrně rychle. +zavrtí pobaveně hlavou+ No, myslel jsem spíš na tamtu blondýnku u baru, ale jestli chceš, můžeš bydlet s námi. +přikývne s kamenným výrazem, ale pak se zazubí, jakože si dělá pochopitelně legraci+ Nedělám věci, kterými si nejsem jistý. +pokrčí rameny výmluvně+ A tahle půlka šatny by byla tvoje, na ty tvé taneční úbory. +uculuje se a ukazuje jí to tam na mapičce+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 črc 2013 23:40

Určitě to dopadne víc jak dobře. +usměje se na něj měkce a jen se tiše zasměje, když jí ujišťuje o tom, že to nechce vědět a raději si ani nepředstavuje o co by mohlo jít+ Dokumenty? Vy máte ještě jiné, než o kterých jsme před chvílí mluvili? +zamrká poněkud zmateně, sice říkal něco o tom, že se něco podepisuje, ale vyrozuměla, že to podepisuji novomanželé a ne jejich příbuzenstvo+ A ty je chceš podepsat? +sonduje naprosto nenápadně+ Jak moc rychle? +vyzvídá jak to u nich s takovou stavbou vůbec chodí+ Blondýnku? +zamračí se trošku nechápavě a dokonce stočí zrak k baru, než jí dojde, že to nemyslel vážně a tiše se zasměje a zavrtí nad tím hlavou+ Ráda bych tě upozornila na to, že nemám ráda konkurenční blondýnky, černovlásky, brunetky a jiné barevnovlasaté dámy. +zatváří se na proto nevinně, než se na něj vesele usměje, ovšem když sklopí pohled zpět k plánku opět zvážní+ Dobře... já... myslím, že jsem to potřebovala slyšet. +pousměje se trošku nesměle a roztěkaně, jak si v hlavě dělá jasno a srovnává všechny pocity do pozoru, aby je mohla pojmenovat+ Vážně tahle půlka by byla moje? +zajímá se a děsně nenápadně ukáže na tři čtvrtě čtverečku dané šatny na plánku, než se na něj vesele zazubí+ Musím říct, že na to jdeš chytře. Ty šaty začínají být z těch tašek poněkud pomuchlané... +protáhne na oko zamyšleně, než si vážně přejede prsty přes rty, prohrábne si vlasy a povzdechne si, ale nakonec se něžně pousměje+ A ten pokoj... by měl výhled do zahrady nebo na příjezdovou cestu? +zajímá se děsně nenápadně až začíná být zřejmé, že takovou nabídku prostě nemůže odmítnout a nutno podotknout ani vlastně nechce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 črc 2013 13:55

To souvisí s naším konzervativním právním systémem. +mávne rukou, že to je fakt složitý+ V podstatě je její poručník otec až do okamžiku, kdy se vdá, takže bez jeho souhlasu, což zahrnuje pár podpisů, ji zkrátka zákony nevnímají jako vdanou. +pokrčí rameny+ A já mám právo jednat v zastoupení za otce. +vysvětlí+ No, podepsat je vlastně znamená souhlasit s tím sňatkem. +zamračí se trochu+ Když jsou postavené základy, a jde jen o pár pokojů, to bude pár dní. Aspoň si zatím můžeš vybrat, jak by měl vypadat tvůj pokoj. Mám doma nějaké katalogy. +usměje se+ Rozumím, najdu si plešatou. +uculí se+ Ne, tahle půlka. +zavrtí hlavou a ukáže na menší třetinu+ Nejspíš do zahrady, když je na druhou stranu od vchodu. +odvětí vážně, ale uculuje se u toho+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 črc 2013 17:55

+nakloní hlavu vážně na stranu, jak ho poslouchá, když jí vysvětluje, jak se to má s jejich pohledem na vdané paní a vážně pokývá zlehka hlavou, že ho poslouchala a přemýšlí nad tím+ A ty s tím tak trochu stále ještě nesouhlasíš. +doplní za něj trošku tázavě, jestli jí vše došlo správně+ No každopádně zkusím vymyslet něco, co bychom jí mohli dát oba. +usměje se na něj, nepřímo říkajíc, že ho nehodlá přesvědčovat aby souhlasil a podepsal, možná časem bude trošku lobovat, ale rozhodnutí nechá plně na něm+ Pár dní? Tak to pracují opravdu rychle. +vykulí trošku oči, ale pak se usměje+ Takže chceš říct, že si ho budu moct i sama zařídit? +koukne na něj naprosto vážně, ale v očích jí vesele jiskří a rty jí cukají v úsměvu, jak to nemyslí ten dotaz tak úplně vážně, ale jako by to brala tak, že jí tím láká+ A co společné prostory? Přijde tam dosavadní nábytek nebo chceš nakoupit nový? +zajímá se nenápadně, jestli do zařizování pokojů bude moci taky mluvit+ Počkej, nech mě chvíli přemýšlet. +zvedne prst a v očích jí zajiskří, když se na oko zamyslí+ Když nad tím tak přemýšlí, tak si říkám, že jsem děsně majetnická a nemám ráda ani plešatou konkurenci. +zavrtí nakonec hlavou a dramaticky si povzdechne+ Takže to tak vypadá, že si budeš muset vystačit jen se mnou. +pousměje se v podstatě přijímajíc jeho nabídku+ Fajn, fajn... tak tahle půlka. Víc neslevím. +zazubí se vesele ukáže opravdu na polovic čtverečku šatny+ Zahrada je opravdu úžasná... bude z něj nádherný výhled. +pokývá s úsměvem hlavou a přetáčí plánek v rukách, jak nemůže tak nějak uvěřit tomu, že se jí to jen nezdá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 črc 2013 21:05

Nedá se to vzít zpátky. +pokrčí rameny+ No, podepsat to znamená v podstatě nechat ji vydědit, tak funguje naše rodinná tradice. Kdykoliv se někdo z rodiny vdal nebo oženil s někým, kdo nekouzlí, nebo nevyhovuje standardu "čistokrevný francouzský kouzelník" +naznačí prsty uvozovky+ následovalo automatické vyškrtnutí ze závěti, z rodokmenu, naprosté přerušení styků. +svraští obočí, že do toho se mu teda nechce, zaplatí a zvedne se od stolu+ Je to rychlé, nemusí dělat základy a stavět nosné zdi, jen toho trochu přidělat a zvednout střechu. +usměje se+ No jistě, že budeš, já s dámskými pokoji moc zkušeností nemám. +zasměje se+ Myslím, že tak napůl, něco nakoupíme nové, ale některé prostory jsou zařízené hezky, tak ho můžeme využít. +zamyslí se nad tím, otevře jí dveře a vyrazí ulicemi k divadlu, které je jen pár ulic vedle, ať to trochu urychlíme :D + To jako že se budu muset uchýlit k monogamii? +vykulí oči naoko zděšeně, ale uculuje se u toho, za chvilku dojdou k budově, kde jim zkontrolují lístky a uvedou je do lóže, Christian objedná nápoje a koupí program+

Spoiler: show
http://www.photo-up.fr/blog/wp-content/uploads/2012/04/IMG_88311.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-r7wsSxPtdN4/T ... -paris.jpg
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner