od Jasmine Clarvik » 30 črc 2013 23:59
No protože... +nadechne se, aby mu začerstva vyklopila proč shánět koně až za týden, ale pak se zarazí, když si vzpomene, že to má být překvapení+ ...to se brzo dozvíš. +usměje se nakonec tajemně+ Ano, ano to máš. Prostě naprosto úžasnou. +přikyvuje souhlasně, ale pak se zarazí+ Mluvíme pořád o tvojí odvaze? +zachychotá se vesele, jak neví na co dřív myslet+ To tedy ano, ale mám řešení. +pokyvuje vážně hlavou jak nandavá jídlo na talířek+ Ššššš tiše, aby nechtěl její muž zakopat tebe... na zahradě. +zazubí se vesele a strkne si do úst jahodu+ Áhá, tak dobře z těstíčka. +pokyvuje vážně hlavou+ Copak? Nechutná. +zasměje se tiše, když vidí jak se tváří zhnuseně, když chutná vegetariánský jídlo+ No přeci za mnou jdeš. +zasměje se tiše a odvede si ho kousek stranou na místo které osvětlují poslední lampiony a hudba zní trošku vzdáleně a kde není nikdo+ Sem. +rozhodne se nakonec a strkne ho měkce do trávy+ Říkala jsem, že mám na tu prekérní situaci řešení. +zazubí se vesele, podá mu talířek s jídlem a šampaňské, a předkloní se, aby si zula boty+ Líbil by se ti malý tanec? +zabrouká, když bosa stane na trávě, aby pokračovala v přerušeném tanci+