Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 01:56

Jak dokud, Jasmine, moment... +začne poněkud vyděšeně, ale to už jsou v prachu, takže akorát pobízí Gastona a mačká z něj co to jde, takže ke stájím přece jen dojedou o chlup první, a jaký zralý stáří jako?? :D; Chris celý udýchaný sklouzne z koně a jde jí pomoct ze sedla, a pak se vydá hledat správce, který mu zatím připravil kupní smlouvu na Dixie, a dojednává s ním podmínky převozu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 02:06

+to už ho ale dávno neslyší a jen si nadšeně užívá jízdy. no zralý, jako muži v nejlepších letech přeci :D přitáhne Dixie otěže až těsně před vraty a na dvůr vklušou už spořádaně jako dámy a Jasmine se vesele směje, když seskočí ze sedla a hrdě poplácá Dixie po plecích, jako že je dobrá že udržela krok a příště budou lepší ony. potom zaúkoluje jednoho ze stájníků, aby se o koně pořádně postaral, než je připraví k transportu a hlavně je po takové jízdě pořádně vyhřebelcoval a dal jim nažrat a pak jen s nadšením čeká u vchodu na Chrise dokud všechno nedojedná, aby se mohli vrátit domů+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 00:09

Jasně, zůstane venku. +kývá vehementně hlavou, aby si to ještě nerozmyslel a vesele se u toho culí, prostě nedovede skrýt nadšení+ Dobře, ale nemusíme to ještě zhoršovat, že. +zasměje se vesele a pak jen nestačí koukat kde se to objevili. po cestě kolem něj poněkud skoro hopsá nadšením jak běhá od jednoho keře ke druhýmu aby si to tam prohlédla a prostě je naprosto k neschopná zůstat v klidu+ Páni... +zarazí se na místě, když se před nimi vynoří obrovský hrad+ ...to je... páni... naprosto neuvěřitelný. +vydechne fascinovaně a chytne se ho za ruku, aby se ujistila, že se jí to nezdá a od tý chvíle jde vedle něj a s vykulenýma očima sleduje všechno kolem a jakmile je na dohled Van vesele na ní zamává+ Chrisi podívej... +zatahá ho za rukáv+ ...má šálu ode mě. +na tváři se jí usadí naprosto připitomnělý potěšený a veselý úsměv, jak to pro ní zřejmě hodně znamená+ Dobrý den. +usměje se na přítomné i na tu Tiffany, aby se neřeklo, ale nejzářivěji na malou Van+ Ahoj sluníčko. +zamrká na ní vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 05 lis 2013 15:17

Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 15:20

Jasně, zůstane venku. +kývá vehementně hlavou, aby si to ještě nerozmyslel a vesele se u toho culí, prostě nedovede skrýt nadšení+ Dobře, ale nemusíme to ještě zhoršovat, že. +zasměje se vesele a pak jen nestačí koukat kde se to objevili. po cestě kolem něj poněkud skoro hopsá nadšením jak běhá od jednoho keře ke druhýmu aby si to tam prohlédla a prostě je naprosto k neschopná zůstat v klidu+ Páni... +zarazí se na místě, když se před nimi vynoří obrovský hrad+ ...to je... páni... naprosto neuvěřitelný. +vydechne fascinovaně a chytne se ho za ruku, aby se ujistila, že se jí to nezdá a od tý chvíle jde vedle něj a s vykulenýma očima sleduje všechno kolem a jakmile je na dohled Van vesele na ní zamává+ Chrisi podívej... +zatahá ho za rukáv+ ...má šálu ode mě. +na tváři se jí usadí naprosto připitomnělý potěšený a veselý úsměv, jak to pro ní zřejmě hodně znamená+ Dobrý den. +usměje se na přítomné i na tu Tiffany, aby se neřeklo, ale nejzářivěji na malou Van+ Ahoj sluníčko. +zamrká na ní vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 lis 2013 15:28

+dojdou k bráně a pozdraví se s profesorkou, Christian jí pořádně poděkuje, a vypadá to, že nabídce financování nového křídla knihovny se paní ředitelka bránit nebude :D+ Doufám, že slečnu Vanessu za pár let budeme moci přivítat v naší škole. +pousměje se trochu, na což si Tiffany odfrkne+ No, to stěží. Je Francouzka, jistěže bude chodit do Krásnohůlek. +zavrtí svou plavou hlavou :D+ Ještě jsme to rozhodnutí neprobrali. +zahladí to Christian honem, a rozloučí se s profesorkou, která zaleze do hradu+ Tak co, princezno, připravená? +přidřepne si k Van a dá jí pusu na čelíčko+ Nikam nepůjde. +ozve se najednou Tiffany, která si zatím prohlíží Jasmine s přimhouřenýma očima+ Dohoda je, že ji půjčuju tobě. V papírech od soudu jsem nikde nečetla její jméno. +nakrčí nos, jako by čichala k něčemu extra nevábnému+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 16:20

+šťastně a zářivě se na ředitelku usmívá a jen spíš dělá křoví, protože o tom ví houby, ale umíní si že přesvědčí Chrise aby se na tom finančním daru taky podílela její rodina, protože se za všechno pořád tak nějak cítí zodpovědná. jen zvedne obočí, když se zdá, že dojde k neshodě o tom do jaké školy bude malá Van za několik let chodit, ale nemluví do toho a jen vesele zatahá Van za šálu+ Přišla ti vhod? +zajímá se s úsměvem a naprosto nadšená, že jí Van má na sobě, ale když slyší další slova Tiffany úsměv jí zmrzne na tváři, jak má najednou chuť tu ženskou pořádně praštit po hlavě a nejen proto že má na ní najednou vztek, ale protože jí napadá, že možná neměla mermomocí chtít jít taky+ O co vám jde? Nedávno jste si ještě myslela, že jsem chůva. Tak proč u toho nezůstat, pokud vám to pomůže zůstat v klidu. +usměje se na ní zářivě a natáhne ruce k Van jestli k ní chce jít+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 lis 2013 17:49

Chůvy, pokud vím, nelezou svým zaměstnavatelů do postele. +odsekne Tiffany+ Vědí, že mají mluvit jen když jsou tázány, a mají dost slušnost, aby se na veřejnosti neobjevovaly neupravené. +spočine pohledem na jejím tričku, jako by snad tušila :D+ Pouštím ji za jejím otcem, ne za poblázněným idiotem, co se peleší s nezletilýma husičkama. odfrkne si; Van se na ni zazubí a udělá pár kroků, ale pk se zarazí, nejistě koukne na matku a nervózně se zatahá za lem kabátu, protože moc dobře cítí napětí ve vzduchu, a že se na ni někdo bude zlobit+ Tak dost. +zamračí se Chris+ Nebudeš ji nutit si vybírat. Nikdy. +založí si paže na hrudi+ Už jsme domluvení, co ti přelítlo přes nos? Víš jak je tohle pro ni matoucí? +procedí skrz zuby, chytne Tiffany za loket a odvede ji stranou, kde na sebe něco polohlasně syčí, aby je Van neslyšela+ holčička tam zatím tak bezprizorně a posmutněle postává a uhlazuje panence vlásky, něco si pro sebe prozpěvuje, a vypadá to, že to není prvně, co u něčeho takovýho je+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 18:05

+nakloní hlavu mírně na stranu jako by si prohlížela zajímavý exemplář v muzeu když kouká na Tiffany+ Tak mě berte jako bezplatnou chůvu s výhodama. +zazubí se na ní+ Co se vám jako nelíbí na džínách a kožený bundě? Někde mi něco kouká? +obhlídne se jako by měla mít někde něco vyhrnuté nebo stažené kalhoty a vážně se snaží tvářit že vůbec netuší o čem mluví, protože není možný aby přeci poznala že nemá spodní prádlo+ Tak pozor. Nejsem nezletilá a pochybuju že vy žijete v celibátu. Van mi vyprávěla o spoustě "strýčků". Christian má aspoň tu slušnost, že si pořádně rozmyslí koho Van představí. +pokrčí podmračeně rameny a na Van se vesele usměje, když k ní vykročí, ale když se malá zarazí a tak zmateně kouká, jemně jí pohladí po vláskách a povzbudivě se usměje, aby jí dala nějak najevo, že se na ní zlobit nebude a jen zamračeně sleduje ten výstup, než si tiše smutně povzdechne, jelikož si za to připadá naprosto zodpovědná a říká si, že měla vážně zůstat doma, než koukne na Van+ Princezno, usměj se na mě. +broukne a zvedne jí do vzduchu. líbne jí na špičku nohu a vyhodí vesele do vzduchu na dálku rukou, aby jí rozveselila. potom se posadí na schod a jí si usadí na kolena+ Je to s těma rodičema těžký co. +pohladí jí zlehka po vláscích a obejme kolem pasu+ Tak jak se ti tady s komtesou líbilo? Muselo to tu být naprosto úžasný. Tak obrovský hrad jsem ještě nikdy neviděla. +usmívá se na ní a všemožně se snaží aby nebyla tak smutná+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 lis 2013 18:35

+Tiffany ji akorát sjede pohledem, jakože to je pod její úroveň, taková konverzace+ Do toho ti ovšem nic není. +usměje se slaďoučce+ Pokud vím, její matka jsem já, ty jsi jen... +položí si zamyšleně prst na rty+ oh, málem bych zapomněla. Nic. +ušklíbne se jedním koutkem; něco tam do Chrise zdlouhavě hustí, ale pak se na něj usměje+ Přece si nebudeme dělat problémy. +řekne už normálním tónem+ Vždycky se můžeme nějak... dohodnout. +usměje se na něj zářivě, nakloní hlavu na stranu, aby jí vlasy lehce sjely po krku a odhalily ho, a položí mu ruku na paži, ovšem jen do chvilky, než jí zrak sklouzne na ty dvě, a jak se Van usmívá a žvatlá něco o pohyblivých schodech a obrazech+ Nesahej na ni. +zvýší hlas, rázně k nim dojde, a Van si majetnicky vysadí na ruku+ Viděl jsi to? Málem ji upustila. +tváří se poněkud dramaticky+ Miláčku, pojedeme spolu domů, ano? +zvedne ze země Vanessčin kufr, a na ty dva se jenom mračí+ Tiffany. +zarazí ji Chris v půlce pohybu poněkud studeně+ Máš soudně nařízeno mi ji půjčovat. Vážně chceš, abych si pro ni přišel s bystrozory? Protože já to udělám. A hned v patách mi bude bulvár. +sykne na ni+ Jenom si přijď, a až tu budeš, nezapomeň jim říct, že sám jedeš v tak nebezpečných věcech, že se tvoje dcera musí měsíc schovávat ve skotsku, aby nepřišla k úhoně. Sociálka to určitě uslyší moc ráda +prskne po něm jedovatě zpátky, přitiskne si natahující Van blíž k sobě a zajde s ní zpátky do hradu+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner