od Christian » 05 lis 2013 18:35
+Tiffany ji akorát sjede pohledem, jakože to je pod její úroveň, taková konverzace+ Do toho ti ovšem nic není. +usměje se slaďoučce+ Pokud vím, její matka jsem já, ty jsi jen... +položí si zamyšleně prst na rty+ oh, málem bych zapomněla. Nic. +ušklíbne se jedním koutkem; něco tam do Chrise zdlouhavě hustí, ale pak se na něj usměje+ Přece si nebudeme dělat problémy. +řekne už normálním tónem+ Vždycky se můžeme nějak... dohodnout. +usměje se na něj zářivě, nakloní hlavu na stranu, aby jí vlasy lehce sjely po krku a odhalily ho, a položí mu ruku na paži, ovšem jen do chvilky, než jí zrak sklouzne na ty dvě, a jak se Van usmívá a žvatlá něco o pohyblivých schodech a obrazech+ Nesahej na ni. +zvýší hlas, rázně k nim dojde, a Van si majetnicky vysadí na ruku+ Viděl jsi to? Málem ji upustila. +tváří se poněkud dramaticky+ Miláčku, pojedeme spolu domů, ano? +zvedne ze země Vanessčin kufr, a na ty dva se jenom mračí+ Tiffany. +zarazí ji Chris v půlce pohybu poněkud studeně+ Máš soudně nařízeno mi ji půjčovat. Vážně chceš, abych si pro ni přišel s bystrozory? Protože já to udělám. A hned v patách mi bude bulvár. +sykne na ni+ Jenom si přijď, a až tu budeš, nezapomeň jim říct, že sám jedeš v tak nebezpečných věcech, že se tvoje dcera musí měsíc schovávat ve skotsku, aby nepřišla k úhoně. Sociálka to určitě uslyší moc ráda +prskne po něm jedovatě zpátky, přitiskne si natahující Van blíž k sobě a zajde s ní zpátky do hradu+