Buďme šťastní za to, že si to nakonec rozmyslela. +zazubí se na něj vesel+ Možná bys jí za to mohl poslat květiny. +zasměje se rozverně+ To je moc dobře. Nerada bych aby sis omylem něco amputoval. +uculí se+ Vážně? +nakloní hlavu na stranu+ A šípy se stříbrnou špičkou máš? +zajímá se zvědavě+ Protože... +pohladí ho po vlasech jako by mu opakovaně chtěla dát pramen za ucho+ Ne to nejsem. +zasměje se+ Ale mám mezi nimi své přátele. Hodně dobré přátele. +vysvětlí s lehkým úsměvem, jak na ně vzpomíná+ Nejde o to, že bych ti nevěřila. Jsi v boji určitě skvělý a nepřekonatelný. +nezapomene ho vychválit
+ Ale půjdou ti po krku, doslova a pravděpodobně nepůjde jen o jednoho. Sestra je dobrá v tom co dělá, ale jsou věci, který je natolik vytočí, že neuposlechnou rozkaz. Navíc poznají, že sme my dva spolu a představa, že jsem se dala dohromady s cizincem se jim nebude zamlouvat. Bývají hodně majetničtí v tomhle směru. Navíc někteří z nich nesouhlasili s tím, abychom cestovali mezi světy. +povzdechne si+ Je to složitý. Pochopíš až je uvidíš. +pohladí ho jemně po tváři+
(a já pro dnešek idu
ráno vstávam v sedm
ale pokud ještě odpovíš tak bych měla mít čas maximálně během oběda odpovědět
)