od Remus Lupin » 25 zář 2013 21:14
No...myslím, že jsem to tak nějak - projel...*přizná s úšklebkem* pravděpodobně to bylo o tom, kdo uhne dřív...nemyslím, že bych byl alfa..jako vedoucí post může mít jen jeden, ale i ostatní jsou více či méně dominantní...samozřejmě, čím míň dominantní jsi, tím hlouběji stojíš na žebříčku smečky...nerad bych se někomu takhle podřizoval. Možná proto jsem ani žádnou smečku nehledal, nevyšel bych z bojů o místa a tomu jsem se chtěl vyhnout.*odpoví* Vím, co tím chceš říct. Jen se na to podívej takhle - právě proto, že je to její první proměna. Je to hodně určující, pro celý další život. Jako když špatně vyběhneš při závodě, už se s tím nemůžeš porovnat, nedoženeš ostatní, viníš sebe, rozhodčího, ostatní...Sama jsi řekla, žes ji plánovala zabít a nakonec to nemůžeš udělat, protože je to tvá sestra a tak dál...Kdyby jí měla čekat..poprava, pak by to bylo jedno...ale pokud má dál žít, tak ne zlomená vlčí kletbou. Ne když jsem ji na ni vložil já. Chápeš mě, co se ti snažím říct? *dívá se jí do očí a tiskne ji zároveň k sobě* Neboj se...budu si od ní držet odstup...koneckonců, stále bude zavřená v kobce, nemůže utéct, nemůže nikomu ublížit. Nechci, abys u toho byla, protože se bojím...aby ti nelezla v té době do hlavy...aby ti ať už úmyslně či neúmyslně předávala to, co se bude dít...*oči se mu o něco rozšíří, když mu prozradí, co se dělo* tak přece...myslel jsem, že se mu nějak povedlo tě...uhranout tím svým upířím pohledem... ale to bylo..díky Vanesse, že?*dojde mu to* myslel jsem, že je nebezpečný...ale že až takhle...*s hrůzou ji poslouchá* nechci si domyslet, co by se dělo, kdyby si prostě nás všechny přivolal...mohl nás mít v hrsti...a ještě bychom byli rádi.*otřese se a přivine si ji do náruče, skloněný k ní, ji u sebe schová a jemně olíbává tvář* bude to v pořádku...nic se už nestane. *šeptá jí do vlasů*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-