Jenomže já jsem ti přece nelhala. +usměje se, protože to je čistá pravda a i on to musí vědět. Dokonce i to svoje pravý jméno mu řekla, narozdíl od něj
Když ucítí špičku jeho jazyka v čerstvé ráně, nedokáže potlačit zachvění, které jí projede celým tělem, z části z bolesti, z části ze vzrušení, jak si sama vztekle uvědomí. Tlumeně zasténá a ke zdi se tiskne tolik, jakoby se skrz ní chtěla protlačit na druhou stranu. Když přizná, že chce ten meč pořád vidět, ušklíbne se, ale nepřizná, že právě v téhle chvíli by jí největší radost udělalo seznámit ho s katanou intimněji, než by mu bylo příjemný:D+ O tvý svědomí fakt obavy nemám. +odsekne a není pochyb, že tím myslela, že si nemyslí, že by nějaký svědomí měl:D Když se mu dívá do očí a vidí, jak moc si tohle užívá, náhle jakoby viděla jiné modré oči, mnohem studednější, ale s naprosto totožným výrazem, z doby dávno minulé, ale na které nikdy nezapoměla. Velmi staré a vybledlé vzpomínky jakoby náhle vypluly napovrch, spolu s malou, vyděšenou šestnáctiletou holkou. Srdce jí buší v divokém staccatu a dobře ví, stejně jako on, že je to strach. Ne z něj, ale z minulosti, kterou právě vytáhl zpátky k životu. Je to sice jen okamžik, než znovu přinutí tuhle starou špínu zmizet hluboko ve svém podvědomí, ale stačilo to na to, aby ho za to upřímně nenáviděla. Nad tím jeho samolibým prohlášením se jen pohrdavě ušklíbne+ A proč myslíš, že by se to mělo změnit? Já zas nešukám s rasisty, co se mě snažili zabít. +když jí pomalu pustí, fixuje ho pohledem, i po tom, co pistoli schová+ To se mi fakt ulevilo, že si nic nedlužíme. +ušklíbne se sarkasticky, v příštím zlomku sekundy zprudka mávne rukou, což mezi nimi vytvoří mohutné štítové kouzlo, až ho to odmrští na druhou stranu uličky a v další vteřině se přemístí přímo do Guns. Zůstane po ní jen závan exotické vůně a magické energie, kterou po celou dobu pečlivě potlačovala, aby nedala najevo i tohle překvápko
+
+okamžik po té, co zmizela se tam objeví obrovský stříbrný vlk, její Patron a promluví na něj jejím hlasem, prodchnutým vztekem+ Na ten meč se přijď podívat zítra ve čtyři odpoledne. Do Guns. +a s tím se i Patron rozplyne v obláčku stříbrného dýmu+
(ufff, tak to bysme měli, sakra
snad neva, že jsem Beccs pro dnešek odklidila, ale nemyslím, že by zvládala dýl krotit touhou seznámit ho s českými Libra Snail náboji
)