Alespoň, že tak. +zasměje se+ Jak si to jídlo objednám, když mám předstírat, že tam sluhové nejsou? +napadne jí najednou+ Jistě, to bych měla zvládnout. Jak tě napadlo, že nevydržím chvilku v klidu? +zazubí se na ní vesele, když si založí ruce na hrudi a prsty si poklepává o paži+ A já začala doufat, že si mě moc nebudou všímat. Já vím někdy jsem naivní. +zasměje se+ Jo no... asi ale lepší počítat s tou variantou kdy by se to stalo, protože mi zřejmě nezbude nic jinýho než si tam sednou. Stěží si můžu vzít židli a sednout si tam kde bych sedět měla. +zatváří se jako neviňátko+ Ale Chris je vlastně teď taky svobodný. Takže by ho posadili taky ke stolní seznamce? +zajímá se+
Jo, ta je skvělá. +zasměje se tiše a tak jakože rozkošně hihňavě+ Ale víš, že to neudělám. +pousměje se měkce+ Už jsme o tom mluvili. +pomalu k němu přejde a pohladí ho po paži+ Chci být součástí tvýho života i kdyby to mělo znamenat, že se budu muset setkat s vaší kouzelnickou smetánkou a v jejich přítomnosti přežít nějaký ten večer. +pousměje se+ Tedy pokud opravdu nechceš abych se držela mimo. Však víš, aby o mě nevěděli. +koukne na něj trošku nejistě, protože se ho vlastně ani nestačila zeptat jestli vůbec stojí o to, aby o ní někdo věděl mimo jeho diskrétí sekretářky, bejvalky co jí považuje za chůvu s výhodama a sestry co si myslí, že je jen povyražení. naštěstí aspoň Vicky si oblíbila a vypadá to že i ona jí+