Carlos: +jen zmateně sleduje jejich rozhovor ohledně domácího skřítka, díky kterému začne tušit, že ten cizí muž bude nejspíš mudla, což jí poměrně překvapuje s ohledem k tomu že spíše než ví tak tuší jak je Tony nemá moc v oblibě+ Tony a samaritán? Ten má spíš trošku zvrácený smysl pro humor. Skvěle se s ním děsí návštěvy. +zašklebí se jako by s tím měla svojí nemilou zkušenost+ Ale ne, to určitě nerušíte. Jen jsem přišla dát vědět, že jsem v celku zpátky. +pousměje se a jen se trošku červená nad jejich poklonami, spíš tak nechtěně rozkošně a snaží se tvářit mile a usmívat se, ale v duchu tančí kvapík nadšením, opravdu si takovou pozornost po tak dlouhé době užívá+ To? +zamrká trošku zmateně, co myslí, ale vzápětí jí to rychle dojde+ Ach tak... +zasměje se tiše+ ...jak Tony řekl, jsme velmi dobří přátelé. +pousměje se trošku tajemně, na jednu stranu by nerada lhala aby to Tonymu nebylo třeba nepříjemné a na druhou zase nechce aby třeba poklesl v očích starého známého kdyby řekla že spolu nic nemají, takhle si to může muž vyložit podle svého, jak diplomatické
+ Na přátelství. +koukne na ně s úsměvem a upije ze sklenky+ Odkud se vy dva vlastně znáte? +zajímá se vzápětí+ Tohle je snad poprvé co mám možnost seznámit se s Tonyho kamarádem, takže jsem poněkud zvědavá. +dodá rychle menší vysvětlení kdyby se náhodou moc vyptávala+
Tony: Netušila jsem, že pořádná koupel udělá takové divy. +usměje se na něj vesele, ale je trošku znát, že jí to polichotilo, když si myslí že jí to sluší a bezděky si přehodí vlasy na jedné straně tváře na záda+ Děkuju. +usměje se a vezme si od něj sklenku a udělá si v křesle nenápadně víc pohodlí, aby neseděla moc prkenně+ Ne, dnes ne. +zavrtí s úsměvem hlavou+ Vlastně jsem ti přišla říct, že je po všem. Jsem v pořádku, nic mi nechybí ani nepřebývá. +zazubí se vesele+ Všude je klid, takže uvažuju o tom, že bych se zase na nějakou dobu vrátila na Darktor. Potřebuju konečně pořádnou dovolenou. +pousměje se+