Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » 03 lis 2013 04:11

Carlos píše:No žiju... spíš přežívám +zachechtá se a následuje ho dovnitř+ Netušil jsem, že bydlíš v takovém paláci. To je tvoje nebo to máš pronajaté? +vyvaluje oči na ten přepych a zkoumá, co by se z toho dalo střelit na černém trhu+

Jo, to je moje. Tedy polovina. Máš zájem to odkoupit? +ušklíbne se na něj a zavede ho do svých pokojů+ Co si dáš? +otevře bar, kde je narovnaná slušná zásoba několika druhů whisky, ale i dalších druhů alkoholu+ Tak co tě ke mně přivedlo? +zeptá se, když si pak sedne a podá mu skleničku+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Carlos » 03 lis 2013 22:11

Odkoupit? +zachechtá se+ Drogy mi sice vydělávají dost, ale na tohle bych asi neměl +rozhlíží se s obdivem kolem sebe+ Ale nežiješ si vůbec špatně, kámo. Tequillu +posadí se do křesla a vezme si od něj sklenku+ Potřeboval bych od tebe takovou malou přátelskou pomoc. Na revanš... ty víš, za co +připomene mu, jak mu tehdy pomohl dostat se z vězení+
Carlos

Příspěvekod Styx Lupin » 03 lis 2013 22:16

+skřítek uvede do pokoje návštěvu pro Tonyho a vzdálí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 lis 2013 22:32

+chodbou se rozezní jemný klapot podpatků, jak míří za skřítkem a za chvíli už se vynoří ve dveřích+ Tony, tak ráda... +spustí se širokým úsměvem, než si uvědomí že je něco špatně, tedy že asi vpadla někam kam neměla a ruší+ ...och... omlouvám se. Netušila jsem, že jdu nejspíš v nevhodnou chvíli. +zamrká rozpačitě těkajíc pohledem mezi těma dvěma+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 03 lis 2013 23:08

+otočí se ke dveřím, když se v nich objeví skřítek a prudce se zvedne z křesla, aby ho nakopl za to, že si dovolil ukázat se tam v přítomnosti mudly. Jak ale uvidí za ním Neferet, zarazí se a v poslední chvíli si to rozmysli+ Zmiz! +sykne na skřítka a pak se otočí k Nef, ve tváři překvapení, ale i potěšený úsměv+ Nef... rád tě vidím. Pojď dál +zavede ji do pokoje a nabídne křeslo+ Zrovna se za mnou stavil můj starý kamarád. To je Carlos. Carlosi, tohle je Neferet, moje velice dobrá známá +představí je navzájem+ Co si dáš, Nef?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Carlos » 03 lis 2013 23:09

Puta madre! +zaskočí mu tequilla v krku z toho leknutí+ Co to bylo za kripla? +vyjekne, když zahlédne na okamžik skřítka, ale pak už věnuje pozornost Neferet+ Hm, tak velice dobrá známá... +prohlédne si ji kritickým okem od hlavy k patě+ Pěkná... máš dobrý vkus, Tony +ušklíbne se na něj a natáhne s úsměvem ruku k Nef+ Velice mě těší, madam. Doufám, že vám nebude vadit moje přítomnost. Nebo mohu přijít jindy.
Carlos

Příspěvekod Neferet » 03 lis 2013 23:31

Já tebe taky, Tony. +usměje se na něj zářivě a tváří se poněkud provinile+ Omlouvám se, mělo mě napadnout, že bychom mohla přijít nevhod. +pousměje se omluvně a obočí jí jen cukne nahoru, když si jí ten cizí muž tak prohlíží, ale nemůže popřít že jeho komentář, zejména ten který obsahuje slovo "pěkná" jí nepotěšil, po tak dlouhý době strávený ve společnosti chlapů co na ní koukali jenom jako na válečníka, je to vítaná změna a jen překvapeně mrkne nad tím, že si muž zřejmě myslí že není jenom Tonyho kamarádka+ Ráda vás poznávám. +usměje se na Carlose mile a sevře zlehka jeho dlaň+ Ale ne, to vůbec ne. Kvůli mě rozhodně odcházet nemusíte. Osobně ráda poznám tonyho starého kamaráda. +zavrtí zlehka hlavou+ Tady, taková malá omluva za to přepadení. +strčí Tonymu podnos lahev co vzala sebou+ A červené prosím, jako vždy. +poprosí ho a usadí se do křesla, jednu nožku hezky elegantně přes druhou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 lis 2013 12:03

Tony: Zamestnal jsem jednoho z tech lidskych zrudicek, co nikdy nevyrostou. Bylo mi ho lito, znas to... kazdy se od nich s odporem odvraci, pritom jsou hrozne skromni a nenarocni +zamluvi rychle toho skrritka a mrkne pritom zpiklenecky na Nef+
Prosim te, neomlouvej se. Jsem opravdu rad, ze jsi se stavila, alespon tady vneses trochu krasy mezi nas dva +polichoti ji a vezme si od ni vino+ Tos nemusela, ale diky +vytahne z lednice vychlazene cervene a nalije ji+ Ale Carlos ma pravdu, dnes ti to mimoradne slusi +poznamena, kdyz si opet sedne a zalibne ji pozoruje+ Predpokladam, ze dnes se nevracis ze zadneho boje +uculi se+

Carlos: Odkdy se z tebe stal samaritan? +usklibne se na Tonyho pobavene+ Tak to ja tedy rad zustanu. To vite, nerad bych rusil +mrkne na ne jakose chapave a sedne si zase zpatky do kresla a zalibne si Neferet prohlizi, jak se tam tak elegantne posadila+ A vy s nim jako... to? Ze se ani nepochlubil, ze ma takovou kocku +zamerne nepouziva sprosta slova pred damou, i kdyz se tedy musi ovladat, ale pokud Nef neumi spanelsky, stejne by jim nerozumela+ Tak na vas dva +pozvedne k nim sklenku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 04 lis 2013 12:45

Carlos: +jen zmateně sleduje jejich rozhovor ohledně domácího skřítka, díky kterému začne tušit, že ten cizí muž bude nejspíš mudla, což jí poměrně překvapuje s ohledem k tomu že spíše než ví tak tuší jak je Tony nemá moc v oblibě+ Tony a samaritán? Ten má spíš trošku zvrácený smysl pro humor. Skvěle se s ním děsí návštěvy. +zašklebí se jako by s tím měla svojí nemilou zkušenost+ Ale ne, to určitě nerušíte. Jen jsem přišla dát vědět, že jsem v celku zpátky. +pousměje se a jen se trošku červená nad jejich poklonami, spíš tak nechtěně rozkošně a snaží se tvářit mile a usmívat se, ale v duchu tančí kvapík nadšením, opravdu si takovou pozornost po tak dlouhé době užívá+ To? +zamrká trošku zmateně, co myslí, ale vzápětí jí to rychle dojde+ Ach tak... +zasměje se tiše+ ...jak Tony řekl, jsme velmi dobří přátelé. +pousměje se trošku tajemně, na jednu stranu by nerada lhala aby to Tonymu nebylo třeba nepříjemné a na druhou zase nechce aby třeba poklesl v očích starého známého kdyby řekla že spolu nic nemají, takhle si to může muž vyložit podle svého, jak diplomatické :D+ Na přátelství. +koukne na ně s úsměvem a upije ze sklenky+ Odkud se vy dva vlastně znáte? +zajímá se vzápětí+ Tohle je snad poprvé co mám možnost seznámit se s Tonyho kamarádem, takže jsem poněkud zvědavá. +dodá rychle menší vysvětlení kdyby se náhodou moc vyptávala+

Tony: Netušila jsem, že pořádná koupel udělá takové divy. +usměje se na něj vesele, ale je trošku znát, že jí to polichotilo, když si myslí že jí to sluší a bezděky si přehodí vlasy na jedné straně tváře na záda+ Děkuju. +usměje se a vezme si od něj sklenku a udělá si v křesle nenápadně víc pohodlí, aby neseděla moc prkenně+ Ne, dnes ne. +zavrtí s úsměvem hlavou+ Vlastně jsem ti přišla říct, že je po všem. Jsem v pořádku, nic mi nechybí ani nepřebývá. +zazubí se vesele+ Všude je klid, takže uvažuju o tom, že bych se zase na nějakou dobu vrátila na Darktor. Potřebuju konečně pořádnou dovolenou. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 04 lis 2013 20:57

No právě že si ho neumím vůbec představit, že by zrovna on pomáhal lidem, obzvlášť postiženým. Spíš bych čekal, že jimi bude opovrhovat +zachechtá se+ Aha, je mi to jasné +ušklíbne se a je vidět, že si stejně myslí svoje, že spolu něco mají+ Odkud se známe? No, potkali jsme se kdysi za poněkud nezáviděníhodných okolností ve vojenském vězení. Nebýt tady Tonyho, tak tam hniju dodnes +pozvedne k němu skleničku a napije se na jeho zdraví+ Ani se mu nedivím, že vás žádnému ze svých kamarádů nepředstavil. Má strach, že by mu vás některý z nich přebral, takovou krasotinku +mrkne na ni, evidentně po ní jede+
Carlos

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho