Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » 04 lis 2013 21:15

+Nef správně vydedukovala, že Tony nemá mudly v lásce, ale v tomto případě udělal výjimku a brzy se dozví, proč;)+ Přesně tak. Děsím s ním lidi +zasměje se, jak se z toho vtipně vykroutil, ale i tak se chystá, jak si Failona později podá+ Pěkně kecá. To on tenkrát zachránil mně. Obětoval se, přitom mně vůbec neznal. Vděčím mu za život +prozradí ji, jak to vlastně bylo. Neunikne mu, že se Neferet jeho kamarádovi líbí. Ze starého přátelství k němu to zatím nechává být, ale je ve střehu, aby Carlos nepřekročil hranice, moc dobře ho zná, horká krev. Proto mu ani nevyvrací, že Neferet je jeho milenka, doufá, že se pak bude aspoň trochu krotit+ Takže ten... zlosyn... +schválně neřekne, že "upír", aby Nef došlo, že Carlos je obyčejný člověk, i když už jí to naznačil předtím s tím skřítkem a zdá se, že Nef to pochopila hned+ ...to má už za sebou? V tom případě upřímně gratuluji. Vůbec jsem nepochyboval, že si s ním poradíš +usměje se a je na něm vidět radost z jejího úspěchu+ Takže chceš tady zůstat už natrvalo?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 04 lis 2013 21:48

Jak říkám. Zvrácený smysl pro humor. +zašklebí se vesele a nijak mu nerozmlouvá co si myslí o jejím vztahu s Tonym, zejména když se mu to nesnaží rozmluvit ani Tony+ Ve vojenském vězení? +vykulí oči překvapeně+ Počkat, stop. +zavrtí hlavou zmateně+ Tak kdo koho? Jak? Kdy? +těká pohledem z jednoho na druhýho+ Tedy mě je naprosto jasné, že Tony není žádný neviňátko. +zazubí se na jmenovaného+ Ale nikdy by mě nenapadlo, že ho někdy chytili. +nejde jí to do hlavy, jak se ti dva dostali do jednoho vězení+ Opravdu? +pousměje se na Carlose když jí tak hezky lichotí a nakloní hlavu mírně na stranu+ Myslím, že přeháníte. Prostě jen ještě nebyla příležitost. +usměje se stylem, že tak krásná přeci není aby jí chtěl někdo někomu přebírat+ A co vy? Vy nemáte přítelkyni nebo manželku? +zajímá se nenuceně si pohrávajíc se sklenkou ze které sem tam poupije+ Ano, je z něj jen... +zarazí se, když si uvědomí, že říct "hromádka prachu" není asi dobrý nápad+ ...hromádka kostí. A tentokrát jsem se osobně ujistila, že je po všem. +zašklebí se trošku, ale je vidět, že se jí skutečně ulevilo+ Popravdě, já ano. Trvalo to příliš dlouho a posledních pár dní ze mě museli všichni šílet. +zavrtí nad tím hlavou+ Ráda bych. Zatím to vypadá nadějně a pokud se nic nepokazí, tak by si se vším ostatní mohli nějakou dobu poradit sami. +pokývá souhlasně hlavou+ Takže sem tak trochu doufala, že bychom mohli něco podniknout. Třeba vyrazit na ten lov. +broukne naprosto nenápadně stylem "já neviňtko" aby to nevypadalo hned že když se vrátí tak se bude nejspíš poněkud nudit jak už nemá takovej frmol+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 05 lis 2013 17:41

No... asi jsme si tedy pomohli navzájem. Já ho pustil z cely a o zbytek se už postaral tady Tony. Zmasakroval tam každého, kdo se nám při útěku připletl do cesty. Viděl jsem toho v džungli dost, ale aby si jeden chlap poradil s regimentem strážných, to ještě nikdy. Dostal nás ven přes mrtvoly... chlapík +poplácá ho po rameni+ Já bych vás Tonymu klidně přebral, ale ten by mně za to přinejmenším zabil +culí se z jednoho na druhého+ Já a manželku? Kdepak, to se neslučuje s mojí prací. Milenku si sem tam nějakou vydržuji, jsem přece normální chlap, ale zásadně nic dlouhodobého. Ženské jsou falešné, lepí se na mně hlavně kvůli prachům +odfrkne si+ Ale vy se mi líbíte. Kdybyste nebyla zadaná, mohli bychom to dát spolu dohromady +mrkne na ni rozverně, ale moc si nedovoluje, očividně nechce Tonyho naštvat+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 05 lis 2013 17:58

Já a zvrácený? Nikdy! +brání se se smíchem+ Tak hromádka kostí... Máš můj obdiv, že tak křehká žena jako ty jsi dokázala přemoct tak silného soupeře. Nechceš se přidat k nám? +mrkne na ni vesele, ale nejspíš jen žertuje+ Tak já teď nejsem v práci zase tolik vytížený, všude je klid a mír, tak není pomalu do čeho píchnout +ušklíbne se+ (jestli to uslyší Amon, ten mu práci najde hned... na Sibiři :D) Takže pokud se neobjeví nějaká nečekaná nárazovka, klidně bychom si na ten lov mohli spolu vyrazit. Už mi to taky docela chybí.
Zase tolik nepřeháněj, Carlosi. Bylo jich sotva deset +odpoví se skromným úsměvem+ Horší to bylo předtím, když mně chytili. Byli to rovnocenní soupeři a navíc v mnohočetné převaze +uvede to na pravou míru+ Uklidni se, kamaráde. Jsi jako býk, před kterým mávají červeným hadrem +napomene ho s úsměvem, ale v hlase je cítit, že mu to jeho tokání už začíná mírně vadit+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 05 lis 2013 18:34

Carlos: +pozorně poslouchá jejich krátké líčení a upíjí přitom víno+ Páni, věděla jsem, že je Tony dobrý, ale že až tak... +zavrtí nad tím s trochou nepochopení a užasle hlavou+ Myslíte, že bych se nechala přebrat? +zazubí se na něj a složí ruce se skleničkou v klíně a zvědavě nakloní hlavu mírně na stranu+ S vaší prací? Co děláte, že se nemůžete oženit? +zajímá se a tiše vesele se zasměje když na ní tak mrká a trošku i nad tím jak se Tony čertí+ Skutečně? Vsadím se, že tohle říkáte spoustě žen. +pousměje se měkce a zlehka ve všeobecném gestu pohodí rukou+

Tony: Jistě, že ne. +zasměje se, že by přeci on nemohl mít zvrácený smysl pro humor+ Děkuji, ale asi bych mě moc nepřeceňovala. Nebyla jsem na to sama. +pousměje se, ale je vidět, že jí jeho poklona hodně potěšila a váží si jí+ Obávám se, že nemám povahu na to někomu podléhat. +zavrtí s úsměvem vesele hlavou nad jeho nabídkou+ Tak to ráda slyším. +rozzáří se jak sluníčko+ Teď určitě pár dní Darktor neopustím, takže když na to budeš mít chuť, tak stačí napsat a já dorazím. +usměje se na něj vesele a skutečně potěšeně+ Nebo kdybys měl jiný nápad, tak sem s ním. Ovšem pochybuji, že bych tě vytáhla na něco jiného, třeba na bowling nebo kulečník.+ zazubí se vesele, když si představí jak Tony hraje bowling :D +
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 05 lis 2013 23:10

No to je mi jasné, Tonyho holky nechtějí už nikdy více nikoho jiného +ušklíbne se potměšile, ale myslí to v dobrém, prostě má dnes laškovní náladu+ Já bych se mohl klidně oženit. Ale mám nebezpečné zaměstnání a nechtěl bych ohrožovat svoji rodinu na životě, tak jsem si radši žádnou nezaložil +vytáhne si nějakou podezřele vypadající cigaretu a zapálí si+ Jsem drogový dealer. Kšeftuji v Kolumbii se slastí +prozradí nakonec+ Zase tolika ženám jsem to neříkal, nemyslete si. Jsem ujetý na energické hnědovlásky +mrkne na ni s úsměvem+ A líbí se mi odvážné ženy, co se mezi muži neztratí. A vy mi připadáte, jako že se jen tak něčeho nezaleknete, jak jsem vás tak poslouchal.
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 05 lis 2013 23:25

Jít na takového nebezpečného nepřítele úplně sama by bylo poněkud pošetilé. Je mi jasné, že ti někdo pomáhal. Ale jak tě znám, tys tomu velela. Nemám pravdu? +uculí se+ A co dělá tvoje sestra, předpokládám, že už jste se našly +vzpomene si, že naposled se zmiňovala, že neví, kde zrovna je+ Určitě ti dám vědět, až na to dostanu chuť +oplatí jí jejími vlastními slovy a uculuje se u toho+ Cože... bowling? To není zábava pro aristokraty +zatváří se poněkud povýšeně, že to je pod jeho úroveň+ Ale kulečník hraju rád. Je to uklidňující hra. Taky jsme nedokončili tu předchozí lekci +mrkne na ni šibalsky a zapálí si doutník+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 05 lis 2013 23:50

Carlos: +vesele se rozesměje+ Na tom něco bude, ale myslela jsem spíš, že nejsem moc ten typ, co se nechá jen tak někomu přebrat. Zejména, když mi nic nechybí. +pousměje se vesele a zamává na něj řasama+ To je na jednu stranu rozumný, ale nebude vám to jednou líto? +zajímá se a nenápadně zvědavě pozoruje co za divnou cigaretu si to vyndal+ Ach, tak to musí být skutečně výnosný byznys... +pokývá hlavou po překvapeném zamrkání, než se jí v hlavně sešrotuje o co, že to vlastně vůbec jde, ale nezdá se, že by jí to vadilo a i kdyby ano tak by to na sobě nedala znát+ Měla jsem poněkud zvláštní výchovu, to připouštím. Ale zase tak velká divoženka snad nejsem. +zasměje se vesele+

Tony: No... máš. Tak trochu jsem velela, to jo. +vysouká ze sebe trošku v rozpacích a naprosto si užívajíc takových komplimentů+ Moje sestra? +povzdechne si a dopije zbyteček vína+ No tak tu jsem našla u Christiana. Myslela jsem, že je oba přetrhnu vejpůl. +zavrtí nad tím s povzdechem hlavou+ Ale musím chtě nechtě uznat, že ten chlap jí má snad opravdu rád. Byl tam s námi a viděla jsem jak se k ní chová. Chvílema jsem měla pocit, že před ní skočí, aby jí zachránil život. +zakroutí zlehka zamyšleně sklenkou, kterou nakonec odloží na stolek s hezkým předkloněním se+ Budu se těšit. +zazubí se na něj vesele a těžko říct o čem že to vlastně přesně mluví, ale nejspíš o lovu o čem taky jiném, i když poněkud zčervená ve tvářích+ To sice není, ale člověk se u něj musí tak jakože předklonit a to je pak na co se koukat. +zasměje se vesele, když vidí jak se tváří+ To je pravda, to nedokončili. Ale měli bychom začít od začátku a co nejdříve, obávám se, že si toho moc nepamatuju. Mám to takové trošku pomíchané. +zazubí se na něj vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 06 lis 2013 18:04

O tom vůbec nepochybuji. Nevypadáte na to, že byste byla přelétavá. Ale já umím být zase docela přesvědčivý +nakloní se proti ní, vezme si do dlaně její ruku a galantně ji políbí na prsty+ Ani ne. Ještě jsem nepotkal takovou ženu, kvůli které by mi bylo líto toho, že jsem to, co jsem +opře se zpátky do křesla+ Výhodný byznys to vskutku je. Jinak bych to nedělal. Jaký máte na to názor vy? Většinou mě lidi mají za parchanta +pozoruje ji zvědavě+ Je to vidět. Nejste žádné ořezávátko. Kde jste to vyrůstala, že jste měla tak sparťanskou výchovu? Tatínek je vrchním velitelem vojsk? +uculí se, ale zajímá se opravdu upřímně+ Kulečník? Tak to já se k vám rád přidám. ( :lol: ) Nehrál jsem to coby kluk +nabídne se dobrosrdečně, jakoby se vůbec nic nedovtípil+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 06 lis 2013 18:32

+dolije jí ochotně další sklenku vína+ Takže jste se už seznámili? Já myslím, že časem se ty napjaté vztahy mezi vámi spraví. Popravdě, stejně moc nechápu, co se ti na jejich vztahu nelíbí. Kdyby nebyli šťastni, tak spolu nejsou. A o to ti přece jde... aby tvoje sestra byla šťastná +a když to řekne už i Tony...+ Tak tobě se na tom nejvíc líbilo to předklánění +musí se uculit a pobaveně sleduje ruměnec v její tváři. Tak to budeme muset vzít od začátku, když jsi mezitím zapomněla ty základy +uculí se a očividně se baví+
My dva si dáme partičku kulečníku jindy. Tohle bude zaučovací lekce +mrkne nenápadně na Carlose a potměšile se u toho usmívá+
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho