od Neferet » 05 lis 2013 23:50
Carlos: +vesele se rozesměje+ Na tom něco bude, ale myslela jsem spíš, že nejsem moc ten typ, co se nechá jen tak někomu přebrat. Zejména, když mi nic nechybí. +pousměje se vesele a zamává na něj řasama+ To je na jednu stranu rozumný, ale nebude vám to jednou líto? +zajímá se a nenápadně zvědavě pozoruje co za divnou cigaretu si to vyndal+ Ach, tak to musí být skutečně výnosný byznys... +pokývá hlavou po překvapeném zamrkání, než se jí v hlavně sešrotuje o co, že to vlastně vůbec jde, ale nezdá se, že by jí to vadilo a i kdyby ano tak by to na sobě nedala znát+ Měla jsem poněkud zvláštní výchovu, to připouštím. Ale zase tak velká divoženka snad nejsem. +zasměje se vesele+
Tony: No... máš. Tak trochu jsem velela, to jo. +vysouká ze sebe trošku v rozpacích a naprosto si užívajíc takových komplimentů+ Moje sestra? +povzdechne si a dopije zbyteček vína+ No tak tu jsem našla u Christiana. Myslela jsem, že je oba přetrhnu vejpůl. +zavrtí nad tím s povzdechem hlavou+ Ale musím chtě nechtě uznat, že ten chlap jí má snad opravdu rád. Byl tam s námi a viděla jsem jak se k ní chová. Chvílema jsem měla pocit, že před ní skočí, aby jí zachránil život. +zakroutí zlehka zamyšleně sklenkou, kterou nakonec odloží na stolek s hezkým předkloněním se+ Budu se těšit. +zazubí se na něj vesele a těžko říct o čem že to vlastně přesně mluví, ale nejspíš o lovu o čem taky jiném, i když poněkud zčervená ve tvářích+ To sice není, ale člověk se u něj musí tak jakože předklonit a to je pak na co se koukat. +zasměje se vesele, když vidí jak se tváří+ To je pravda, to nedokončili. Ale měli bychom začít od začátku a co nejdříve, obávám se, že si toho moc nepamatuju. Mám to takové trošku pomíchané. +zazubí se na něj vesele+
Draco dormiens numquam titillandus