Akce "Londýn"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Londýn"

Příspěvekod Manori » 12 lis 2013 21:42

Ráda dělám lidem radost...*přimhouří na Ariho oči, pak mrkne na Shawa, vybije zbraň a vrátí mu prázdnou* není můj typ...*osvětlí mu a taky se stahuje*

Shaw: Jako bys to nevěděla, sweetheart *zadívá se s úšklebkem na Beccy* daleko s tím nedojdeš...*poznamená* a do mých obchodů ti nic není. *dál to nerozebírá...i tak se vykecává už dost, na to, jak je nasraný za zmařený obchod*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 12 lis 2013 21:43

Jdeme...*houkne ode dveří, něco mu říká, že každá vteřina navíc se jim může vymstít* hezký zbytek večera...*popřeje jim a zmizne*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 lis 2013 22:03

Jo, docela slušný...+uculí se pobaveně na Tobiáše a pak se zadívá na Shawa+ Věděla, ale pozapoměla. +zablýskne jí v očích. To není, pravda. Ale jsem už prostě taková. +pokrčí zlehka rameny a když Postrach zavelí ústup, už se nezdržuje, krátce jim zamává a zmizí. Bleskově se propletou změtí chodeb, v případě nutnosti pošlou nějaké ty hlídky na onen svět, jinak se ale ven dostanou vcelku bez problémů. Rychle zamíří k ukrytému Lotusu, když se ve výjezdu z areálu továrny objeví pět nebo šest černých aut s tmavými, tónovanými skly a zablokují únikové východy.+

Co to krucinál je? Na naše tajné z prodeje to nevypadá...+zarazí se a rychle couvne zpátky do stínu budovy+ Zdá se, že nás přemístění nemine... i když se mi strašně moc nechce dávat nějaké...nevysvětlitelné odlišnosti. A zmizení bezestopy k tomu asi bohužel platí. +povzdechne si podrážděně a postaví kufřík na zem+ A tohle bych navrhovala zničit. +koukne z jednoho na druhého.+ Ať jsou tamti kdokoliv, nechci, aby tohle patřilo jakýkoliv živý duši na planetě. I když..vám bych to asi nechala. +zadívá se na Postracha tázavě+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 12 lis 2013 22:11

No s vámi je vážně radost spolupracovat...+usměje se na Man zářivě+ Kdybyste někdy potřebovala práci...+mávne elegantně rukou+ Děkuji, i vám hezký zbytek večera. +odpoví zdvořile Postrachovi, i když ten už ho nejspíš neslyší.+ To se tak úplně nepovedlo, že? +podívá se na Shawa a tváří se, jakoby jim jen špatný počasí překazilo výlet na ryby:D+ Ale jsem docela zvědavý, jak to dopadne...půjdeme? Třeba ještě příležitost na tu vaši pomstu dostanete...+usměje se prchavě, vstane a zamíří ven jako první, což dává tušit, že má velmi dobrou paměť, když si cestu chodbičkami zapamatoval. Vyjdou ven právě včas, aby viděli, jak únikovou cestu zablokovala černá auta. Zatím se nikde nic nehýbalo, ale všiml si, že se ukryli za roh jedné z budov, takže pokračování je jen otázka času.+ Tak počkáme...+opře se o zeď, jakoby sledoval nějaké divadelní představení+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Postrach » 13 lis 2013 11:50

Stihli si přivolat posilu...tohle určitě nejsou tajní...*pozoruje skupinku kolem aut* trénovaní...*poznamená a rozmýšlí se* taky bych jim nerad zavdával příčinu víc se o nás zajímat...*koukne na kufřík* a tohle by stálo za prozkoumání, odkud to Shaw má...co když je těch věcí víc?
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 13 lis 2013 11:52

No...s kufříkem...*zaloví ve vnitřní kapsi bundy* tohle jsem si tam vevnitř vypůjčila od ochranky. Fakt nevím, co všechno lidi nenapadne nosit s sebou na obchodní jednání...*vytáhne kousek cé čtyřky* akorát si musíme pohnout...rozlézaj se jak švábi. *poznamená, když vidí, že ozbrojená posila zabírá všechny strategické pozice, zatímco se vybavujou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 13 lis 2013 11:55

Že mě to nepřekvapuje...*poznamená při pohledu na zablokovanou cestu* ten Rusák se tvářil až moc spokojeně na to, že jsme mu přerušili kup. *poznamená a povytáhne obočí nad tím, co to Man vytáhla z kapsy*

Shaw: To tedy nepovedlo...*tváří se narozdíl od něj docela nasupeně* tak příležitost?*zadívá se na Ariho a následuje ho ven, neunikne mu, že se tam rychle zorientoval* to jsou vaši? *zeptá se tiše, když zahlédne černá auta a sleduje zaujatě scénu s mírným úšklebkem* No to jsem zvědav...
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 13 lis 2013 12:13

*koukne na kufřík, na Man, na tu roztomilou kostičku...na auta a pak pod sebe* Hm...*pousměje se nehezky, vytrhne kufříku zámek, otevře ho, vyndá čip a podá ho Man* Pohlídej to, prosím tě...co s tím, budeme řešit pak...*do kufru vhodí kostku céčka a utržený zámek* Dolů...*kývne ke kanálu, co na něm předtím stál, jak je tam kolem bordel, nebylo ho skoro vidět*

ale no táák...*zamrčí Man* zase spodem? Tobiáši, jdi první...*přehodí to na něj*

Já? jestli půjdu první já, vylezem v Číně. *poznamená, zatímco otevře poklop*

Stačí dolů...Londýn bude mít podobnou síť podzemí, jako jsme zvyklí z domu...prostě na mě počkejte...*zavrtí hlavou, počká, až slezou všichni po úzkém žebříku a pak zmáčkne knoflík, zaklapne kufřík a ten hodí ztemnělou nocí pod kola opodál stojících aut. Nečeká, co to udělá a seskočí za ostatními dolů, deklem zas kanál za sebou zavře*

*temným podzemím, kde není vidět skoro na krok se nese smrad a pískot krys...pak se shora ozve tlumená rána*

Fuj, něco přese mě leze...*ozve se Man*

To jsem já...*odpoví Tobiáš*

Tak se na mě laskavě nelep...

Jak..co...je tady tma jak v prde-

Ale no tak...*ozve se žebříku Postrach*

Ty vážně nic nevidíš? *zeptá se Man trochu nejistě*

V takhle úplný tmě? Ne...*odsekne nabručeně a skoro ho napadne, že je škoda, že už v sobě nemá tu jadernou elektrárnu, že by si přisvítil :D*

Hm...*nakrčí čelo, mávne rukou a nad hlavou se jim vyloupne bludička slabého světla*

Jdeme...*sleze za nimi* dokud mají nahoře dost práce...*přehlédne je přes to slabé světlo a vyrazí neomylně jedním směrem*
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 lis 2013 15:02

+zvedne obočí, když Man vytáhne cé čtyřku+ To je fakt, docela by mě taky zajímalo odkud to má. +koukne na kufřík+ A taky co jsou zač oni..+kývne k autům blokujícím cestu+ Ale jsem pro vyklidit pole. Úplně zblízka se s nimi seznámit nechci. +ušklíbne se a pak sleduje Postracha a když jí dojde co má v plánu, spokojeně se usměje+ Jednoduchý a přitom geniální. Škoda že neuvidím ty protažený xichty až zjistí, že jsme pryč. Hlavně mafián si asi myslel, že má vyhráno. +zablýskne jí škodolibě v očích+

+skočí dolů hned za Manori a pobaveně se šklebí nad tou konverzací. Když se ozve rána, zvlní jí rty spokojený úsměv. Trochu se uklidní, když se vedení ujme Postrach+ Ještě že je tu někdo s kloudným orientatčním smyslem. +podotkne tak na okraj a koutky jí pobaveně cuknou.+ A taky že tu máte čarodějky...+dodá s pohledem na světelnou bludičku+ A pak že kouzla nejsou fajn, co? +loupne po Tobiášovi pohledem a v očích jí vesele zajiskří+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 13 lis 2013 15:18

Jo, dá se to tak říct. +přikývne na jeho dotaz, jestli to jsou jeho lidi. Pak ale zahlédne, jak něco přistálo pod jedním autem a když auto vyletí do vzduchu, tlumeně rusky zakleje+ No, možná jsme je přece jen trochu podcenili. +zavrčí a vyrazí k hořícímu autu a trochu otřeseným, ale víceméně nezraněným agentům kolem ostatních aut. Ti z toho hořícího už tolik štěstí neměli+

Proč jste něco neudělali? +vyjede na agenta, který podle všeho akci vede+

Dostali jsme příkaz počkat. +odpoví stručně+

Prosím?! A na co jako? Až si stihnout vymyslet jiný plán úniku?! Dej mi to...+štěkne na něj a sebere mu vysílačku+ Co to mělo krucinál znamenat, dostali jste je naservírovaný na stříbrným podnose a vy se rozhodnete ČEKAT?! Zničili ten dekodér, takže je to celý v hajzlu! +zdá se že o ten klid a nadhled už taky přišel+

Uklidněte se, pane Tasarove. Samozřejmě je tohle součástí plánu. +ozve se z vysílačky kultivovaný, chladný hlas+

Percy? +údiv z toho jediného slova přímo sálá+ Neměla tuhle akci vést Amanda? +znejistí trochu+

To ano, ale když se objevili ty neočekávané komplikace, se kterými se mi samozřejmě svěřila, rozhodl jsem se převzít velení. A opakuji, nemusíte se bát, že o něco přijdete. A ten dekodér nezničili, mimochodem. +dodá nevzrušeně+ Alpha týme, mise prozatím ukončena. +osloví lídra týmu, ten mávne na ostatní, naskáčou do aut a během minuty jsou pryč.+

Zatracený Percy! +odfrkne si znechuceně a podívá se na Shawa+ Mám dojem, že jsme dnes ostrouhali oba. Jsem si ale jistý, že o tom dekodéru a ani o těch čtyřech, jsme neslyšeli naposled. Pokud máte zájem, dám vám vědět, až zjistíme něco víc. Ať už o tom, kde je ten čip, nebo oni sami. +pak se ušklíbne+ A dost možná se dozvíme o obojím najednou.
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet