Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Carlos » 20 lis 2013 01:26

O tom vůbec nepochybuji. Příště už to ale nebude teprve první setkání +mrkne na ni lišácky+ Opít? To ne... nemám rád opilé ženy. Ale popíjet na zlepšení nálady se v příjemné společnosti přímo žádá +chytne se její pomocné ruky a nechá se vytáhnout nahoru a přitom si ji přitáhne k sobě trochu víc, než by se vyžadovalo, ale možná to jen patřilo k tomu, jak se drápal nahoru na nohy+ Jak dlouho už se vlastně s Tonym znáte? +přestane se konečně předvádět, když vidí, že nemá proti Tonymu u ní žádnou šanci a napije se drinku+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 20 lis 2013 01:26

Se mnou se ale nedá vyjednávat +mrkne na ni s úsměvem a tváří se, že je to i pravda+ Zrovna přemýšlím, že pokud vyhraju, kam si tu výhru doma vystavím +cukne koutky a sjede ji pohledem, jak tam tam svůdně sedí+ To jsi mi věru moc nepomohla +zasměje se a zase se soustředí na hru a zatímco se tam ti dva spolu baví, hází jednu kouli za druhou do díry, až mu na stole zůstane jenom černá+ Tak doufám, že ten poslední úder nezkazím +lehne si na stůl přední části trupu, zamíří a pošle poslední kouli do otvoru. Narovná se suverénně a spokojene si potáhne z doutníku+ Game over +usměje se na Neferet, protože mu bude muset teď předat zaslouženou výhru+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 20 lis 2013 19:45

Ale to bude příště. +mrkne na něj vesele+ Tak to je dobře. +rozesměje se vesele, dokud si jí k sobě Carlos tak nepřitáhne+ Ehmn... už nezlobte. +broukne a líbne ho na tvář, než se opět usadí na k baru+ Pár let už to bude. Potkali jsme se chvíli potom co jsem přijela do téhle země. Na jednom večírku. +pousměje se, než stočí pohled k Tonymu, který si tam tak hezky hraje+ To se ještě uvidí. +zazubí se na něj vesele+ Vystavíš? +vykulí na něj oči+ Zase taková trofej to snad není ne? +zasměje se vesele+ Páni, doufám, že mě to tak dobře naučíš. +usměje se na něj, když se trefí černou koulí do díry kulečníkového stolu a sklouzne ze židle, aby k němu přešla a po cestě vezme kalhotky ze stolu. zastaví se těsně před ním a zvedne kalhotky do vzduchu tak že jí visí na prstu a zlehka se kývou ze strany na stranu+ Gratuluji k vítězství a tady máš odměnu. +zazubí se na něj vesele, strčí mu kalhotky před nos a tváří se jak neviňátko, jestli jako mu to bude stačit nebo ne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 24 lis 2013 14:58

Fajn, tak já si počkám do příště +taky na ni mrkne a je v sedmém nebi, když ho Nef políbí+ Dobře, dobře, už vás nebudu zlobit +řekne omluvně, políbí jí hřbet ruky, kterou mu podala, pak ji neochotně pustí a stáhne se+ Na večírku? Kde jinde taky může Tony sbalit ženskou +zasměje se+ Tak to se znáte už opravdu dlouho. To i spolu chodíte od té doby? To jste s ním vydržela tedy dlouho +přikývne uznale a pak se otočí k Tonymu, který tam stojí vítězoslavně s tágem v ruce jako nějaký bůh stolních her+

Puta madre, Tony! To není fér! Jak můžu vyhrát trofej, když jsi mě k tomu vůbec nepustil? +lamentuje a je vidět, že ho to docela vzalo, ne že by mu tu výhru jinak nepřál+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 24 lis 2013 15:03

+odloží tágo do stojanu a přistoupí k Nef+ Jistě... každá trofej, kterou jsem kdy v životě vyhrál, má u mě čestné místo, aby mi připomínala vítězství +uculí se a nedá nijak najevo, jestli to myslí s tím vystavením opravdu vážně+ Díky +natáhne se po těch kalhotkách a když je chytne, obrací je se zájmem v ruce+ Hm... takové ještě ve sbírce nemám +uculí se potměšile a zastrčí si je do kapsy. Obejme Nef kolem pasu a zlehka ji políbí do vlasů+ To by chtělo pořádně oslavit +vede ji k baru+

Carlosi, kamaráde, nečerti se tolik. Vyhraješ příště +poplácá ho přátelsky po zádech+ Neferet určitě přijde i na naši další partičku, že? +otočí se k ní s úsměvem+ Ale do té doby se to musíš naučit +ušklíbne se pobaveně+ Anebo se k nám můžeš přidat, když to budu učit tady naši krásku +mrkne na oba+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 26 lis 2013 23:10

+měkce se na Carlose usměje+ Tony umí být hodně okouzlující, když se mu chce. +zazubí se vesele+ Jo, tak dlouho už jsme dobří přátelé. +pousměje se+ Není to tak hrozné, jak se může zdát. +pokrčí zlehka rameny na znamení, že s být Tonyho dobrou přítelkyní není zase tak těžké, když už jí k sobě pustil+ Ale no tak, Carlosi, nebuďte smutný. Příště třeba vyhrajete vy. +usměje se a pohladí ho jemně po paži, aby se netvářil tak zdrceně, než věnuje svojí pozornost Tonmu+ No tak to jsem upřímně zvědavá, kam jí chceš vystavit. +vrtí nad tím s trochou neuvěření hlavou+ Ty máš ve sbírce víc kalhotek? +zvedne trošku překvapeně a zaujatě oboří, když ho obejme kolem pasu v reakci na jeho objetí+ Proti oslavě nic nemám. +zasměje se vesele a zamíří s ním k baru a drží se blízko něj+ Jistě, že přijdu. Pokud budu pozvaná. +pousměje se a souhlasně pokyvuje hlavou, že by se ráda stala součástí další partičky+ No já bych osobně raději soukromou lekci. Přeci jen jsem na tohle poněkud střevo a praštěnou tágem mě může vidět za celý můj život jen jeden člověk. +zasměje se vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 01 pro 2013 17:49

Já vím, Tony to s ženskými umí. Někdo se musí snažit jako blázen a druhému padají ženy samy k nohám. Je to na tom světě pěkně nespravedlivé +postěžuje si, ale uculuje se u toho, takže je vidět, že to bere sportovně+ Do příště se to pořádně naučím, to přísahám. Porazit tě v něčem, Tony, je ta nejlepší motivace +plácne ho se smíchem po rameni+ Ne, díky, já už budu muset stejně pomalu jít. Jen si tu lekci hezky užijte +vymluví se s úsměvem, pochopil, že Neferet by nebyla moc nadšená, kdyby tam zůstal s nimi+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 01 pro 2013 23:53

+směje se, jak jí to leží v hlavě, kam si doma dá tu trofej, ale stejně jí nic neprozradí+ Mám +uculí se tajemně, takže si Nef o tom může myslet cokoliv. Že je fetišista, že mu je ženy dávají samy od sebe, anebo jim je v nestřeženém okamžiku krade :lol: + Výborně. Tak se domluvíme na příště a zahrajeme si všichni tři. Neferet se to do té doby taky naučí, že? +mrkne na ni lišácky a pak jim nalije plné skleničky a odněkud se začne linout jazzová hudba+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 pro 2013 00:34

+zvedne zvědavě obočí, když jí Tony prozradí že má svojí malou sbírku a v hlavě jí to šrotuje kde k ní asi přišel, ale neumí si ho přestavit jak běhá od baráku k baráku a krade ze šnůr něčí kalhotky :D + Ještě mi řekněte, že vám k nohám žádné ženy nepadají. Tomu nevěřím. +koukne na Carlose vážně a nedůvěřivě zavrtí hlavou+ No jen se těšte pánové, abych vás nakonec neporazila oba dva sama. +zazubí se na ty dva vesele+ No jistě, že se to naučím. +zazubí se na Tonyho a hrdinsky vypne hruď+ Ale to je škoda... +koukne na Carlose posmutněle+ ...snad se brzy opět uvidíme. +obejme ho zlehka přátelsky na rozloučenou+ Ráda jsem vás poznala. +usměje se na něj a vyskočí si na barovou židličku, hezky nožku přes nožku aby nikde nic nekoukalo, když se chopí svojí sklenky+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 04 pro 2013 18:14

Padají, ale ne ty, které bych chtěl já +usměje se vesele na Nef a pak jí vezme její ruku do své a políbí ji na hřbet dlaně, koukaje jí přitom černýma očima do jejích očí+ Bylo mi ctí, že jsem vás poznal, madam. A taky doufám, že se brzy zase uvidíme +narovná se a otočí se k Tonymu+ Ten obchod dokončíme příště. Tak si to užij, kámo +mrkne na něj významně a pak ho rukou zastaví+ Cestu ven najdu +poplácá ho ještě po rameni, věnuje poslední svůdný úsměv Neferet a odejde+
Carlos

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho