od Neferet » 26 lis 2013 23:10
+měkce se na Carlose usměje+ Tony umí být hodně okouzlující, když se mu chce. +zazubí se vesele+ Jo, tak dlouho už jsme dobří přátelé. +pousměje se+ Není to tak hrozné, jak se může zdát. +pokrčí zlehka rameny na znamení, že s být Tonyho dobrou přítelkyní není zase tak těžké, když už jí k sobě pustil+ Ale no tak, Carlosi, nebuďte smutný. Příště třeba vyhrajete vy. +usměje se a pohladí ho jemně po paži, aby se netvářil tak zdrceně, než věnuje svojí pozornost Tonmu+ No tak to jsem upřímně zvědavá, kam jí chceš vystavit. +vrtí nad tím s trochou neuvěření hlavou+ Ty máš ve sbírce víc kalhotek? +zvedne trošku překvapeně a zaujatě oboří, když ho obejme kolem pasu v reakci na jeho objetí+ Proti oslavě nic nemám. +zasměje se vesele a zamíří s ním k baru a drží se blízko něj+ Jistě, že přijdu. Pokud budu pozvaná. +pousměje se a souhlasně pokyvuje hlavou, že by se ráda stala součástí další partičky+ No já bych osobně raději soukromou lekci. Přeci jen jsem na tohle poněkud střevo a praštěnou tágem mě může vidět za celý můj život jen jeden člověk. +zasměje se vesele+
Draco dormiens numquam titillandus