od Jasmine Clarvik » 22 lis 2013 01:50
Jo, možná trošku rozmazlenější je. +pousměje se a raději nechá nádobí nádobím a usadí se zpátky na židli+ Nechci na ní vztáhnout ruku. Jednak mi je už to pomyšlení nepříjemný a jednak... jak říkáš byl by z toho průser. +zavrtí hlavou+ Musíme najít hranice. Obě dvě. +pousměje se+ Jen, prostě... nechci ustupovat jen proto že začne natahovat, protože ví, že jí v tu chvíli každý ustoupí. Ani zapomenout na to, že se má omluvit proto, že se mě snaží uplatit obrázkem aby to nemusela říct nahlas. +povzdechne si tiše+ Ále... +zavrtí zlehka hlavou+ ...nemyslím si, že si uvědomovala, že dělá něco špatně, když ti vlezla do šuplíku, ale když jsem se jí to snažila vysvětlit, tak jsme se trošku chytli. Byla trochu sprostá. Někdo by měl říct Tiffany, aby si dávala pozor na to co před Van říká. Ta to pak tady papouškuje. Tedy nic velkýho. Jenom "tak si to sežer" a "Husa hloupá chrápe s Christianem" i když si myslím že to myslela na Komtesu. +mávne zlehka rukou a prohrábne si vlasy+ Ale myslím, že něco takového by neměla říkat a měla by si uvědomit, že řekla něco špatného. Proto jsem chtěla aby se omluvila a slíbila že už bez dovolení do cizího šuplíku nepoleze. +pokrčí zlehka rameny, když mu to shrne+