Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 23 pro 2013 00:01

Jistě. +usměje se na Nef+ Jen ať nejezdí všichni najednou, tolik pokojů pro hosty zase nemáme. +zazubí se+ No ten ať se na ni radši nevyptává, už u vás se mi nezdálo, jak se k sobě měli. +zavrtí hlavou, ale usmívá se, a myslí to dobře+ Jo, jednou na tebe udělá psí oči, a máme ho tam. +přikývne vesele+ Jestli vleze, tak já spím jinde. +dodá a uculuje se, ale z tolika komplimentů je poněkud nesvůj a dvakrát příjemné mu to není+ Už dost nebo prasknu. +pousměje se+ Ale pro pomoc si samozřejmě můžete přijít kdykoliv, obě. +dodá vážněji+ O charakteru taky hodně vypovídá zvěromágská podoba. +poznamená k tomu+ Prý je to takové vnitřní zvíře, odraz duše, i těch částí které si často ani neuvědomujeme. +zamračí se trochu, jak si vybavuje, co o tom kdy četl+ Umíte se přeměňovat? +usměje se na Cairo+
Christian
Mág

Příspěvekod Vanesska » 23 pro 2013 00:02

+Vanesska je blahem bez sebe, protože hosté její matky, na které je zvyklá se jí obvykle rozhodně tolik nevěnují a už vůbec se s ní nebaví jako s rovnocennou+ hmmm... +našpulí zamyšleně pusu+ panenka. +řekne nakonec+ má taky kocálek, a můžu ji houpat a vozit, a spinká. zavze ocicka takle. +předvede jim to, i když je zavřené neudrží, a řasy se jí chvějí+
Vanesska

Příspěvekod Alexandra » 23 pro 2013 00:02

Jistě, ale to že jsou v tradicích zakotvené takovou dobu má svoje opodstatnění. Znamená to, že byly majoritou uznána za prospěšné. Pravidla jsou podstatná, jinak by tu z toho byl pěkný holubník. +zasměje se zvonivě+ A když se takový člověk objeví, pak by je měl respektovat, alespoň pokud chce být onou majoritou přijat. +pokrčí rameny s úsměvem+ Jak říkám, jsou tu objektivní ukazatele. Nezatracuji předem. +zavrtí zlehka hlavou+ Ale na lidi mám poměrně dobrý odhad. Jestli se někomu ty nároky nelíbí, nikdo ho nenutí zůstávat. +dodá velice hypoteticky, ale pak vykouzlí zářivý úsměv+ Ale to se vás dvou samozřejmě netýká, vy jste vždy vítanými hosty. +ujistí Nef a Cairo, a na tu poznámku akorát pozvedne obočí způsobem, který jasně říká, že teď možná ano, ale ono se ještě uvidí+ Je potřeba myslet do budoucna. +zašveholí sladce+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jeefes » 23 pro 2013 00:03

+ve dveřích se akorát objeví Jeefes, aby je informoval, že oběd je připraven k servírování v jídelně, kde už je připravený slavnostně prostřený dlouhý stůl, tak aby měli všichni dost místa, ale nemuseli na sebe křičet; Jeefes vytáhl ten slavnostní, ke kterému se v nouzi vejde přes dvacet lidí, takže jsou prostřená jen místa uprostřed, za každé strany tři proti sobě+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Neferet » 23 pro 2013 00:35

Spíš jde o chování člověka. Jakmile jedna generace přijme něco za... stěžejní... řekněme... druhá generace to bude respektovat, jelikož není ochotná měnit rozhodnutí starších. což má za následek hezkou řetězovou reakci. +pousměje se měkce+ Jistě, souhlasím, že pravidla jsem podstatná. Otázkou je, kdy už těch pravidel začíná být příliš mnoho, aby člověku nesvazovaly jeho svobodnou vůli. +pokývá zamyšleně hlavou+ Možná by cizinci měl nejdřív někdo vysvětlit jaká pravidla v dané společnosti fungují. Znám takové společnosti a je mi naprosto jasné, že si mezi sebe nepustí jen tak někoho. Zejména ne člověka, o jehož původu zhola nic nevědí. Na jednu stranu je jejich... řekněme pospolitost... obdivuhodná, ale na druhou stranu... není to cesta do pekel? Každá společnost potřebuje novou krev... +pokrčí zlehka rameny+ I objektivní ukazatele můžete vyložit subjektivně. Vezměte si například toto... pohodí zlehka zamyšleně rukou+ Je mi jasné, že vaše společnost má i pravidlo proto, jak se oblékat. Na bankety, večírky, oslavy narozenin... řekněme, čistě teoreticky, že do vaší společnosti přijde cizinec, který se vašim tradicím snaží přizpůsobit... na banket jistě musíte volit správnou večerní róbu podle nejnovější módy... něco takového jako máte dnes na sobě vy... tento cizinec zvolí vhodnou robu, korzetové šaty a úzkou sukní například... což znamená, že předepsané tradici dostál. Ovšem vy... jakožto dlouholetý člen společnosti můžete říct, že tyto šaty nejsou vhodné.... střih či barva, to už je jedno. Nejedná se pak o subjektivní výklad tradice? +zajímá se s mírným společenským úsměvem+ To já také. Ostatně kdybych neměla, tak se tak dlouho neudržím na svém místě. +pousměje se úsměvem, který skrývá mnohé+ Ach, ale taková panenka zní skutečně zajímavě. Když jsem byla takovou mladou holčičkou jakou si dnes ty, tak jsem takovou nedostala. +usměje se na Van měkce+ Určitě jí co nejdřív vezmeš na procházku, že? Je vůbec kam se tady jít projít? +zajímá se přátelsky+ Ano, budoucnost je důležitá. Ale je mi zcela jasné, že se o svého bratra bát nemusíte. Umí se o sebe jistě postarat sám. +upije zlehka ze sklenky a pak jen stočí pohled k Jeefesovi+ Myslím, že něco takového nehrozí. +koukne na Chrise a vesele se zasměje+ Samuel je poněkud divočejší, ale nikdy by si nedovolil víc, když ví, že je Vicky vdaná. Ostatně, když už o ní mluvíme.... není zde, že ne? +rozhlédne se bezděky kolem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 pro 2013 00:35

Napadlo mě to, ale to víš. Musím si dát pozor a případné sokyně upozornit, že koušu. +zamrká na ní vesele na znamení ať si z jejího varování nebere nic osobně+ Já myslím, že ano. +pousměje se na Cairo a pak na Chrise velmi měkce a s láskou v očích+ Nemáme. +koukne na Chrise vážně+ Když jsem ti slíbila, že k nám do postele nepůjde, tak tam taky nepůjde. Navíc nemůžu dopustit abys spal jinde než já. +zazubí se na Chrise vesele+ Co vlastně děláte? Slyšela jsem, že pracujete s knihami? +zajímá se s úsměvem o Cairo, než dovnitř vstoupí Jeefes+ Ach... oběd... konečně. Nevím jak vy, ale mám hlad jako vlk. +usměje se na sestru vesele a vstane+ Takže mi dovolte, abych vás pozvala k našemu stolu. +usměje se na ně vesele a počká až vstanou, aby je odvedla do jídelny, kde automaticky zamíří ke své židli uprostřed naproti Chrisovi a nezdá se, že by akceptovala cizí přítomnost na daném místě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 23 pro 2013 00:50

Ne, o zvěromágskou přeměnu jsem se nikdy nepokoušela, *odpoví s úsměvem* Ale asi to funguje na podobném principu, *souhlasí* Naprosto to chápu, *usměje se rozverně na Jasmine* Já bych případné nápadnice muže, kterého považuju za svého, nejspíš rovnou vynesla v zubech, *zasměje se* Ano, pracuju jako knižní editorka, dostanu rukopis, ten přečtu, zhodnotím a pokud je kniha dobrá, pomůžu ji autorovi doladit a připravím ji pro vydání, *vypráví jak funguje celý ten proces. Následuje Jasmine do jídelny a u stolu se zastaví a doufá, že ji někdo nasměruje k té správné židli*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2014 17:01

+přemístí je sem z čajovny, odloží si tašky na zem, a vypustí šelmy. traumatizovanej kocour se rozběhne někam pryč kde má svoje schovky, a tygře cupitá za ním, kouknout kam se žene+ Tyjo, asi jsme to trochu přehnali. +koukne když vdí jen to co si nesou, a to jim většinu teprve mají dovízt+ Jeefesi! +zavolá ho, a ukáže mu co všechno maj novýho, aby se pochlubila a taky aby věděl, čím je má kdyžtak krmit, a culí se u toho jak malá holka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2014 20:33

Je to boží. +uculí se spokojeně a prohrabuje se v těch věcech+ Hele. +vytáhne z tama jednu knížku+ Musíme si vyplnit knížku: Vaše malé koťátko. Fotky, kolik váží a kdy se narodil a tak. +ukazuje jí růžovou knížku s kytičkama a s kolonkama pro tyhle věci a je z toho fakt nadšenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2014 01:51

To jsme si taky koupili? +vykulí na to oči+ tyjo... Byrone myslím, že sme asi zcvokatěli. +koukne na něj vážně+ Doufám, že mi nezačneš při sexu říkat mamko. +zazubí se na něj, a chvilku čučí na tu knížku+ Ale hele. +šťouchne ho s úsměvem do boku loktem+ Naše malý koťátko. +zazubí se trochu a vleze mu hlavou pod ruku+ Kde vůbec je naše malý koťátko? +rozhlídne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house