od Neferet » 05 led 2014 00:27
+instinktivně před ním couvá a ucukne rukou, když jí za ní chytne, ale je to pouze instinkt způsobený lítostí a panikou z vlastního chování, nikoliv záměr, ani se nebojí, že by jí Tony k něčemu nutil, proto ho nechá, aby jí zastavil a přitáhl blíž+ Ne, je to moje chyba... přestávám ztrácet hranice... odpusť. +vrtí prudce hlavou, ale obejmout se nechá a ve chvíli, kdy se schová v jeho teplém náručí se přestane třást a jen zavře oči, protože najednou ví, že je v bezpečí. prudce se od něj odtáhne při jeho otázce a zamračí se na něj+ Blbče. +zamručí, když ho praští do paže jako by ho za takovou hloupou otázku chtěla potrestat, než se u něj opět schová v náručí+ Jistě, že jsme pořád přátelé. +zamručí mu měkce do košile+ Jsi mým nejlepším přítelem a vždycky jim budeš. +zabrouká měkce+ Já jen... jsem tak dlouho sama a chybí mi to... ta blízkost někoho druhýho, sex a objetí... a tak moc bych chtěla abys mě ojel na tom kulečníkovym stole... +přizná se tiše+ Ale tohle si nezasloužíš. Nezasloužíš si, aby tě takhle někdo využil. +šeptá tiše+
Draco dormiens numquam titillandus