Místo: Velká Británie, prozatím utajené místo kdesi v USA
Moderátor: Rebecca Altamirano
Rebecca Altamirano píše:Zhypnotizoval? +loupne po něm pohledem a zamračí se+ To by si mohl někdo zkusit...+prohodí lehce a přestože se usmívá, je znát, že to myslí vážně. Pak se koukne do zpětného zrcátka na Ulrišku+ A připoutat, šup. Nemám chuť dohadovat se anglickýma poldama. +cukne koutky a najede na výpadovku z Londýna. Počasí tradičně nezklamalo, takže je hezky zataženo, trochu mrholí a je prostě hnusně:D Po necelé třičtvrtě hodince jízdy konečně dorazí k cíli. Vedle jednoho hangáru třikrát probliknou světlomety stříbrného Nissanu GT-R. Becca objede hangár a zastaví za Nissanem. Počká až vedle zastaví Saleenek a vystoupí.+
+z Nissanu vystoupí vysoký, pohledný muž, typický kalifornský hezounek. Blond vlasy, opálený, modré oči. Přesto v jeho rysech není ani stopa změkčilosti a způsob jak se pohybuje prozrazuje, že prošel speciálním výcvikem. Když Becca vystoupí, usměje se a každému musí být jasné, že tomuhle úsměvu nemůže žádná příčetná ženská odolat:D pokud už není zamilovaná:P+
Briane. +osloví ho s úsměvem a přátelsky ho objeme. Když jí pohled padne na jeho auto, potřese pobaveně hlavou+ Stále věrný své značce, co? +odstoupí od něj kousek dál a otočí se na ostatní.+ Ráda bych ti představila své přátele. Manori, Postrach, Tobiáš a hmm...Ulriška. +vzdá snahu vzpomenout si na její civilní jméno+ A tenhle kalifornský floutek je Brian O´Conner, můj dobrý přítel. +představí je vzájemně+ Který dokáže sehnat cokoliv, co má nějaká kola a motor. +dodá s pobaveným úšklebkem+
(tak jsem včera, nebo teda dneska ráno založila dole u sebe témátko, tak se asi můžem plynule přesunout:) a taky jsem ještě v noci zkoukla jeden díl Niki, konkrétně 01 x 20 a prostě...ach... )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků