od Styx Lupin » 05 zář 2014 09:34
Tak to jsem si oddechla. Nerada bych prisla o tak nadherny ulovek +peclive schova perly, aby je nepostraceli+ No...urcite je tady jeste spousta nadhernych mist, ktere bych chtela videt. Ale dnesni den bych rada prozila v klidu, bez akci a dobrodruzstvi +uculi se, kdyz si vzpomene, co vsechno je tady potkalo+ Chci se venovat jen tobe, a ty jen mne, prochazet se po plazi, koupat se v mori, jezdit na velbloudech, krmit klokany, srkat k veceri ustrice, milovat se pri zapadu slunce (ne, nebudeme to vsechno podrobne rozepisovat:D) Chci si nezapomenutelne uzit posledni den v Australii, nez se vratime zpatky do Evropy ke svym kazdodennim povinnostem, a taky k tem nasim dvema dablikum. Jsem hrozne zvedava, co za tu dobu, co jsme byli pryc, provedli +usklibne se vesele a pak ho nezne chytne za obe ruce a pritiskne se k nemu+ Moc ti dekuji za uzasny vylet, ktery jsi tak perfekne naplanoval, Remusi. Moc, moc jsem si to uzila +natahne se a dlouze ho polibi na rty+ Trochu me mrzi, ze jsme zatim nenasli to prave misto, kde bychom se spolu nadosmrti usadili, ale rada bych se sem zase nekdy vratila a hledala dal. Treba v okoli Cairns a Velkeho utesu... anebo nekde na uplne jinem konci sveta... kdo vi, kam nas to zavane +zasmeje se, ale pak zase trochu zvazni+ Je mi to uplne jedno, kde to bude, pro mne bude nejdulezitejsi to, ze tam budes se mnou ty +obejme ho laskyplne+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)