Ano, vím. Já tě nechci nutit jít proti svému otci nebo víře. Jen jsem ti chtěla otevřít oči, abys pochopila, že ne vždycky musí mít otcové pravdu a že by ses občas měla nechat vést srdcem a ne slepou poslušností +docela už rezignuje, sama vidí, že Asiyah je téměř beznadějný případ
+ To by nebylo moudré, utéct z domova a opustit otce, Hakim by se ještě víc zatvrdil a ztratili byste veškeré naděje na to, že by se někdy vaše rodiny usmířily. Kdybych byla na tvém místě já +radí jí+ postavila bych se snoubencem obě rodiny před hotovou věc. Oznámili bychom jim, že se budeme brát a žít spolu všichni tři jako úplná rodina a pozvali bychom je na svatbu. Pokud vás vaši otcové milují, nakonec se s tím smíří, to mi věř +usměje se na ni povzbudivě+ Popřemýšlej nad tím, Asiyah, rozhoduješ nejenom o svém životě, ale i o životě tvého přítele a taky syna +netlačí na ni, jen jí radí+ Škoda, že nemáte počítač. Na internetu najdeš úplně všechno. Kdyby to nedopadlo s tou hypnózou, tak bych došla do vesnice, jestli by mi dovolili po něčem se podívat +poznamená+ Tak v tom případě mě s ním musíš někdy seznámit +mrkne na ni a vezme si na klín Bahije, který už poklimbává mezi hračkami+ Myslím, že je nejvyšší čas vykoupat se a jít spát +pohladí ho po černých vláskách+