No my už tam v podstatě pár měsíců bydlíme, v Byronově bytě, má ho ještě od tý doby, než jsme spolu začali chodit. +uculí se+ Ale je to v podstatě byt pro jednoho, je to velikej jednopokoják. Takže většinu věcí máme pořád v domě, a dlouhodobě žít se tam nedá, sháníme něco většího. +vykládá nad sušenkama+ Právě, vždycky mě to zajímalo, a jak líp pochopit obranu, než porozumět tomu, proti čemu se bráníš. +uculí se taky+ tak já myslím, že ve vztazích je to pořád stejný ne? +zazubí se+ papír nemění nic na tom, že s někým žiješ spoustu let a pereš mu špinavý ponožky. +směje se+ tak jak je to po třech letech, hm? +zahýbe obočím vesele+ Jenom na pár týdnů, ale je to asi moje nejoblíbenější místo na světě. +usměje se nostalgicky+ jestli myslíš památky jakože historické, tak ty moc ne. ale příroda nádherná, a hrozně moc různých typů krajiny. mám nějaký fotky, kdybys chtěla. +uculí se+ to je jasný, že Remus má přednost. +usměje se na ni+ ale tak člověk se nemůže limitovat, že jo. +zazubí se+ aha, tam je to teďka docela nebezpečný, ne? +přikyvuje, jo kdyby věděla
+ tak já jí napíšu až později, od vánoc jsme nebyly v kontaktu. +zazubí se+