Recepce

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx Lupin

Re: Recepce

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2015 00:31

(já jsem rychlá :D)

ahoj! +uculí se a je ráda, že ji zastihla+ no jasně, čokoládovou masáž jsem si nenechala ujít, už jsi ji zkoušela? +zazubí se+ jdu koupit voucher taky kamarádce. +usměje se, a vejde do kanceláře+ jak se vůbec máš? děsně dlouho jsem tě neviděla. +zajímá se, a někam se tam posadí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2015 11:51

Ja vedela, ze ta cokoladova masaz prilaka lidi +zasmeje se+ Rozhodla jsem se nechat tu akci trvale, takze muzes prijit kdykoliv. A samozrejme, ze jsem ji vyzkousela. Vzdycky vsechno predem otestuji na sobe, dokonce i ty mene prijemne procedury, abych na vlastni kuzi zkusila to, co mi zakaznici +culi se+ Posad se. Co si das? +pripravi ji, na co ma chut a prisedne si k ni+ Mam se... no docela dobre +pokrci trochu nepresvedcive rameny+ Hodne prace, malo zabavy. A jak se mas ty? Co Byron, jak vam to porad klape? +je zvedava+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2015 13:44

Copak tomu může někdo odolat? +zazubí se+ vždycky když odcházím, musím si koupit na doma krabici čokolanýžů. +uculuje se+ a jé, tak to tu asi budu pečená vařená. +směje se+ Kafe, jednu lžičku cukru, prosím. +požádá, a sedne si tam někam do křesílka+ Jo? +zvedne lehce nepřesvědčeně obočí, jako že ji úplně prokoukla, ale nechce na ni nějak tlačit+ Ale tak docela to jde. +pousměje se+ Začala jsem zase chodit do školy, říkala jsem si, že bych si dodělala vysokou. +vyklopí asi největší novinku+ Zatím studuju Obecnou lektvaristiku a Obecnou černou magii, ale počítám s tím, že to co mi půjde hůř pustím a budu se věnovat jenom jednomu. +vykládá a napije se kafete+ Ale popravdě mi to zabírá mnohem víc času než jsem čekala, tak ještě uvidím. +pokrčí rameny+ No, Byron je fajn. +usměje se pro sebe+ Asi nám to klape. +uculí se+ A co vy, co nového? +zajímá se+ Chystáte se zase někam za dobrodružstvím?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2015 15:09

+pripravi jim kavu a prinese ji i s tackem susenek na stolek+ No paani, tak z tebe je studentka, tak to gratuji! +poznamena nadsene+ Cernou magii? A ne nahodou v Londyne? Ja jsem ji tam totiz taky studovala +a jelikoz uz to bude par let, tak uz ji nejspis i dokoncila:)+ A co ze ses dala na cernou magii? Ja jsem si tenkrat musela doplnit vzdelani v tom oboru, Amon to od svych smrtijedu vyzaduje +zamicha si cukr v kave+ Tak to moc rada slysim, ze vam to porad klape. Po kolika letech vztahu vlastne prichazi prvni krize? +uculu se vesele+ No, ja bych samozrejme moc rada zase vyrazila nekam do sveta. Ale zatim nebyl cas probrat to s Remusem, takze nevim, jestli letos neco vyjde +pokrci rameny+ Laka me Novy Zeland. Prinejhorsim vyrazim sama. Tam se mi snad nemuze nic stat +protoci v zertu oci+ A kam se chystate vy? Vim, ze vy dopredu nic neplanujete, ale nejakou predstavu uz mate?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2015 18:17

Už to tak vypadá. +směje se+ ale je toho dost, do toho čajovna, do toho řešíme stěhování, a Byrona taky zanedbávat nemůžu... +pousměje se+ on si teda nestěžuje, je nadšenej, a děsně ho baví když si doma zkouším kouzla. +zazubí se+ přesně tam, mám to kousek pěšky. +přikyvuje+ vážně? no vidíš, jak je svět malej. +uculí se+ no, když jsem... byla s Jadem, tak se mi podařilo ledacos pochytit. +usměje se rozpačitě+ tak co bych to nějak nevyužila. i když mě to spíš zajímá technicky, jak to funguje, než že bych chtěla praktikovat. +uculí se+ Já nevím, po třech a po sedmi? +zazubí se na ni+ To musíš líp vědět ty, my na to máme ještě chvilku čas. +mrkne na ni vesele+ Ale občas se taky pohádáme, že jo. Většinou kvůli Jadeovi nebo když jsem přetažená a vyjíždím na každou kravinu. +usměje se provinile+ Moc neplánujeme, ale teď když studuju tak asi budeme muset začít. Nemůžu se jen tak sebrat a zmizet na měsíc z Anglie. +uculí se vesele+ Zéland je nádherný místo, je to jako několik různejch zemí v jedné. +souhlasí a napije se+ já už jsem tam byla, ale ráda bych tam někdy vzala Byrona. Takže to určitě doporučuju. Můžete jet třeba se ségrou ne? +uculí se+ Jak se vůbec má, tu už jsem taky dlouho neviděla. +vyzvídá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2015 22:41

Takže už se definitivně stěhujete do toho Londýna? Tak aspoň budete mít všechno poblíž. A Londýn je krásné město +přikyvuje souhlasně+ Aha, tak tohle tě láká... no každopádně je to velice zajímavý obor. Ale hlavně nezapomínej na neméně důležitou obranu proti černé magii +mrkne na ni s úculem+ Ale já nedokážu posoudit manželskou krizi, já nejsem vdaná +směje se+ Tys byla na Zélandu? Tak to mě zajímá. Je tam nádherná příroda, že jo? Co všechno je tam ještě k vidění? +zajímá se nadšeně+ Se ségrou? No vidíš, to mě nenapadlo... ale každý rok jezdíme spolu s Remusem, tak snad to letos taky dopadne. A třeba bychom Vanessu mohli vzít sebou +napadne ji+ Ta je teď momentálně někde na Blízkém východě... má tam nějaké důležité povinnosti.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2015 02:00

No my už tam v podstatě pár měsíců bydlíme, v Byronově bytě, má ho ještě od tý doby, než jsme spolu začali chodit. +uculí se+ Ale je to v podstatě byt pro jednoho, je to velikej jednopokoják. Takže většinu věcí máme pořád v domě, a dlouhodobě žít se tam nedá, sháníme něco většího. +vykládá nad sušenkama+ Právě, vždycky mě to zajímalo, a jak líp pochopit obranu, než porozumět tomu, proti čemu se bráníš. +uculí se taky+ tak já myslím, že ve vztazích je to pořád stejný ne? +zazubí se+ papír nemění nic na tom, že s někým žiješ spoustu let a pereš mu špinavý ponožky. +směje se+ tak jak je to po třech letech, hm? +zahýbe obočím vesele+ Jenom na pár týdnů, ale je to asi moje nejoblíbenější místo na světě. +usměje se nostalgicky+ jestli myslíš památky jakože historické, tak ty moc ne. ale příroda nádherná, a hrozně moc různých typů krajiny. mám nějaký fotky, kdybys chtěla. +uculí se+ to je jasný, že Remus má přednost. +usměje se na ni+ ale tak člověk se nemůže limitovat, že jo. +zazubí se+ aha, tam je to teďka docela nebezpečný, ne? +přikyvuje, jo kdyby věděla :D+ tak já jí napíšu až později, od vánoc jsme nebyly v kontaktu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 19 bře 2015 12:25

V Londyne je bytu spousta, co jsem slysela, urcite nejaky hezky najdete. Doufam, ze se pak pochlubis +mrkne na ni s usmevem+ Clovece, kdyz tak nad tim premyslim, vlastne jsme meli po trech letech takovou mensi krizi, kdy jsem se citila ve vztahu nepochopena +vzpomene si na kratky flirt s Jacobem+ Ono na te statistice vztahovych krizi nakonec prece jen neco bude. Takze, bacha +varuje ji se smichem+ Tak to asi fakt musi stat za to, kdyz je to tvoje nejoblibenejsi misto na svete. No prave, priroda nas, mne i Remuse, fascinuje, takze tak tajne doufam, ze bychom tam mohli najit to nase misto snu. Kterou oblast bys mi nejvic doporucovala? Jo samozrejme, fotky si moc rada prohlednu +prikyvuje nadsene+ No je to tam ted docela divoke, to je pravda, ale znas Vanessu, ta se neboji snad niceho +uculi se, ze to budou mit asi v rodine+ Jasne, napis ji, urcite bude mit radost, nema tady moc kamaradu. Jsem moc rada, ze jste se spratelily +usmeje se na ni+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2015 19:11

já se taky nebojím, ale mám poměrně náročný požadavky, na prostor, a umístění, tak doufám, že se nám povede něco ucházejícího sehnat. +usměje se+ to je jasný, kolaudačka musí bejt. +zazubí se souhlasně+ no tak vidíš, to abych se začala bát +uculí se+ ale tak hlavní je, že jste to vyřešili. +usměje se+ takový menší odcizení může i posilovat ne? +usměje se+ já si nakoupím nějaký pěkný prádlo a budu dávat bacha. +směje se+ Oblast, no, to je těžký. Ty ostrovy nejsou zase tak veliký, ale najdeš na nich skoro všechny typy krajiny, až je to neuvěřitelný. Od hor přes písčité pláže, zálivy, dlouhý zelený pastviny, dokonce i prales a pouště z popela. +usměje se nadšeně+ to se mi na tom právě líbí, že můžeš mít všechno dohromady. Tak já ti někdy fotky pošlu, možná mám i nějaké v mobilu... +zapátrá tam a nějakou najde+ to já vím, že se nebojí, ale jako blond běloška tam asi moc nesplyne. +culí se+ já docela taky, je fajn. +pousměje se+ jsem ráda, že jste se spřátelily vy. +usměje se na ni na oplátku+

Spoiler: show
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/379346_395316237226335_564457383_n.jpg?oh=86e077764c2d8edfc471a59a3d8b320a&oe=55AF228E&__gda__=1433529392_44e647349ee929a390b2011037ee6d35
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 19 bře 2015 23:42

Jo, vyřešili... a skutečně to náš vztah posílilo. Remus konečně pochopil, co mi ve vztahu chybí a mne to naučilo říkat vše přímo. A jak dlouho jste už spolu vy? Jestli vám už brzy hrozí nějaká ta krize +směje se+ Tak to zní hodně zajímavě +poslouchá ji se zájmem, jak jí to tam popisuje a koukne i na fotku+ Fakt krásné... myslím, že je rozhodnuto, kam pojedu letos na dovolenou +přikývne nadšeně+ No ona tam žila a vyrůstala, takže to tam dobře zná. Samozřejmě, že mám o ni taky strach, v dnešní době tam není už bezpečno jako dřív, ale copak si dá něco vysvětlit? +pokrčí bezradně rameny+ No, je to mezi námi už mnohem lepší +usměje se tak nějak potěšeně+ No a který studijní obor se ti víc líbí, povídej.
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy