Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 23:08

Bruce: +při tanci jí hledí do očí, dech se mu zrychuje a vzrušení stoupá, když ji k sobě přitiskne a jejich rty se ocitnou neskutečně blízko tak zašeptá+ Chci tě. Chci tě celou. +přitiskne ji k sobě, tak může cítit už zcela jasnou bouli v kalhotech, Bruce ji chytne za pas, prudce zakloní a políbí, pak sjede rty na prsa a do jednoho trochu kousne, než ji zase narovná+

Wenai: +pozorně ho poslouchá a je z toho jako u vytržení, když ucítí na kůži chlad čepele, tak se neudrží a poněkud zavzdychá+ Šílenost... +promluví+ krystalizuje na konečcích tvý bytosti ve svý křišťálový čistotě. +vezme mu jemně nůž z ruky a otočí se k němu+ To ona byla normální a děvka a to se trestá... smrtí. Je to asi pět litrů, když je pověsíš hlavou dolů, tak i šest. +podívá se mu do očí a olízne si rty+ Bolest... Já znám bolest na molekulární úrovni. +položí si ten nůž vedle oka na kost, tak, že se kůže dotýká špičkou+ Tahá za moje atomy. +v tom momentě zareje nůž do kůže a pomalu s ním jede dolů, z rány jí pomalu, skoro líně vytéká tmavá krev+ Zpívá mi abecedu strachu. +nůž se zastaví a krev po něm stéká+ Já jsem ta rozhněvaná žena. +oddálí nůž od kůže a olízne z něj krev+ Jenž přichází zlámat kosti tvým hříchům. +konečně jí ruka s nožem klesne vedle těla na stůl+ Jokere... +trochu nakloní přemýšlivě hlavu+ Má leopard skvrny i v očích?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 23:31

(to samozřejmě byla lichotka! :Love )

Když ji zakloní dozadu, zvedne nohu vysoko k jeho boku a jehlovým podpatkem mu zlehka přejede po noze. Tak si mě vezmi... Zašeptá chraplavě a oči se jí třpytí divokým chtíčem jako sopečné sklo. Divoce ho políbí a zlehka kousne do spodního rtu.

Batman: Jenže já nejsem sotva padesát kilo vážící žena a vy nemáte na obličeji masku. +Odporuje pobaveně, ale její důvody mu znovu vynutí na rtech úsměv. Když po prvním polibku neuhne, ale sama mu je začne oplácet, prohloubí polibky a přitáhne si ji blíž. Kdoví, kdy to stihl, ale z rukou si sundal rukavice a prsty jí zajede do vlasů, probírá se jejich hladkostí, občas lehce zatáhne.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 23:38

(Však já vím,dík ;) )
Tak si sundejte masku. +zvedne na něj vyzývavě obočí+ (to by mohl bejt docela šoking :D) Myslím, že už mi můžeš tykat. +uculí se mezi polibkama. Dlaní ho hladí alespoň po tom kousku tváře, co má odhalenej a když ji zatahá za vlasy, zapomene, že na to jde opatrně a kousne ho do spodního rtu+

Joker: +její reakce ho natolik překvapí, že povolí stisk na jejích zápěstích a nechá si i vzít nůž, fascinovaně pozoruje krev kontrastující s její světlou kůží a její slova se do něj vsakujou a hrajou na tý správný struny v jeho mozku. Pomalu natáhne ruku a prsty se mu sevřou kolem jejího krku+ Ty se mi snad jen zdáš, drahoušku. +šeptne jí horce do ucha, zblízka pozoruje pramínek krve, co líně cestuje po její tváři a těsně než jí ukápne z hrany čelisti, olízne ho, pěkně odzdola až nahoru k ráně, kterou skoro něžně polaská jazykem a jeho prsty na jejím krku se sevřou trochu těsněji+ Já tu píseň slyším, drahoušku. Ty jí rozumíš, viď? +zavrčí uchváceně a pak se zarazí nad její otázkou+ Nevím, ale milerád pro tebe nějaký vyloupnu, aby ses mohla podívat. +odpoví vzrušeně, od něj to zní skoro jako nabídka k sňatku, přitáhne si ji za krk blíž a hrubě ji políbí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 23:44

Bruce: Oh ano. +usměje se jí do rtů+ To vezmu. +jediným pohybem ji vezme do náruče, až se mu na hrudi a na pažích vyrýsují svaly a odnese ji kousek dál do jeho soukromého apartmá, kde ji položí na černou postel+ Černá ti sluší. +skloní se k ní a rty přejede přes jemnou kůži na krku, zvedne ruku a pomalu jí stáhne jedno ramínko z ramen a pak druhý, na kůžiu se jí sráží jeho horký dech, jak ji pokrývá polibky a sem tam poškráve vousy, jemně pronme v rukou její ňadra, přitiskne k sobě a jazykem přejede mezeru mezi nimi+

Wenai: +když cítí jeho jazyk na kůži tak slastně přivírá oči, tiše zasténá ale steny přeruší jeho ruka svírající jí krk+ Ano, oh ano. +vydechne+ Rozumím. +přikývne+ Jsi dokonalý gentleman. +hlesne ještě, než ji políbí a ona mu jeho polibky oplácí, chytne ho za fialový sako a přitáhne k sobě než z něj to sako poněkud chvatně strhne, obtočí nohy kolem jeho boků a klínem se k němu přitiskne, plná touhy, chtíče a vzrušení, drží ho za kravatu a líbá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 23:58

Automaticky ho obejme kolem krku a jazykem zlehka olízne citlivou kůžičku za uchem a jemně zkousne lalůček. Když ji položí na postel, vzhlédne k němu, v očích přímo pekelný žár. Opře se na loktech a pod jeho doteky se prohne v zádech. Ze rtů jí splyne tichý sten a kousne se do rtu. Zvedne ruku a prsty polaská jeho tvář a vpíjí se do něj pohledem, jakoby si ho chtěla navždy vrýt do paměti.

Batman: Dobrý pokus... +zavrčí jí do rtů a když ho kousne do rtu, bez váhání jí to oplatí.+ Víš na co jsem vážně zvědavý... +sklouzne jí rukama po zádech a sevře, nadzvedne ji jakoby nic nevážila a v dlaních sevře její zadeček+ Jak si poradíš s tímhle... +poklepe si prstem na to brnění co má na sobě.+ V takovéhle delikátní situaci jsem to na sobě skutečně neměl...+ušklíbne se.+ Jenom masku...+blýskne mu zhýrale v očích a znovu se dravě zmocní jejích rtů.+

(tak já se pro dnešek loučím dámy, ale zítra mě tu máte zas jako na koni :D to zas budou sny, ach jo :D :D :P tak dobrou noc :heaven: :* )
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 00:05

Musím pracovat s tím, co mám. +uchichtne se mu do rtů+ No to jsem upřímně taky zvědavá. +sykne, když jí stiskne zadek a prohlídne si ten jeho krunýř+ Asi to nemá někde nějakej zip, co? +uculí se, ale pro jistotu mu trošku prohmatá hrudní pancíř+ No, +posadí se mu obkročmo na klín+ prostě tě budu muset provokovat tak dlouho, až se z toho svlíkneš sám. +blýskne se jí v očích a znova se vrhne na jeho rty, tentokrát se zpátky nedrží a vášnivě ho líbá, prsty, nehty, zuby a jazykem zkoumá každej kousíček kůže, co má k dispozici+

Joker: +její horečnou aktivitu odmění vzrušeným zavrčením, a když se k němu Wenai přitiskne, přes látku ucítí slušnou bouli v jeho kalhotách. Přesune svojí ruku na její ňadra, aby jí uvolnil krk, a jedno pěkně zmáčkne+ Jen pěkně nahlas, drahoušku. Chci ten tvůj hlásek slyšet. +zachraptí jí do ucha, druhou rukou si uvolní kravatu a zahodí ji pod stůl. Chytí ji za boky a přitáhne si ji blíž, až jejich klíny dělí jenom pár vrstev látky a instinktivně začne trošku krouživě pohybovat boky+ Chci tu symfonii destrukce slyšet. +zavrčí vzrušeně a horečně hledá, kde se ty její šaty vlastně svlíkaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 led 2013 00:18

Bruce: +pohladí její prohlé tělo plochou dlaně, jemně vezme do rukou šaty a stáhne jí je z těla, zvědaví, jestli má nebo nemá spodní prádlo, přisaje se rty na kůži poď ňadry a polaská ji jazykem, přitiskne se k ní a erekcí ji tlačí do stehna. Vášnivě ji políbí, prohrabujíc se jejími vlasy+

Wenai: oh, myslíš, že jsem taková nemrava? +zachichotá se+ To mě uslyší všichni, kdo tu náhodou zbyli. +ale stejně se neudrží, když je mu tak blízko a i když nechce, tak několikrát hlasitě zasténá. Ony to nejsou ani tak šaty, jako triko, sukně a spousta dalších kousků :D+ Mám tu symfonii destrukce, jenom pro tebe. +uculí se a přes kalhoty mu stiskne mužství, tak aby mu to bylo příjemné, dráždivé, načež mu začne rozepínat vestu, pomalu a uculuje se u toho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 led 2013 13:48

Když jí stáhne šaty, na zůstane oděná jen do černých, krajkových kalhotek a svých vlasů, které si přehodí na záda. Tiše spokojeně zavrní a opětuje jeho polibky. Přitáhne si ho k sobě a začne mu rozepínat konflíčky košile. Pohladí ho po vypracované hrudi a stáhne mu košily na zem. Nakloní se k němu a špičkou jazyka zlehka obkrouží nejdřív jednu, pak i druhou bradavku a jemně na ni foukne. Současně mu přejíždí dlaněmi po zádech, občas jemně přejede nehty. Jazykem okopíruje křivku jeho hrdla a škádlivě ho kousne do hrany čelisti.

Batman: Můžeš to brát jako puzzle. Ale naopak. Zazubí se a zkušeným pohybem jí stáhne z ramen bundu a jen okamžik mu trvá, než ji zbaví i šatů, skloní se vtiskne jí polibek do krční jamky, jazykem sklouzne do údolíčka mezi ňadry. Pak se vrátí zpět k jejím rtům a spoutá ty její v dravém, dobyvačném polibku.
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 13:54

+zvedne ruce, aby mu usnadnila svlíkání a nespokojeně se na něj zadívá+ Teda tohle je ale docela nevyrovnaná situace. +postěžuje si na fakt, že je jenom ve spodním prádle a on má furt plnou zbroj. Zatímco jí laská dekolt a nutí ji tím tiše vzdychat, ona rejdí prstama po spojích a švech jeho brnění a když ji pak drsně políbí, někde něco zmáčkne a kousíček černýho krunýře jí zůstane v ruce+ O-ou. +uculí se provinile+ Určitě si to nechceš sundat sám? Mně puzzle nikdy moc nešly. +zasměje se+

Joker: Drahoušku, myslím, že nikdo nemá ani tušení, jak moc jsi nemravná. +ušklíbne se na ni, ale jeho škleb se změní v táhlé hrdelní zasténán, když ho sevře přes kalhoty. Probírá se skrz ten její ohoz a zjistí, že se to nejspíš bude svlíkat přes hlavu :D, takže nahmatá lem trička a stáhne jí ho a vrhne se na kůži jejího dekoltu, kterou dravě olíbává a občas taky pěkně agresivně okusuje, ale nikdy ne tak, aby to nepříjemně bolelo a pomalu se blíží k jejím ňadrům - v podprsence? :D a sklepe z ramen rozepnutou vestu, aby mu nepřekážela+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 led 2013 14:00

Bruce: +vzrušeněě vydechne, když vidí její tělo, nemůže se ho nabažit pohledem ani doteky+ Jsi prostě dokonalá. Všechny tvoje křivky.... +přejede po nich rukou+ mě přivádí k šílenství. +skloní se a vezme do úst jednu její bradavku a poškádlí ji jazykem, načež ji nechá, aby se ho dotýkala zase ona, ale moc dlouho v nečinnosti nevydrží a pomalu jí stáhne kalhotky+

Wenai: (podprsenka? to v dnešní době jenom zdržuje :D)
+nechá si svlíknout triko a prohne se v zádech, aby ji mohl svobodně okusovat na celým hrudníku a spokojeně se mu probírá zelenými vlasy, hluboce oddechuje a sténá, chvíli tiše chvíli nahlas, napůl nevědomky se tiskne k jeho mužství v kalhotech a velmi rychle, skoro jako kouzlem mu rozepna košili a stáhne z ramen, přitiskne se k němu, aby cítila jeho kůži na své a políbí ho, prsty cestuje po jeho zádech, když v tom do nich zatne nehty a poškrábe ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí