Bruce: +při tanci jí hledí do očí, dech se mu zrychuje a vzrušení stoupá, když ji k sobě přitiskne a jejich rty se ocitnou neskutečně blízko tak zašeptá+ Chci tě. Chci tě celou. +přitiskne ji k sobě, tak může cítit už zcela jasnou bouli v kalhotech, Bruce ji chytne za pas, prudce zakloní a políbí, pak sjede rty na prsa a do jednoho trochu kousne, než ji zase narovná+
Wenai: +pozorně ho poslouchá a je z toho jako u vytržení, když ucítí na kůži chlad čepele, tak se neudrží a poněkud zavzdychá+ Šílenost... +promluví+ krystalizuje na konečcích tvý bytosti ve svý křišťálový čistotě. +vezme mu jemně nůž z ruky a otočí se k němu+ To ona byla normální a děvka a to se trestá... smrtí. Je to asi pět litrů, když je pověsíš hlavou dolů, tak i šest. +podívá se mu do očí a olízne si rty+ Bolest... Já znám bolest na molekulární úrovni. +položí si ten nůž vedle oka na kost, tak, že se kůže dotýká špičkou+ Tahá za moje atomy. +v tom momentě zareje nůž do kůže a pomalu s ním jede dolů, z rány jí pomalu, skoro líně vytéká tmavá krev+ Zpívá mi abecedu strachu. +nůž se zastaví a krev po něm stéká+ Já jsem ta rozhněvaná žena. +oddálí nůž od kůže a olízne z něj krev+ Jenž přichází zlámat kosti tvým hříchům. +konečně jí ruka s nožem klesne vedle těla na stůl+ Jokere... +trochu nakloní přemýšlivě hlavu+ Má leopard skvrny i v očích?