No vidíš, ani mi nedošlo, že ji tu mám. +usměje se+ Ale to už je nejmíň rok zpátky, teď už je mnohem větší, a víc se jí kroutí vlásky. +vrátí fotku zpátky+ Neslušný by bylo jít nahatá do společnosti, tady tě nikdo neuvidí. +zazubí se a pohladí ji přes šaty po zadku, čímž se zároveň ujistí, jestli nekecá+ Teď už to není její starost, koho kde mám. +pokrčí rameny+ Nechci tě schovávat. +zamračí se, že se jako za ni nestydí+ Pokud se tedy nechceš schovat ty. +dodá rychle, rozhodně by pochopil, kdyby se s ní nechtěl stýkat, ostatně kdo by taky chtěl+ Spíš si říkám, co si asi o mně pomyslíš, až ji uvidíš. Není to zrovna žena, kterou bych si vybral, kdyby to bylo na mně. +ušklíbne se, hezká to ona je, ale inteligence a soucitu dvakrát moc nepobrala, ostatně co by člověk čekal od někoho, kdo se jmenuje Tiffany
+ Nemyslím, že by dělala problémy. Vzhledem k frekvenci, s jakou si vodí do postele chlapy, nemá nárok si stěžovat, roznesl bych ji na kopytech. +zamračí se+ No vidíš, máme. +podiví se trochu, očividně na zahradě ještě nebyl, a vypadá příjemně překvapený, pomalu míří za ní do hloubi zahrady a usmívá se, když ji tak pozoruje+