Proč se limitovat jen na jeden typ mučení. +zvedne koutek vyzývavě a ten pohyb jejích prstů přes předloktí mu neunikne+ Nešukal jsem ji proto, že by byla skvělá v udržování tajemství. +zašklebí se na ni s podtónem pobavení, jakože co se dá dělat, nemůžou bejt pěkný A chytrý +
Já bych řek, že se ani zdaleka nedoceňuje dostatečně. +odfrkne si, a oči mu blýsknou, když před ně přejede pohledem+ Měl by sis tady kamaráda držet na kratším vodítku, . +poznamená konverzačně, nebo by taky mohl dojít k úhoně, taky se nenechám otevřeně urážet zazní v tom zastřeně+ Obávám se, že to by už byl zcela jinej obchod. Takže původní cena se na něj už nevztahuje. +nakloní hlavu na stranu, ale jinak se ani nepohne, tělo má napjatý jak strunu a každej sval připravenej vyrazit, kdyby oni zaptočili+ Fakt? Tak to teda nejsou moc dobrý stopaři. +rozhlídne se spíš tak pobaveně+ Víš, ten artefakt mě stál docela hodně času a energie. +protáhne, a opře se do židle+ moc těžko se mi s ním loučí, a Bookerův přístup mě fakt moc vstřícně nenaladil, to určitě chápeš. +dodá s úšklebkem+ takže bych řek, že záleží na tom jestli jsi ochotnej přihodit. +přimhouří oči, to je hra kterou hraje rád, ale to neznamená, že nemá ruku jen volně kousíček od hůlky+